diumenge, 6 de gener del 2008

Si més no, a fora som els reis

Diumenge vinent, al camp del Morell, el Vilafranca iniciarà la segona volta del campionat amb les aspiracions intactes de cara a pujar a Tercera Divisió d’una vegada per totes. A priori, i veient la classificació actual, sembla que seran 7 els equips que optaran a les tres places d’ascens a final de temporada. Si donem un cop d’ull als rivals en aquesta lluita podem veure que el Vilafranca no ha estat capaç de guanyar a cap d’ells, per tant, a hores d’ara i a expenses del que passi en el partit de tornada, en cas d’empats el goal-average no jugaria a favor del degà penedesenc. Ara bé, el Vilafranca haurà de visitar a quatre dels sis rivals directes (Prat, Amposta, Vilassar Mar i Cornellà) i és aquí on, paradoxalment, pot treure avantatge ja que a hores d’ara és l’equip amb millors números com a visitant. D’altra banda, pel Muinicipal, a més de Tàrrega i Badalona B, rendiran visita equips que actualment ocupen la zona mitja-baixa de la taula i per tant, els condicionants són idònis per a que s’escapin els menys punts possibles de casa. Ara bé, sempre i quan es millorin els registres actuals ja que per exemple, el Vilafranca és el cinquè equip menys golejador actuant com a local (números molt pobres per a un aspirant a l’ascens).
El calendari depara un tram final de lliga amb interessants enfrontaments directes, on destaca el Cornellà-Vilafranca de la darrera jornada que pot ser tant o més decissiu que aquell Vilafranca-Igualada de la passada temporada i que tant mal record ens porta. Falta molt però pel mes de maig i de res servirà fer càbales ara si no es segueix en la línia actual de resultats.

Gran Reserva: La contundent victòria (5-1) del combinat de la premsa davant dels polítics en el tradicional partit que cada any es juga en aquestes dates. Es va veure en molt bona forma als companys Pep Sauleda (un baluart a la defensa) i Joan Sòria (incissiu en la punta d’atac).

Vi picat: La greu lesió del central Raventòs que el tindrà apartat dels terrenys de joc el que queda de temporada. Una mala notícia de cara a l’inici de la segona volta. Ànims Marc!

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix... que el Barça estigui negociant amb el Vilafranca el fitxatge de Marc Ramírez com a suplent de Víctor Valdés després de la lesió de Jorquera en el partit de la Selecció Catalana davant Euskal Herria dissabte passat.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

c0m esta el tema de altes i baixes?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, no hi ha cap novetat. Pel que sé, de moment no hi ha previst fitxar cap porter inmediatament. Per tant, el més probable és que diumenge estigui a la banqueta Óscar Massana (no seria la primera vegada) o el porter del filial.
En el cas del central (degut a la lesió de Marc Raventòs) podria donar-se el cas que es busquès un recanvi ja que no es va sobrat d'efectius en defensa. Fent servir el mateix argument, la "rumorejada" baixa de Del Barrio no es portaria a terme. En la meva opinió, no seria partidari de donar baixes (i menys d'un jugador com Del Barrio, polivalent i que sempre ho dóna tot al camp) perquè mai se sap les necessitats que tindràs en el que queda de temporada. Altres casos són els de gent jove que gaudeix de pocs minuts (Faust, Adrià,...) i que seria positiu trobar-los un destí per a que no estiguessin diuemnge rera diumenge fora de la convocatòria.
Serà important saber el desenllaç (tot indica que dimarts) de la possible retirada (¿?) del Roda de Barà. Llavors es podria "pescar" algun jugador interessant per paliar les necessitats de l'equip actualment.

Anònim ha dit...

Pues que lástima la lesion de Raventós, lo estaba haciendo muy bien y el equipo igual. Ahora a ver a quien traen, por que fichar por fichar no tiene sentido. Esperemos que el equipo no se resienta de esta baja, y el que venga los ayude a por el ascenso a 3a.

Anònim ha dit...

A quina hora és el partit a morell? Se sap?
exactament que té raventós? Una pena, estaba molt bé.

Gràcies.

Anònim ha dit...

Doncs ara s'haurà de fitxar algun porter i algun central,no?O ja n'hi ha prou amb el que hi ha?És una pena que un jugador tan jove tingui una lesió d'aquestes característiques, ara només li toca pensar en recuperar-se del tot perfectament.

La prèvia ha dit...

Hola andreu, Raventòs té trencats els lligaments del genoll i estarà de baixa el que queda de temporada. Trobaràs tot sobre el partit de Morell a el web de la previa.

Sobre el tema fitxatges, rumors de font fidedigna m'asseguren que Palomo ja no pertany a la disciplina del FC Vilafranca. Suposo que la causa principal deu ser que al fitxar un altre davanter (Albert Parès) així no s'altera el pressupost inicial destinat a la primera plantilla. Tot i que s'argumentarà rendiment no d'acord amb l'esperat, sou elevat,... en fi, el que es sol dir en aquests casos. I atenció!!! Hi ha algun altre "pes pesat" dins la plantilla el qual també està sent qüestionat el seu rendiment i la possibilitat de no comptar amb ell.
Sobre noves incorporacions, s'està rastrejant el mercat en busca d'un central i d'un porter per paliar les mancances degut a la lesió de Raventós i la baixa de Reyes.
Caldrà estar atents als esdeveniments...

Anònim ha dit...

Doncs pel que va sortir l´altre dia a Mundo deportivo, i pel que m´he assabentat a traves del club té la famosa i tipica lesio de lligaments creuats, que son entre 5 i 6 mesos de baixa, així que ja ha dit adeu al que queda de temporada. Em sap greu i li desitjo una ràpida recuperació ja que per mi és un jugador molt jove, amb un grandisim futur i ho estava fent molt bé.

Si no vaig errat el Morell sempre juga el diumenge a les 5, imagino que seguirà sent així.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, pel que respecta al partit de Morell ja hi ha àrbitre designat. Es tracta de Vicente Leoz, un debutant a la categoria ja que va començar la temporada a Reg. Preferent i ha estat ascendit a 1a Catalana a finals del 2007. L'únic precedent amb el Vilafranca no es gens favorable als nostres interessos, ja que ens va xiular al camp del Benavent (Temp. 04/05) i va tenir una actuació descaradament favorable a l'equip local, degut a la la forta pressió ambiental, amb 8 targetes grogues i 2 expulsions pel Vilafranca.
Per tant,... pinta malament a priori. No hem guanyat mai a Morell. No hem guanyat mai amb aquest col·legiat. És l'hora de trencar amb el malefici!!!

Anònim ha dit...

Bon dia blog, si nom vaig errat aquest arbitre es un desastre i no entenc com a finals d´any poden ascendre un arbitre de categoria i anem al que deia, crec que tu a Benavent els vas voler agradir al pujar als vestidors, oi? m´en recordo que ens va perjudicar descaradament; al camp del morell abans del matx li podríem recordar 4 cosetes. ok.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, si, recordo que va ser esbroncat (no agredit com dius) per tota la parròquia vilafranquina que èrem allà perquè la seva actuació va ser descarada i totalment premeditada. Tu també hi deuries ser si ho recordes tot tant bé. Tinc curiositat per saber qui ets (segurament dels que viatja sovint amb l'expedició). Que hi ha del tema Palomo? Des de dins ho sabreu millor. Oi?

Anònim ha dit...

Apa prèvia, no fa gaire ens vem topar dues vegades amb el Codes Benavente que tant vas parlar d'ell i ara amb aquest!
Què passa que a tots els àrbitres els tens mania o és que aquests ens els posen expressament?

Per cert, enhorabona, ja he llegit que vas marcar dos gols! No tindràs res a veure amb la pressumpta baixa de Palomo? jijiji

Anònim ha dit...

Pel que estic veient la baixa de Palomo ja es definitiva i les altes del nou any son les del davanter Pares i dues noves proves per al degà penedesenc són les de dos jugadors.
1- un defensa central- lateral del Benicassim.
2- un defensa-lliure del Masnou, si no m´equivoco.
Pero us recordo que estan a prova i que no hi ha res lligat.tot són rumors, ok.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, rumors (o no rumors, sinò quasi confirmat) situen al migcampista Juanje (CE Mataró) com a nou jugador del FC Vilafranca. Es tracta d'un migcampista esquerrà, amb bona tècnica i bon criteri a l'hora de distribuïr el joc. Jugador amb caràcter i bona visió de passada, també s'implica en defensa, en la pressió i va bé en el joc aeri. Als seu 34 anys, té una amplia experiència en haver jugat entre d'altres clubs al Vilassar Mar, Vilanova Geltrú, Sabadell, Mataró,....
Seguiré informant...

La prèvia ha dit...

Us amplio la informació sobre el més que possible nou fitxatge del Vilafranca:

Juan Jesús Rodríguez Ruiz "JUANJE"
20-09-73
Migcampista

07-08 CE Mataró - 16 PJ / 0 gols
06-07 CE Sabadell - 33 PJ / 2 gols
05-06 CF Vilanova Geltrú - 38 PJ / 0 gols
04-05 CF Vilanova Geltrú - 32 PJ / 1 gol
03-04 CF Vilanova Geltrú - 31 PJ / 2 gols
02-03 CF Vilanova Geltrú - 34 PJ / 2 gols
01-02 AD Guíxols - 32 PJ / 1 gol
00-01 UE Vilassar Mar - 35 PJ / 3 gols
99-00 U Esp. Badaloní - 7 PJ / 0 gols i UE Vilassar Mar
98-99 U Esp. Badaloní - 27 PJ / 5 gols
97-98 UE Rubí - 29 PJ / 3 gols
96-97 UE Rubí
Categories inferiors FC Barcelona


Per cert, Juanje és germà de l'ex-jugador del Vilafranca la temporada passada Jordi Rodríguez (actualment al Vilassar Mar).

PD: Agraïr la col·laboració en l'el·laboració de les dades d'un asidu del blog de la prèvia.

Anònim ha dit...

Uyyyyyyyyyy esperem que ens ha surti millor que el seu germà, ja que el Jordi va ser un "pupes" i quasi no el vam veure ni jugar, cobrar segur que si!!!!.
La veritat que aquest nou fitxatge em fa una mica de po., que n´opineu companys??

Anònim ha dit...

Per curiositat ara que en parles a la xeb de la prèvia, et volia preguntar quantes publicitats diverses ha tingut el Vila i quines?
Gràcies i enhorabona per tota l´informació donada!!!

Anònim ha dit...

La publicita anomenada es la que porte a les samarretes.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, més novetats respecte a l'apartat d'altes i baixes al primer equip.
Segons s'ha dit al programa Esports 14 de Ràdio Vilafranca, a les baixes ja conegudes de Reyes (Igualada) i Palomo (Sitges) s'ha d'afegir les de Del Barrio, que jugarà el que queda de temporada a l'Olímpic Can Fatjó (Reg. Preferent), i Faust i Adrià a qui el club els ha comunicat que no compta amb ells i que es busquin equip.
En l'apartat d'altes, a banda de Parés i Juanje (ambdós del Mataró) s'està buscant un central (per suplir la baixa per lesió de Raventòs) i un porter, ja que Massana ha declinat l'oferiment del club argumentant que la seva etapa de jugador ja havia finalitzat.
Per cert, totalment d'acord amb el company Joan Sayol en la "tocada de crustó" al club, i en concret a l'àrea de comunicació, per la poca informació que es dóna als mitjans informatius que segueixen de prop l'actualitat del club. És trist haver-te d'enterar de les notícies per rumors, contactes, fòrums, blogs,... i que des del club es mantingui un absolut silenci.

Anònim ha dit...

Per cert , podríes dir-me quin membre dela junta del Vila porta el tema de l´ç area de comunicació?? Una forta estira d´orelles per ell!!!
I també voldría preguntar-te previa, respecte al partit de diumenge que si mai el vilafranca hi ha guanyat i si mai tampoc ha marcat cap gol?
així un 0-0 es podria considerar un bon resultat per aquest any, tot i que el Morell es penúltim de la general, oi?

Anònim ha dit...

Vaig estar al partit de politics contra premsa i tot sigui dit vaig passar una bona i divertida estona. Vaig poder veure que "quién tuvo, retuvo". Molt bé previa amb un parell de gols de crak i també molt bé la cobertura periodistica amb Sauleda i Castellví, per cert, parlant de periodistes, m'hauria agradat veure les cuixes del Sayol. On erets Joan Sayol?

Anònim ha dit...

PREVIA, tens varies questions a contestar, on ets??
Ens veurem al Morell.
A veure quants aficionats vilafranquins hi haurà en terres tarragonines.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, intentaré respondre totes les qüestions que hi ha pendents.
Sobre la publicitat a les samarretes, la primera fou RADIOLA a partir del primer partit oficial de lliga al Municipal (Temp. 82/83); després, a partir del gener de 1985 i fins avui en dia, es lluí CAIXA PENEDÈS, tot i que en l'actualitat hi ha altres espònsors que també figuren a la samarreta (LEVEL, NEXUS LLARS i VTV) i als pantalons (P.MONTS).
Pel que fa al tema de l'àrea de comunicació del club, a la web oficial hi figura com a responsable, dins l'organigrama de la junta, en José Carlos Otero i Molas tot i que desconec si segueix vinculat ja que fa temps que no el veig pel camp. Per tant, diria jo que l'"estirada d'orelles" del Sayol no anava destinada a ell en concret, sinò a la Junta Directiva en general.
Per acabar, com bé deies, mai s'ha guanyat a Morell ni s'ha pogut marcar cap gol. Però això no justifica que un 0-0 es pugui considerar un bon resultat per a un equip que vol pujar de categoria (i sinò, enrecordem-nos de l'empat a zero de la temporada passada a Rubí).

Anònim ha dit...

Realment em sap molt de greu que jugadors de la talla de Palomo o del Barrio que ho han donat tot durant quasi tres temporades al club tinguin una sortida per la porta del darrera del nostre club, crec que la junta directiva no hauria de deixar que jugadors d'aquest caire marxin de la nit al dia sense donar ni una sola expicació. no sé que en penseu companys...

Anònim ha dit...

Jo, la veritat no entenc res! Fitxem jugadors per a reforçar l'equip, i alhora donem baixes, i resulta que les demarcacions que resten vacants per la lesió de Raventós i la marxa de Reyes, aquestes precissament no es cobreixen. Si es justifiquen aquests fitxatges amb que es vol pujar, què vol dir? que l'equip d'abans no era prou bo? Recordem on ens han deixat a final de la primera volta, tot i l'enrenou motivat per això (apartar a alguns jugadors de l'equip).
Després, si es donen baixes, és que potser no hi ha tans calers com volen fer creure?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, totalment d'acord en que jugadors com Del Barrio o Palomo mereixen una sortida millor o si més no, una explicació argumentativa des del club amb els motius pels quals se'ls ha donat la baixa. Però no només ells, qualsevol moviment de jugadors hauria de ser explicat oficialment i anunciat a la premsa per a que es pugui informar amb la major rigorositat. (Que consti que no estic demanant una presentació tipus a la que fan a Vilanova, amb roda de premsa, foto oficial amb la samarreta,... i fantamades semblants!).
Per altra banda vil4fr4nqu1, et puc assegurar (de font propera al club) que s'està treballant a marxes forçades per a trobar un central i un porter de garanties que supleixin les baixes que hi ha hagut. Pel que fa a l'aspecte econòmic, suposo que és allò que diuen en l'Assamblea, que hi ha un pressupost estipulat i que d'allà no es mouran. Per tant, si hi ha nous fitxatges, aquests sous s'han de pagar alliberant les fitxes d'altres jugadors.

Anònim ha dit...

Apa, tant criticar a la Junta, i ara resulta que tens via directa amb ella? I els arguments que em dones... una mica pilotes, no creus?