diumenge, 27 d’agost del 2006

Manca un estil de joc

S'han acabat les proves. A una setmana vista de l'inici de la Lliga és difícil endevinar quin Vilafranca veurem davant el Poble Sec. No pel que fa als jugadors, on sembla que el "míster" Manel Rodríguez té bastant clar quins onze homes començaran el campionat, sinò en l'aspecte del joc col·lectiu d'equip. Sembla una contradicció, però dóna la sensació que s'ha anat de més a menys, quan en realitat la pre-temporada hauria d'haver servit per al contrari. Hi ha una gran diferència d'aquell equip que va superar i tractar de tu a tu al Sabadell en el primer partit de la Copa Olèrdola al que ha afrontat els darrers amistosos, on la manca d'idees i el recurs fàcil de pilotada endavant s'ha convertit en una constant. Ho podríem resumir en una frase: "Manca un estil de joc".
Bé és veritat, que el realment important és el partit de diumenge que ve, i que en el futbol es sol donar el fet que equips que fan una pre-temporada fluixa sovint acabant fent una gran temporada. Esperem que sigui aquest el cas!

Gran Reserva: el golàs per l'escaire de Fofana davant el FB Espirall-Les Clotes en el darrer amistòs (sense cap mena de discussió del millor que s'ha vist en la pre-temporada).

Vi picat: les lesions que han afectat de ple a la defensa (Moral estarà de baixa sis mesos per una lesió als lligaments del genoll i Rafa González es perdrà l'inici de Lliga).