diumenge, 14 de gener del 2007

Una altra estrella per a la galàxia

UE Poble Sec 1 - FC Vilafranca 2
El flamant nou fitxatge del Vilafranca, Pedro José López Martínez (conegut futbolísticament com Landi) ha pogut presenciar "in situ" la victòria del seu nou equip al camp del Poble Sec a la muntanya màgica de Montjuïc. Landi, tot un trotamons del futbol i res a veure amb el "no" guanyador del Tour passat, prové del Sangonera At. i abans havia militat (ull al seu currículum...) a Castelldefels, Fuerteventura, Barbastro, Tenerife B, Baza, Europa, Caprabo, Pomar, València juvenil, Espanyol juvenil, Mataró,... i ha de suposar una injecció de gol per a un equip mancat precisament d'ell, com ja per tots és sabut i debutarà, si no hi ha cap imprevist, diumenge que ve davant la FE Figueres.
Ara bé, tots coneixem la frase "Abans d'entrar, deixin sortir". I així està sent. De moment, Jordi Rodríguez (que arribà amb la temporada començada i ha aportat poc, per no dir gens) ha deixat la disciplina del club i si es concreta algun fitxatge més en cartera, podria abandonar l'entitat algun jugador més per allò d'equilibrar el pressupost previst inicialment.
Pel que fa al partit, el Vilafranca s'ha fet amb una important victòria per no descavalcar-se dels primers llocs de la taula fent un futbol pràctic i aprofitant les poques ocasions que ha disposat. Mentre que el Poble Sec (ara sí, se'ls pot dir banda) aprofitant les reduïdes dimensions del terreny de joc, ha convertit l'encontre en un constant anar al xoc, emprant sovint marrulleries en les que no ha caigut el degà penedesenc (exceptuant un cas aïllat).

Gran Reserva: Veure a la banqueta de nou a Kourouma i Rafa González un cop superades les llargues lesions que han patit. El següent ha de ser Rafa Moral, iniciant ja el tram final de la recuperació.

Vi picat: Álex Órtiz, que després que el Poble Sec es quedès amb deu homes sobre el camp, no ha sabut mantenir el cap fred envers les provocacions rivals i ha vist dues targetes quasi seguides que podrien haver-li costat cares al Vilafranca.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit que s'ha fet un nou fitxatge i la pregunta és inmediata. Serà un altre Esteban, Capilla, Palomo, etc, etc o és un golajador capaç de fer p.ex. 10 gols d'aqui a final de temporada ?.
Algú sap quants gols ha marcat a les tres darreres temporades?

La prèvia ha dit...

Hola s.l.d,

Només he pogut trobar dades d'aquesta temporada. Va començar la lliga amb l'UD Castelldefels, on va romandre fins a la 6a Jornada sense gaire èxit ja que no va marcar cap gol. D'allà, va fitxar pel Sangonera At. CF (d'on prové) i ha marcat 2 gols.
La Temp. 05/06 va jugar a l'UD Fuerteventura amb qui va quedar campió del Grup XII de la 3a Divisió Canària i la Temp. 04/05 va jugar amb l'UD Barbastro.
Ja he enumerat la quantitat d'equips pels que ha passat. Destaca però, la Temp. 02/03 quan amb el Caprabo (Reg. Preferent) va marcar 19 gols. Això li va servir per jugar algun partit amb el primer equip de l'Europa i poder fer-se amb un nom en aquestes categories del futbol modest.
De totes maneres, crec que demà a Esports 21, el company Joan Sayol l'entrevistarà i podrem saber tot i més sobre ell. Sera qüestió d'escoltar-lo a veure si promet els 10 gols que demanes, no?

Anònim ha dit...

Bé, bona victòria, encara que pel que vaig sentir per ràdio i el que he llegit al diari es va patir. Ara a seguir guanyant i apoderar-nos d'algun dels tres llocs d'ascens. Sort al nou fitxatge.

La prèvia ha dit...

Hola s.l.d,

He escoltat amb molt interés l'entrevista a Landi i prometre gols... no ha promés. Ha dit que ve a ajudar l'equip a guanyar partits i que qui faci els gols és el de menys. Ha comentat que no serà una obsessió el marcar gols i que creu que la base de l'èxit pot estar en el bon ambient del vestuari.
M'han semblat molt coherents les seves paraules, perquè el pitjor per un davanter és obsessionar-se en marcar. Si tens l'olfacte d'un golejador nat els gols entraran sols... (esperem que així sigui!)

Anònim ha dit...

Hola amics “bloggers”, d’entrada vull comentar la situació que s’esdevé en el si de l’equip en el moment que s’obre el mercat d’hivern, situació que s’aprofita per fer l’anàlisi pertinent, a la vegada que s’extreuen les conclusions adients per tal d’aplicar les modificacions i/o decisions que siguin més convenients per aconseguir els objectius marcats a principi de temporada.
En aquest sentit, la junta ha acceptat la proposta feta des de l’àrea tècnica de buscar solucions, de buscar jugadors que esmenin les mancances que s’han detectat en el decurs de la primera volta, com per exemple la manca de gol, la precarietat organitzadora (?), fins i tot, cercar un equip que tingui un acoblament més transparent, més ferm, en definitiva, menys fràgil, un equip que marqui diferències en aquesta segona volta, que tingui la credibilitat necessària per afrontar-la amb totes les garanties, i que no sigui per precarietat pròpia, si no, per mèrits dels demés equips, que els resultats no ens siguin favorables.
Aquesta setmana s’ha fixat un davanter, d’entrada hem de donar-li aquest marge de confiança i suport per tal de que l’adaptació sigui el més ràpida possible, i en puguem treure el màxim profit (tant de bo marqui molts gols).
Sembla ser que el capítol d’altes i baixes no està tancat, i que hi hauran moviments en aquest sentit per tal de potenciar encara més l’equip.
La meva opinió personal és que hem passat una primera volta amb massa irregularitat, sense convèncer del tot a la gent, i si el que es vol és pujar de categoria s’ha de tenir una actitud molt més ferma, molt més resolutiva, molt més descarada en vers d’aconseguir l’objectiu marcat; i aquestes situacions no s’han donat al cent per cent, més aviat a conta gotes, sense la necessària continuïtat.
Ara, cal esperar que aquesta segona part de la competició (la que dóna el premi a la constància, la regularitat i l’encert), sigui prodiga per al “degà penedesenc”. En qualsevol cas, aquest és el meu desig. Apa, pau...molta pau i que duri!