diumenge, 19 d’abril del 2009

No juguem amb foc...

CD Morell 3 - FC Vilafranca 2
... Que encara ens cremarem! D'acord que són 9 punts els que ens separen de la zona de descens, però la mala dinàmica que porta l'equip (amb una única victòria en els darrers 11 partits i va ser al camp del cuer) i el complicat calendari en el que resta de campionat podrien fer que el que semblava un final de Lliga plàcid es convertís en un "ai, ai, ai, que patirem...".

I no vull cridar al mal temps, però si repassem els partits que ens queden, veiem que a casa ens visitaran tres equips que s'estan jugant l'ascens (Marianao Poblet, Llagostera i Benavent) mentre que a fora, els desplaçaments són a tres camps complicats com Montcada, Guíxols i Montañesa (si bé aquests equips segurament no es juguin res ja).
Per tant, és qüestió d'assegurar quan abans millor aquest parell o tres de puntets que falten i solucionar el tema. Per a això hi ha dues vies: la primera, guanyar d'una vegada un partit i tema finiquitat o sumar a base d'empats, amb el qual el neguit de veure perillar la categoria s'allargaria fins al tram final de temporada. I encara sort que enguany només baixaran els tres darrers classificats...!!!
En fi, que si pensàvem que no tindríem més alicients que el fet de donar pas als joves de la pedrera anàvem equivocats. Encara queda camí per fer. Curt, però en queda.

Gran Reserva: Menció especial per a l'únic blogger que ha opinat aquesta setmana al blog (a banda dels meus comentaris, és clar). Sort de tu satèlit, que sinò...

Vi picat: Si el Vilafranca té una "bèstia negra" (futbolísticament parlant) no és altra que el davanter Iván Rosado. Amb els dos golets d'avui ja ens ha marcat 10 en 8 partits. Retira't d'una vegada, noi! Que ja deus tenir una edat!

El futbol és així: "El gol es una explosión de alegría, un desafío de nuestra alma, el resultado final de un arduo trabajo de aplicación" (Arthur Antunes Coimbra "Zico", 1953, ex-jugador de la selecció brasilera).
Amb tantes "explosions" (cinc gols en poc més de 20 minuts) no m'estranya que les xemeneies hagin començat a emetre un dens fum negre que ha enboirat el cel d'El Morell i les idees vilafranquines.

20 comentaris:

La prèvia ha dit...

CD Morell: Yakán, Raúl, Borràs (Ballart), Antonio, Rosado, Coello (Tico), Carrión, David, Iván, Munta i Valerio (Victor).
FC Vilafranca: Ródenas, Pere Costa, Rafita (Bello), Raventós, Moral, Talla, Corbi, Folch (Pere Roca), Palote, Àlvar (Eric) i Condis.
Gols: 0-1 Condis (min. 57), 1-1 Rosado (min. 72), 2-1 Munta (min. 74), 2-2 Corbi (min. 75) i 3-2 Rosado (min. 80).
Àrbitre: Bastida Torres (Terrassa).
TG: Munta.
TV: Iván i al delegat local.

javindreu ha dit...

A veure si retrobem la senda de la victòria davant dels equips de dalt de la lliga. Segurament jugaran pero també deixaran jugar més. Una victòria i salvats.

josep sauleda ha dit...

Als 57 marcava de falta directa Condis, fins a leshores el Morell era incapaç de portar perill, tot estava controlat i tot i que restava molt partit, tots els de Vilafranca pensavem que els tres punts no s'escaparien.
Però els locals van canviar la manera de jugar, del joc horitzontal de tocar la pilota a la zona ampla es va passar a les passades llargues i es van adonar que la banda esquerra del Vila era un colador, van carregar cap aquell costat i en tres minuts dos gols i tot i que va empatar Corbi, un altre atac per l'esquerra i gol als vuitanta de l'autentica vestia negra del Vila, Rosado.
Francament malament per la banda esquerra del Vila i malament pel cos técnic que no van saber captar el que tots els afeccionats del Vilafranca veiem des de les grades.

Conrad ha dit...

Buenos días;
Muy mal se os tienen que dar las cosas y muy bien a los equipos implicados en el descenso para tener que sufrir.Creo que con 3 puntos mas estareis salvados pero espero que no nos fastidieis ésta semana ahora que estamos en la lucha por el ascenso.Lo que estoy convencido que el próximo domingo se verá un gran encuentro en el Municipal de Vilafranca.
Un saludo y suerte

javindreu ha dit...

Conrad, suposo que ets seguidor afèrrim del Marianao. Fins que matemàticament no estàs salvat un no es pot relaxar, mai se sap el que pot passar, però està clar que el Vilafranca està quasi salvat. Així doncs a veure si diumenge us n'aneu de buit de Vilafranca,amb carinyo eh?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Jo crec que ens acabarem salvant, segur! Tinc més fé en guanyar en algun dels desplaçaments que no pas a casa amb rivals que s'estan jugant l'ascens.
De tota manera, quan abans liquidem l'assumpte millor, no és res personal contra el Marianao, a nosaltres tant ens fa que pugi un com l'altre.
Això sí, desitjo que diumenge veiem un bon partit d'una vegada!

Per cert, ja sabeu que tenim nou alcalde, per fi tenim aires nous!!!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Marianao Poblet)
1) Un únic precedent a la història

Aquest es va produïr la Temporada 2003/04 (Reg. Preferent). Concretament va ser el dia 15 de maig de 2004 i el Vilafranca s'imposà per un clar 4-1. Pel degà penedesenc van jugar: Mora, Pere Costa (Fos), Álvaro, Valldosera, Enrique, Sabrià, Arturo, Coco (Eloi), Santi, Arjona i Kourouma (Palomo). Els gols vilafranquins van ser obra de Santi, Sabrià i Arturo (2).

La prèvia ha dit...

Soc de la opinió que fins i tot ens podríem arribar a salvar si no es guanyès cap punt més... però perquè cal patir tant? Millor guanyar i quan abans millor.
I si de pas li podem fer un "favor" a l'Olesa dels meus amics Fos, Arturo, i cia... doncs millor!

Anònim ha dit...

el canvi d'alcalde influeix en alguna cosa en el f.c.vilafranca? positiu, negatiu o igual...

Anònim ha dit...

previa la nostra bestia negra no era el col·lectiu arbitral?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Doncs si desde CiU segueixen el full de ruta de la CUP en el que anomenem els "5 motors pel canvi" volen potenciar el teixit associatiu de la Vila. A més si vius a Vilafranca rebràs properament l'Edició especial de l'Arrel on expliquen els motius del vot de la CUP a favor de la moció de censura i que són errors del PSC i que no ha de repetir CiU, com les concessions a dit (en aquest cas el servei de Bar del camp de futbol explotat pel mateix particular desde anys i panys, i que podria si vol explotar-lo el club), o el major suport al teixit associatiu, a més d'altres mesures pel benestar dels vilafranquins que és el benestar dels socis del Vilafranca.
Especial Arrel (La menjadora Game Over): http://www.box.net/shared/6935bfte7f

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Marianao Poblet)
2) Si fèssim la classificació de la 2a volta...

1. Marianao Poblet (26)
2. Castelldefels (25)
3. Olesa M. (24)
---
17. Vilafranca (12)
---
18. Vilassar Mar (11)
19. Morell (10)
20. Martorell (10)

La prèvia ha dit...

A veure vil4fr4nqu1, dubto que a curt termini el FC Vilafranca es vegi beneficiat en algun sentit pel canvi a l'alcaldia. A més, si no vaig errat, al nou batlle, en Pere Regull, li "tira" més l'atletisme que no pas el futbol.
Ara bé, no hem d'oblidar que el seu besavi, n'Enric Regull Clivilles va ser president del FC Vilafranca (1908-1913) i tingué un paper destacat en aquella època evitant la desaparició del club en adherir-se a la Asociación Mutual de Dependientes de Escritorio. Altres familiars també van ser jugadors i van formar part de Juntes Directives a principi del segle passat. Per tant, qui sap si la memòria històrica pot jugar una mica al nostre favor.
Si es pugués negociar adquirir l'explotació del Bar del Camp de Futbol seria una fita històrica ja que des de que tinc ús de raó sempre ha estat regentat per la mateixa persona. I això seria una gran font d'ingressos pel club.
Per cert, el FB Espirall-Les Clotes sí que explota el seu propi Bar al Municipal espirallenc. Però ja sabem que la relació d'aquest barri amb l'antic partit dominant a l'Ajuntament era més que evident. Veurem ara que passa...

Anònim ha dit...

Haver Previa , con el ESPIRAL , no te metas , que nadie se a metio con tu vilafranca , nosotros bastante tenemos con el entrenador que tenemos, nada mas faltaria que el ayuntamiento nos quite el bar , como lo pagariamos ???

La prèvia ha dit...

Hola anònim, ja vaig escoltar rumors, el dilluns a Esports 21, de que havíeu "tancat l'aixeta" dels diners. No era la meva intenció burxar a la ferida. De totes maneres, això passa per fer les coses amb els peus i no amb el cap. I tranquil, que sense anar més lluny, no fa gaire aquí també ens va passar. Ànims per si encara podeu assolir aquesta segona plaça que dona lloc a la promoció d'ascens!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Marianao Poblet)
3) Dues ratxes oposades

S'enfronten dos equips amb dues trajectòries ben diferents. El Vilafranca només ha guanyat 1 partit dels darrers 11 (6 punts de 33 possibles) mentre que el Marianao només ha perdut 1 partit dels darrers 21 (42 punts de 63).

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Marianao Poblet)
4) Un àrbitre debutant

El partit d'aquest diumenge serà dirigit pel col·legiat Ávalos Martos. Mai ha xiulat al Vilafranca i en una ocasió al Marianao Poblet (al camp del Peralada, 1-1). Té una mitjana de 10 targetes grogues per partit (deu n'hi do...) i 0,83 vermelles. D'altra banda, desconec si té parentesc familiar amb un altre àrbitre de la Delegació d'Igualada, com és Ávalos Barrera, de tan mal record per l'afeccionat vilafranquí. Tant de bo que no...

Anònim ha dit...

Com es que l´han canviat prèvia? És millor aquest que Guisasola?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, no sé el motiu del canvi. La setmana passada figurava Guisasola Llopis com a àrbitre designat i aquesta setmana el van canviar per Ávalos Martos. No l'he vist xiular en aquest últim, per tant no puc opinar sobre ell. Guisasola Llopis, tot i que el company Sauleda diu el contrari, és un col·legiat que mai ens ha afavorit (tot el contrari). Per tant, i partint de la base que dels àrbitres no me n'en fio de cap, prefereixo experimentar emocions fortes i sensacions noves i veure que tal és aquest xicot d'aquesta comarca "veïna" i que ens tracta tan "bé" (arbitralment parlant) com és l'Anoia.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Marianao Poblet)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilafranca-Marianao Poblet són:
1 = 31 %
X = 23 %
2 = 46 %