diumenge, 15 de juny del 2008

Quina enveja, tu!

S’ha acabat la lliga, sí; però això no vol dir que s’hagi de deixar d’informar. Agafeu El 3 de Vuit d’aquesta setmana, aneu a la secció d’Esports i busqueu quelcom d’informació sobre el FC Vilafranca. No cal que us capfiqueu. Deixeu de buscar. No en diu res. I el mateix passa amb el programa d’Esports 14. Cada migdia, al punt de dos quarts de dues, pendent d’alguna novetat. I res de res. Això sí, de la maleïda Eurocopa dels pebrots m’ho sé tot de pe a pa!
Els que pugueu, i us agradi el futbol i la informació, compreu el Diari de Vilanova (per posar un cas proper i significatiu). Durant la temporada, hi dediquen tres i quatre planes a tot color sobre el primer equip (crònica, prèvia, entrevistes,...) i ara s’hi pot trobar tot sobre els moviments de cara a configurar la nova plantilla. I si mireu el web de Canal Blau, tres quarts del mateix (vídeos, tertúlies,...).

Quin és doncs realment el problema o de qui és la culpa? Jo entenc, per exemple, que el company Sauleda fa les cròniques durant tot l’any, però no podem demanar-li que s’hi dediqui en cos i ànima en els mesos d’estiu. Llavors, on no arriben els mitjans hauria de ser el club qui, per mitjà d’algun responsable de comunicació, notifiquès de les diferents novetats que anessin sorgint. Però tampoc.
Per postres, divendres passat apareix a Mundo Deportivo una relació de fitxatges i jugadors que continuaran a la disciplina vilafranquina (facilitada per no sé qui!). Tant costa fer les coses bé? És clar, si partim de la base que des del sí del cub es veu a la premsa local més com un “gra al cul” (amb perdó de l’expressió) que com un mitjà de difusió, doncs així va tot. Ah, i la web oficial? També podria informar, no? Sort que demà ja tornen “les veus sàvies”...

PD: He esmentat els casos d’El 3 de 8 i RV per ser els que la gent més llegeix o escolta però el mateix passa amb El Cargol, 7Dies, La Fura, VTV,...

Gran Reserva: El gran fitxatge, que es farà oficial en els propers dies, d’un jugador que, aquest sí, il·lusionarà a l’afeccionat vilafranquí.

Vi picat: La pantomima amb el fitxatge de Corbi pel degà penedesenc. Divendres el club el “confirma” i a l’endemà, en el mateix diari esportiu, el jugador el “desmenteix” en un comunicat. En què quedem? Quin joc és aquest? Potser no li interessa al jugador, tot a l’espera de millors ofertes?

Al soci no se’l pot enganyar: Es desmenteix que... molts dels jugadors tantejats a venir i que han dit NO es degui al fet de tenir por a que els facin jugar de porter davant la inoperància en buscar algú per a aquest lloc.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament a El 3 de vuit no diu res perqué no hi ha res a dir.Si preguntes et diuen que encara no hi ha res fet, que s'esta tantejant a jugadors. Parles amb els futuribles i diuen que ningú s'ha posat en contacta amb ells.
D'altra banda he de dir que des de fa 15 o 20 anys, ja ni m'enrecordo, faig les croniques del Vilafranca pel Mundo Deportivo i us puc assegurar que jo no he informat de res del que l'altre dia sortia al diari esportiu de BCN. Per tant qui va donar la informació? Imagino que algu de la directiva que veu mes positiu parlar amb el respoonsable de les pagines esportives de Mundo Deportivo que no pas amb el cronista de El 3 de Vuit. Es ben sapigut dins el mon dels cronistes esportius de la Vila que rarament el F.C. Vilafranca passa informació a la premsa local, es mes, mai hi ha hagut un responsable de comunicació i si ha figurat algun nom en aquestes tasques, no ha fet be la seva feina. De fet la relació entre el President del F.C. Vilafranca i la premsa local no ha estat tot el bona que els dels mitjans voldriem. Te raó la Previa quan parla d'un "gra al cul", però ves que hi farem, així van les coses a Vilafranca.

Anònim ha dit...

Escolta prèvia et veig molt irritat en el tema Eurocopa i segurament que els minuts que omplim a radio Vila en el tema de la porra es senzillament perque no hi ha cap més tipo de noticia que comentar;tansols podem parlar de la copa radio vila, petits comentaris de rumors de fitxatges, ja que hi ha pocs moviments, com a molt clubs de moltes categories i el tema fort en aquest moment, t´agaradi o no es l´Eurocopa d´Austria i Suïssa.
No patiu que quan hi hagi moviments al vestidor vilafranquí ho sabreu els primers.
Adeu i fins aviat.

Anònim ha dit...

SI NO SE OS INFORMA ES POR CULPA DEL LOCO ESE DEL BLOG. ES LA MANZANA PODRIDA EN LA PRENSA Y OS HA ARRASTRADO CON EL EN CONTRA LA JUNTA. SUERTE QUE EL AÑO QUE VIENE YA NO DARÁ LOS PARTIDOS POR LA TELE.

Anònim ha dit...

Hola “prèvia” i demés “bloggers”, llevat els anònims que sempre han de ser la part negativa, sempre s’emparen en l’anonimat per expressar les seves rancúnies i moltes vegades els seus propis fracassos. És llastimós que en l’actualitat encara hagin “personatges” que són andròmines, és a dir, que saps que existeixen però no els hi trobes cap utilitat de lo negatius que arriben a ser.
Sortosament cada cop en són menys i cada vegada hi han més “bloggers” assenyats, amb criteri, amb opinió, en definitiva enriquidors del debat.
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

No he sortit gaire ilusionat,com a soci que sóc,encara,del futur equip que ha de mantenir la categoria la temporada que ve. Quan es parla només de mantenir la categoria és que aspires a molt poc i em sembla molt arriesgat. I s'han anomenat una sèrie de jugadors, que sincerament, dubto que puguin jugar a nivell de 1a catalana.
El que realment vull veure és si es mantindrà aquest equip si els resultats van malament o es començarà a fitxar a fora i car si es vol remuntar el vol.
Temps al temps.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, bé, si heu escoltat "les veus sàvies" ja sabreu més o menys quina és la meva opinió (que coincideix bastant amb els companys de tertúlia) envers el nou planter que s'està formant. A manca d'alguns retocs, o millor dit, peces claus (porter, creador al mig del camp i davanter), veig l'equip molt justet per no passar angúnies a 1a Catalana. Sobretot al davant (on no tenim aquell jugador que assegura un bon gabadal de gols) i al mig del camp (on fitxaria un parell d'homes capaços d'assumir les regnes de l'equip). A la defensa, la cosa sembla més compensada (veterania, joventut i experiència). I és clar, trobar dos porters amb nivell suficient per aguantar la pressió de guardar la porteria vilafranquina.
No sé, a priori aquesta és la meva sensació però tant de bo m'equivoqui!! Qui ens anava a dir que amb els diners que ens hem gastat aquests darrers anys i els jugadors de nom que van venir faríem el trist paper que vam fer i el ridícul en algunes ocasions. Per tant, s'haurà de donar un vot de confiança a la direcció tècnica i a l'entrenador que, pel que veig, il·lusió i ganes no els falta (que ja és molt!). Ara bé, que ningú en dubti: patirem i molt!!!
Canviant de tema, vicenç, pel que fa al comentari de l'Eurocopa era més una conya que res. Prova d'això és que cada migdia t'escolto i segueixo la Porra amb interès. És de lloar iniciatives com aquesta, que s'ha convertit en una tradició quan hi ha Mundial o Eurocopa. Per cert, del meu pronòstic més val no parlar-ne'n... (Rep. Txeca, Italia, Holanda i Suïssa).
Ah! I a l'anònim, igual t'has tret un pes de sobre al saber que no es faran els partits per VTV. A mi em sap greu, perquè era una feina que feia amb il·lusió, desinteresadament i amb el company Sòria que és un "crack". Però pensa una cosa: si m'he callat mai res ha estat a les retransmissions. Per tant, aquí seguiré dient el que penso. Agradi més o menys.

Anònim ha dit...

Bon dia prèvia i demés companys, ahir us vaig escoltar tot el programa i entre tots hem de donar confiança a aquest nou projecte, tot anirà bé, ja ho veureu.
Pel que respecte al tema de la porra de l´Eurocopa, m´estranyava molt que la critiquessis quan tu precissament en vas convèncer en fer-la en aquesta edició, ja que es dur fer-la tants cops, recordeu que la faig desde el mundial D´ITALIA´90; i ja té la majoria d´edat.
En tan sols els 4 últims dies vaig poder- ne fer 170 participants amb un premi de 340 euros al guanyador, pel que respecte a la teva porra, saps que ja estàs eliminat al igual que el teu germà i també el teu pare, no heu tingut sort.
Seguramnet en el Mundial de Sudafrica-2010, ho fereu millor!!!!
Sort.

Anònim ha dit...

Anonimo, em sembla que has pixat fora de lloc , "EL BOIG" com l`enomenas tù , a part de ser una gran persona i un amic meu , (NO SE SI EL CONEIXES ), et puc assegurar que en la tele no a dit ni la meitat del que podia haver comentat , i sempre ha parlat an molt de respecte , crec que en els dos anys que hem retransmès els partits en directe ha estat d'una gran ajuda amb els seus comentaris tecnics i amb la gran quantitat de informacion que ha aportat , estic segur que hi ha poca gent per no dir cap que sàpiga tant del Vila com el Lluis , i altra cosa , t'asseguro que si aquest que escriu , algun dia torna a donar els partits per TV en directe , pots estar segur que el "BOIG" com ho nomenes el tu , tornara a estar.....GRÀCIES LLUIS ....altra cosa llest, els partits del Vila es continuaran donant per la Tele la propera temp., ENCARA QUE NO SIGUI EN DIRECTE.....

Anònim ha dit...

joder, penya, a veure si ens calmem una mica tots, el futbol és per disfrutar-lo, amb victòries i amb derrotes, no per patir-lo.

PD: Ho sento Vicenç sinó, participant Ireland, Scotland i Catalunya la EURO no és per mi, i parlant del Mundial del 90' us recomano la pel.lícula LA CAMIONETA de Stephen Frears, vinga a disfrutar del futbol.

FORÇA VILA... MORAL FOREVER

Anònim ha dit...

Previa,acabo de llegir que el Badalona B desapareix ja segur.I com que el roda barà baixa a 2a regional segons diuen, qui ocupa la plaça?El Martorell?O ho miro malament.

Anònim ha dit...

Hola “passió”, tu ho has dit, si es dóna el que comentes, és a dir, desaparició del Badalona “B” i descens del Roda, aleshores això repercuteix al Martorell com a perdedor de la promoció d’ascens.
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

A veure "prèvia" d'acord que el club hauria d'informar més sobre fitxatges, però la transparència ja sabem que no és el seu fort.
Una altra cosa, us informarà quan una cosa sigui oficial, no us dirà les negociacions que s'estan fent fins que no es confirmin, això crec que és feina dels periodistes de moure-us.
El que comentes tu del Diari de Vilanova, no crec que fesin el mateix seguiment quan estaven a Regional, ho fan ara perquè interessa a la gent, a Vilafranca pels que som no val la pena, i anem tirant informant a través de gent que ho fa per afició (que és molt lloable, també) però no sou professionals. En canvi, aquí donem més importància al futbol més modest i d'aquí la Copa Ràdio Vilafranca, però potser seria interessant alguna iniciativa de cara a fer ambient també amb els equips de més alt nivell.

Anònim ha dit...

Hola “vil4fr4nqu1”, primer et diré que hi ha un codi deontològic que fa que un informador es prengui la llicencia de divulgar o no les noticies i fins i tot dir la seva procedència, això fa que de vegades ometi’m informació en favor de les circumstancies des de les quals s’estan generant, o al inrevés. És a dir, no et creguis que els que donem informació sempre l’avoquem tota, de vegades s’ha de ser prudent, sempre arriba el moment més oportú per donar noticies, no cal precipitar-les.
M’estàs dient...que donem més importància al futbol modest que a l’equip de més alt nivell (llegeixis F.C. Vilafranca) ?- ni de bon tros!...per si no ho saps, acabem de fer la vintena (20a) temporada consecutiva transmeten per ràdio Vilafranca, en directe a casa i a fora (quasi 800), i per si és poc, et diré que cada dilluns a Esports-21, des de fa més de vint-i-cinc anys, estem donant un tractament especial i del tot singular a l’equip “degà” del Penedès, i a més, els divendres al migdia a Esports-14, sempre es fa una prèvia parlant de l’esdevenir de la jornada des de l’òptica del “degà”.
També cal destacar les transmissions “on-line” i les emissions en directe dels partits de casa per Vtv.
En fi, què molt, molt, no crec que et tinguis per què queixar...o no?
Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

"Uff!" em sembla que no és la primera vegada que et dic que ets molt susceptible. No ho deia amb la intenció de menysprear la feina que fas tu i els teus companys, ja dic que és molt lloable i que per la poca gent a qui interessa feu prou.
Dius que fa vint anys que dones els partits per ràdio: Felicitats, me n'alegro molt, però quan fa que feu retransmissions de futbol regional (FR)?
El programa Esports21 la setmana que no hi ha (FR) no en feu i només dediqueu mitja hora al Vila. Em diràs que són més equips i requereixen més temps... home a TV3 fan un Futbolcat que no dura ni de bon tros la meitat del que dediquen a Barça i Español.
Al Esports14, els divendres també dediqueu més temps al (FR) donant àrbitres i xorrades que al Vila.
Els partits en directe per VilafrancaTV era iniciativa i responsabilitat del club, sinó no es faria com veig que passarà aquest any. Si apostessiu pel Vila els donarieu igualment. I durant la setmana doneu 2 partits de (FR) i en canvi el partit del Vila no el repetiu mai. Amb les repeticions de la programació diària al final es veu molta més estona (FR) que Vila, i pràcticament sempre que poses la tele et surt un partit d'aquests.
Feu la Copa Ràdio Vilafranca pel (FR) i què feu pel Vila?
Us en dono una idea i si t'agrada la fas i si no, doncs no passa res:
Després de cada partit podries donar puntuació als jugadors i fer el mateix el corresponsal de l'Espirall. Al final de Lliga fer un partit Vilafranca-Espirall i entregar els premis al millor jugador de cada equip.

Anònim ha dit...

Hola de nou “vil4fr4nqu1”, potser si que soc de pell fina i susceptible, ara bé, ja se el que vols...tu vols -ràdio Degà- i -Degà tv- i això noi crec que no serà fàcil. Em sap greu que desmereixis d’una manera, per a mi, massa gratuïta el “FR”, i el que representa per a molts pobles de la comarca. Entenc que no és bo qüestionar col•lectius que demostren dia a dia el compromesos que estan precisament amb el “FR” i que tu sembla que vulguis menysprear.
. Gràcies pel teu suggeriment, no deixa de ser una idea...potser una bona idea, ja ho veurem...
Pel que fa als criteris d’emissió de Vtv, són de Vtv i de ningú més, cadascú a de ser responsable del seu treball i puc arribar a respectar-te el teu parer i a la vegada no compartir-lo. Fas masses comparacions i com sempre s’ha dit són odioses.

Salut!
Jonsay

Anònim ha dit...

segons posa a un forum del futbol català en l'assemblea de socis del roda s'ha decidit renunciar a la categoria, abaixant a 2a regional. Martorell nou equip de 1a catalana.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, abans que res, confirmar el fitxatge de Sergi Condis pel FC Vilafranca, qui torna al degà penedesenc després de la seva curta estada a l'Olesa. Sens dubte, aquest sí és un fitxatge que il·lusionarà a l'afeccionat vilafranquí. Esperem que els "retocs" finals aportin un plus de majors garanties de cara a afrontar la propera temporada.
Pel que fa a l'actualitat més recent, amb la desaparició del Badalona B i el descens del Roda Barà a 2a Regional, tal com confirmava en passio i el portal FutbolCatalunya.com, el Martorell és nou equip de 1a Catalana. Per tant, es preveu un grapat de partits molt interessants entre equips propers (Vilafranca, Olesa, Igualada, Martorell,...).
Ah, i de pas, no estaria malament anar a "pescar" algo interessant a Roda Barà (Saperas, Okoro,...) davant la situació que estan vivint. Suposo que els jugadors s'adaptarien al sou establert en comparació al que deurien cobrar allà.
Del tema porters, descartats ja Diego (Amposta) i Ródenas (Tortosa) per impossibilitat econòmica, un altre que sonava per ocupar la porteria vilafranquina era Roig (Montañesa). Avui, surt publicat a Mundo Deportivo que ha renovat amb l'equip de Nou Barris. Tot apunta ara que l'escollit podria ser un porter de la comarca ja coneixedor de la categoria.

Anònim ha dit...

Previa i quin es aquest porter? estem mancats d´ aquesta posició i volem saber els noms que més sonen.
Informens.

Anònim ha dit...

Us doneu conta ke si desapareixes algun equip de 3ª hauria de pujar el Vilafranca pq es el primer clasificat despres del desaparescut Badalona?

La prèvia ha dit...

Hola noi, des de la comissió tècnica s'està treballant en el tema dels porters i no es vol que apareguin noms fins que s'arribi a un acord o no amb el jugador (i si així ho volen, ho respectaré). Com a pistes, et diré que pertany al que anomenaríem "Vegueria Penedès" (Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) i que un jugador de l'actual plantilla del Barça li va marcar un autèntic golàs.
Respecte al que comentes anònim, sento decebre't però si hi haguès alguna baixa de darrera hora d'algun equip de 3a Divisió, aquesta plaça l'ocuparia el Castelldefels, que ha baixat a 1a Catalana degut als descensos compensats. Tanmateix, veig més difícil que passi el que tu dius en una categoria com la Tercera però mai se sap. El Blanes, pel que he llegit, continua amb els "seus" típics problemes econòmics.

Anònim ha dit...

Si el Vicenç Uberni es prengués el Vilafranca tan seriosament com l'Eurocopa, potser aniria millor el club. Ara, crec que potser és que el tenen una mica infravalorat.
I "prèvia" això és un bloc per a informar no per a jugar a les endevinalles. Si saps quelcom ho has de dir, t'he de recordar el subtítol del teu bloc? "Tot allò que vols saber i ningú t'explica sobre el Futbol Club Vilafranca".

Anònim ha dit...

vilafranquí tens molt poca feina, no? i si treballéssis una mica?

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, et respondré a la teva pregunta amb les "sàvies" paraules del company uff! (que pel que veig no vas llegir prou bé):
"...hi ha un codi deontològic que fa que un informador es prengui la llicencia de divulgar o no les noticies i fins i tot dir la seva procedència, això fa que de vegades ometi’m informació en favor de les circumstancies des de les quals s’estan generant, o al inrevés. És a dir, no et creguis que els que donem informació sempre l’avoquem tota, de vegades s’ha de ser prudent, sempre arriba el moment més oportú per donar noticies, no cal precipitar-les."
Espero haver aclarit els teus dubtes.

Anònim ha dit...

"Anònim" no es poca feina, és que dic les coses tal com són. Avui el Vicenç ha reconegut en el programa del Tito que s'ho passa millor fent l'Eurocopa que a la Junta, i que ell ha fet tot el que ha pogut i que la culpa de no pujar ha estat dels jugadors.
Igualment crec que els companys de junta el tenen infravalorat.
VICENÇ FOR PRESIDENT!!!

Anònim ha dit...

Gràcies company vilafranquí.
Tot el que reconec es que la feina feta com a membre de la junta es la que m´han encomenat que fes; segurament sabreu que la meva tasca els darrers dos anys com a vocal ha estat el tema de la publicitat estàtica al camp de futbol i crec que he complert tots els objectius omplint el camp de tot tipus de tanques.
Crec que mai el camp n´habia tingut tanta.
Un tema pendent que tenim aquest any i que hem de millorar es el tema dels abonaments i que la gent de vilafranca els hi agradi anar al futbol i omplir les grades del municipal.
ho intentarem pero si algú te alguna sugerencia, la tindrem en compte i l´estudiarem.
Merci de nou a tots.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers. Novetats pel que fa a nous fitxatges del degà penedesenc.
En els propers dies es faran oficials les incorporacions dels dos porters (ara mateix, la llista que maneja el club s'ha ampliat a quatre possibles candidats), un defensa i un migcampista (joves, de l'agrat i confiança del nou tècnic) i un davanter, amb experiència a la categoria, que completaria la linia atacant de l'equip.
En quant es vagin formalitzan els fitxatges sereu els primers en saber-ho.