diumenge, 6 de maig del 2007

El dia de les "mares"

UE Rubí 0 - FC Vilafranca 0
Una setmana més, després d’un partit a camp contrari, i ja en van unes quantes..., el Vilafranca ha deixat escapar la oportunitat d’obrir forat respecte algun dels seus rivals directes per l’ascens. La visita a Rubí (cuer i equip de Preferent l’any que ve, no ho oblidem) esdevenia propícia per a sumar tres punts vitals per encarar els tres darrers partits de lliga amb un petit matalàs de punts i les màximes ambicions, però no ha estat així. Precisament ambició, és el que més he trobat a faltar avui. Primer amb el canvi conservador del dibuix tàctic amb el que ha plantejat el partit el míster Manel Rodríguez i després per l’actitud dels jugadors dins del terreny de joc que semblava que en comptes de ser un partit decisiu fos un partit de la primera volta on sumar un puntet a fora ja era bo. No sé,... veure a Landi jugant gairebé de lateral esquerre seguint a l’extrem rival o a Capilla desassistit i solitari a la punta d’atac feia mal els ulls i tot.
Per sort, un encara depén d’ell mateix per assolir el somni de pujar a Tercera Divisió. O potser és que no volem o no ens fa il·lusió pujar? Perquè avui ho semblava... La imatge ha estat d’un equip d’estar per casa (i és que a fora, dels darrers onze partits només s'ha guanyat un!!!). Caldrà canviar aquesta imatge diumenge que ve al Municipal davant La Pobla Mafumet, un rival dur, complicat, que ve de derrotar a Vilassar i Cornellà en les dues darreres jornades i que encara manté opcions matemàtiques de lluitar pel tercer lloc.

Gran Reserva: Saber que el que resta de temporada podrem gaudir del suport dels Vila'REDS' (com es fan anomenar els joves de la Fundació) animant al degà pendesenc tal com han anunciat a diversos fòrums durant aquesta setmana.

Vi picat: Que vulguem donar emoció al final de lliga i arribar a la darrera jornada per a jugar-nos el tot o res davant l’Igualada al mateix temps que els nostres rivals directes juguin, per exemple, un Amposta-Tàrrega o un Manlleu-Rubí davant equips totalment assequibles.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No seamos tan pesimistas. Al fin y al cabo estamos igual que antes de jugarse esta jornada. A dos puntos del 4º y a dos puntos del 2º. Estoy seguro que los jugadores iran a muerte y van a darlo todo en los tres partidos siguientes.

Anònim ha dit...

si fem cas de l´anonim, hem de comentar que te tota la raó, pero si mirem la gran oportunitat que vam deixar escapar ahir al camp del cuer es per fer-ho mirar, quina verdadera llàstima al desaprofitar l´ascens quasi assegurat guanyant ahir, que hem de fer per guanyar fora de casa???

Anònim ha dit...

Si el proper rival, la pobla de Mafumet, ve de guanyar a dos rivals nostres:Vilassar i Cornellà, ja ens podem agafar fort perque serà un partit tramendo, ho veig força dificultòs.
El camp ha de estar a bessar, com l´altre dia i la feina que hi haurà ja que encara té moltes possibilitats d´ascens.
Pero el que ho t´´e millor es el Manlleu ja que te tres partits molt assequibles amb rivals que no es juguen res,sort que li tenim el gol-average a favor!!!
Que ens agafi a tots confesats i resem molt, SORT.

Anònim ha dit...

si voleu konektar o ana a la pagina oficial del vila"reds" (animadors del fcvilafranca) la pagina es www.vila-reds.ya.st
Vagi b i vska el vila

La prèvia ha dit...

Pàgina web i tot??? Sou uns cracks!!! Ara us poso un enllaç al meu blog per a que la gent pugui acedir fàcilment. He donat una ullada ràpida a la web i està força bé. Després la miraré més atentament i potser opinaré i tot.
Fins diumenge!!!

Anònim ha dit...

Sobre el partit d'ahir, doncs comentar que tot i empatar, el que conta és seguir al tercer lloc. Tal com anem a aquestes alçades de temporada, no tenim temps per pensar que hagués passat si haguessim tret els 3 punts a Rubí. Si de cas al final, però ara ja s'ha de pensar en la Pobla.
PD: Ara em tiraré a la piscina, fent una "proposta", a vera que en penseu. El FC Vilafranca i el Patí estan casi en la mateixa situació, amb 2 partits a casa i un a fora, i poden pujar de categoria. Desconec les relacions entre clubs, però seria factible algun tipus d'acord per afavorir l'entrada fent algun tipus de descompte amb el carnet de l'altre entitat?? Segurament deu ser dificil fer-ho, però penso que no es pot escatimar en esforços perquè els 2 clubs pujin. Fa dies que ho penso i prefereixo que digueu que no pel que sigui que no pas no haver-ho dit.
Salutacions!

Anònim ha dit...

anònim, et felicito per la brillant idea sobre el suport mutu entre Futbol i Patí, crec que ara el més important seria que els dos clubs assoleixin l'ascens, deixant de banda, el fet de fer més o menys diners de taquilla. Això sí que seria una bona Festa Major!!! A veure si les Juntes s'ho parlen i tiren endavant.
Vila'Reds', també us felicito per la vostra iniciativa de venir diumenge passat al camp i per la web tan xula que heu fet, també estaria bé que portessiu altres amics al Camp encara que no siguin jugadors de la Fundació. Ànims, i a seguir animant.

La prèvia ha dit...

Totalment confirmat. El vicepresident del club, Jordi Pujol, acaba de confirmar als micròfons de Radio Vilafranca (al programa del Sayol) que han arribat a un acord amb el Patí Vilafranca per a que els socis de les dues entitats tinguin entrada gratuïta pels dos partits que li queden a cadascú. Una gran iniciativa. Imaginem-se l'any vinent dos derbis amb el Vilanova!!!
TERCERA ENS ESPERA!!! I l'OK LLIGA TAMBÉ!!!

Anònim ha dit...

primer de tot felicitar a tot vilafrankí k kreu am els ascensós del patí i del futbol club vilafranca.

segon..krek k vem deixar eskapar una portunitat a rubí pero en akesta vida n tot surt km un vol..

tercer..no fem masses calculs matematiks pk de vegades les matematikes n funcionen i sa danar partit a partit i aconseguir el maxim dels punts k keden! sa de suar fins lultima gota desfors!

quart...soc membre dels vilareds i actual jugador de la fundacio i estik mol orgullós dels meus compañs amiks i gent coneguda k kada dia sinteresa mes pel club i per la colla k estem fent am la.."gradajove*vila-reds" junts HO ACONSEGUIREM! i em de fer tot el possible pk el primer ekip de la vila assoleixi lobjectiu de pujar a tecera..ens estem plantejan aviam si el pere montserrat sestira una mica i de facilitarnos informacio o descomtes de bus de cara el desplasament k keda a bañoles(krek k n keda kap més) algu estaria interessat? la web esta bastant bee!

k vagy molbe la setmana..visca el municipal i visca la vilaa!

Vila'Reds' ha dit...

Hola gràcies per pusar el nostre vincle ala pag. ara meteix l´acavem de posar nosaltres també
esperem que pugi el Vila ;)

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai, que el col.legiat Mesones Gonzalez, segons el que em consta, no ho fa malament, però normalment acostuma a guanyar el de fora, vaja, que no porta sort als locals.
Temporada 2005-2006
Vila- Banyoles, 1-4
Manlleu-Vila, 0-1
i en ambdós casos sense comentaris destacables pel col.legiat.
Les estaditiques estan per trencar-les, al meys això esperem