diumenge, 8 d’octubre del 2006

Punt d'inflexió

CF Badalona B 0 - FC Vilafranca 0
Si hem de valorar amb una nota l'examen que ha passat el Vilafranca avui a Badalona, podríem dir allò de progressa adequadament. I és que l'empat assolit (tot i saber a poc per la gran quantitat d'oportunitats errades) hauria de ser un punt d'inflexió en la trajectòria del degà penedesenc.
Avui l'equip ha mostrat una altra actitut dins del terreny de joc, ha estat millor posicionat i la distribució dels onze homes que han saltat al Camp del Centenari era molt més coherent (si ens atenem a les característiques dels jugadors) respecte al caos de la setmana passada. Els jugadors no s'amagaven, sinò que s'oferien al company que tenia la pilota (" las pequeñas sociedades" que en deia Valdano), els laterals arriben a la linia de fons desdoblant-se, quan tocava destruir al mig del camp es destruïa, si s'havia de crear joc s'obria el camp per les bandes,... en fi, s'ha jugat com un equip. Només ha faltat materialitzar alguna de les nombroses ocasions que s'han creat per endur-se els tres punts que haguessin fet justícia al que s'ha pogut veure.
Ara, de cara al trascendental partit de dijous a casa amb el Vilassar, cal ratificar aquesta millora en el joc i sobretot (si us plau...!!!) quan estem davant de porta fer gol!!! No cal entrar amb la pilota als peus fins a dins de la porteria! D'acord que l'equip no disposa d'un "killer" de l'àrea, però fer gols en sabem, oi?

Gran Reserva: Monsonís Benavente (impecable arbitratge del col·legiat lleidetà, imposant la seva autoritat però dialogant amb els futbolistes en tot moment i aplicant a la perfecció el reglament).

Vi picat: L'entrenador del Badalona B (ja coneixem sobradament a Joan Riera i el seu comportament a les banquetes, però pensàvem que amb el temps hauria canviat. Doncs no. Amb les constants protestes a l'àrbitre ha descentrat inclús als seus propis jugadors).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He sentit moltes vegades els comentaristes de radio i a vegades he llegit al setmanari local, que falta un home gol, un "matador/assassí de l'àrea" i em sembla que a Badalona es va notar. Mentre el Vilafranca no tingui un golejador de 15 gols, com a mínim, per temporada dubto que pugui estar al capdemunt de la categoria. Amb un home gol el dia del Poble Sec o el dia de l'Amposta hauriem sumat i a Badalona guanyat, per tant tres o quatre punts més i el Vilafranca seria 4art, al capdemunt de la taula classificatòria.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, però a principis de temporada se'ns va vendre la moto que Capilla, era aquest home i de moment no ho està demostrant. Només ha marcat a Tàrrega i quan el marcador era favorable, un home expert com ell ha de ser qui tiri de l'equip en els moments difícils. Pel que vaig sentir diumenge, es va fer un bon futbol però sense gols. Esperem que demà puguem gaudir de gols del Vilafranca al Municipal. Sort!

La prèvia ha dit...

Per a completar la informació:
en els darrers 20 anys, els jugadors del Vilafranca que han marcat 15 o més gols en Lliga en una temporada han estat:

21 Juanito (87/88 - R. Preferent)
18 Juanito (86/87 - R. Preferent)
17 Montfort (95/96 - 1a Catalana)
15 Torrents (00/01 - 1a Catalana)
15 Mesa (97/98 - 3a Divisió)
15 Montfort (92/93 - 1a Catalana)

Si tirem més enrera ens trobem a Marimón, Franch, Cervera, Torres, Blas,... ai... si ara tinguessim a algun d'aquests "cracks"!!!!