diumenge, 8 d’abril del 2007

El Municipal, trampolí cap a l'ascens

Dilluns passat vaig poder compartir una estona de ràdio, dins del programa Esports 21, amb els companys Joan Sayol i Josep Sauleda per tal d’analitzar les possibilitats del Vilafranca d’assolir l’ascens a Tercera i repassar el trajecte i l’esdevenir de l’equip a la lliga. La veritat, poques conclusions es poden treure donada la quantitat d’equips implicats i les set jornades que manquen per jugar-se. Tot això comporta infinitat de combinacions possibles de resultats, multitud d’enfrontaments directes (alguns a les darreres jornades on poden estar decidides les dues primeres places) i un gavadal de números que maregen i tot. Per tant, he arribat a una única conclusió que molts bloggers ja apunten en els seus missatges: tot passa pel Municipal.
I és que si fem un cop d’ull a la història i a les estadístiques, i agafem com a referència els dos darrers ascensos, els números canten:
Temp. 95/96 (Ascens a 3a Divisió)
A casa es van sumar 37 punts i es va encadenar una ratxa de 15 partits seguits sense conèixer la derrota. Enguany, la ratxa actual és de 11 partits consecutius sense perdre, amb el que igualaríem aquesta fita.
Temp. 04/05 (Ascens a 1ª Catalana)
A casa es van sumar 39 punts i es van guanyar els 9 darrers partits jugats al Municipal (8 de lliga i el de la promoció amb el Cassà per 5-0). Enguany, portem guanyats els 5 darrers, per tant, un altre meta a marcar-se seria igualar aquesta marca.
Resumint, amb els 30 punts (9PG - 3 PE – 3PP) que portem gunyats a casa podríem superar aquests registres i igualar les 13 victòries de la Temp. 87/88, on casualment, també es va pujar a Tercera. Lluny queden però, els registres de finals dels anys setanta on es van encadenar 66 partits consecutius de lliga sense perdre (que es diu aviat...) a la Creu de Sant Salvador, que van portar el club de la 1a Regional a colzejar-se amb l’elit del futbol català a 3a Divisió.
I a fora? Tres puntets podrien (i haurien) de valer, ja que obligaria als rivals a guanyar-ho tot (cosa improbable). El que està clar, és que tot està a les nostres mans (o en els peus dels jugadors millor dit) i que entre tots hem d’ajudar a fer del Municipal, un fortí i recuperar aquell esperit del vell Camp de la Creu de Sant Salvador!!!

Gran Reserva: L’aturada en el calendari haurà anat bé per a recuperar algún efectiu que arrossegava alguna lesió i disposar de la plantilla al complet per afrontar el tram decissiu de la temporada.

Vi picat: Per contra, històrica i estadísticament, no se li dóna bé al Vilafranca tornar de vacances de Setmana Santa ja que en les darreres sis temporades només ha pogut guanyar un partit després del recés espiritual. Esperem que enguany no sigui el cas.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola i bona tornada a tots de setmana santa.
Heu vist per diferents llocs paperetes del F.C.Vilafranca amb descomptes del 50 % pel proper partit contra la grama B, crec que es una bona iniciativa del club per augmentar públic al camp. Funcionarà??
Que n´opineu bloggers??
Tandebó guanyem i la gent s´animi força.Destaquem que nomès falten 4 partita al municipal!!!!

La prèvia ha dit...

No, no he vist res enlloc. Si algú des del club vol aprofitar aquest espai per "fer-nos cinc cèntims" el tenen a la seva disposició i els ho agraïria. Totes les iniciatives són bones per atraure més gent al Municipal. Però, respondrà la gent de Vilafranca?

Anònim ha dit...

Bon dia companys, jo si que he tingut fulles de descompte a les meves mans, son de color groc i amb l´escut del club. hi ha 5 euros de rebaixes en el preu de l´entrada.
Bona noticia per agafar nous aficionats als partits que resten!!!
Felicitats.
Diumenge tots al camps, tots a guanyar i com diuen les fulles TOTS A TERCERA.

Anònim ha dit...

Com a membre de vocal de la junta del F.C. Vilafranca us faig esmena de que en els propers 4 partits que queden per jugar en el nostre terreny de joc davant de rivals prou dificils i directes; hem pres la iniciativa de fer uns vals descomptes de la meitat del preu de l´entrada per insentivar nou públic a animar al nostre equip.
Esperem tenir una bona resposta ja que s´han fet 1000 octavilles per cada jornada que resta!!!!.

Anònim ha dit...

Home seria genial, mil persones més cada dia al camp!!!
Quins són els punts de trobada d'aquests descomptes? encara que tots els que llegim aquest blog, siguem socis, estaria bé saber-ho per a les nostres amistats. Potser hauria hagut de sortir la noticia el divendres al 3de8.

Anònim ha dit...

Hola de nou!!!
Els punts on podeu trobar les cuartilles es a diferents Bars-restaurants de Vilafranca i diversos forns i altres botigues de la vila.
El dissabte pel mercat també hi haurà un senyor on en repartirà a ma a tota la gent.
A l´oficina central de Caixa Pendès també en podreu trobar.

Anònim ha dit...

El col.legiat de BCN Lopez Quintana, ens ha anat prou be a camp contrari.
Al primer partit de la segona volta al Pau Negre, davant l'equip local del Poble Sec, tot i guanyar el Vila, es va equivocar bastant pels dos equips. Hi va haver tres expulsats i pel Vila van veura groga Sylla, Alex Ortiz (2) i Capilla.
Condis i Capilla van marcar pel Vilafranca.
Veurem si segueix la bona sort amb aquest col.legiat o tant sols va bé a camp contrari.
Pel que recordem no és un col.legiat problematic i penso que tot anira be perqué els necessaris tres punts es quedin a casa.

Anònim ha dit...

Esperant que tothom que li hagi interessat tingui entre les seves mans una cuartilla groga del 50% de descompte per una entrada i dos acompanyants mes al camp municipal pel proper partit entre el Vilafranca i la GramanetB.
si la idea es converteix en exit d´entrada s´anirà renovant per les derreres tres jornades fins acabar la temporada,sempre que segueixin les possibilitats d´ascens a la tecera divisió.
Un lloc nou on podreu trobar aquestes cuartilles es també l´oficina de turisme de Vilafranca.
Us esperem a tots i que també el boca-boca funcioni. Moltes Gràcies.

La prèvia ha dit...

Hola j.sauleda, tu ho has dit: a camp contrari.
Per a més informació, dir-te que és l'àrbitre amb els números més anti-cassolans de la categoria. Destaca també, la facilitat per ensenyar targetes: té una mitjana de 8,8 TG per partit i de 1,5 TV (deu n'hi do!). Per tant, caldrà anar amb compte amb el col·legiat. Aquest any en un Cassà-Rubí (2-2) no li va tremolar el pols i va expulsar tres jugadors del Cassà a camp propi (s'ha de ser valent, eh).

Anònim ha dit...

hola jo voldria preguntar com anat el programa d´esports 14 de radio vila d´avui? ha començat parlant de l´espirall, pero del Vilafranca que han dit?
Espero força gent pel diumenge a animar i sobretot que no plogui.
Aquest àrbitre tan foraster no em fa ni xic de gràcia, aveure si ara ens fotarà!!!!
Aquesta semana no "parla" gaire gent, que us pasa, esteu com el temps??