dilluns, 5 d’octubre del 2009

Buffffff!!!

FC Vilafranca 1 - CP San Cristóbal 0
És el que probablement haurem dit tots quan l'àrbitre ha xiulat el final de l'encontre. Quin fart de patir, tu! Però ja se sap, això és la 1a Catalana. I si vols guanyar un partit, el mínim que has de fer és el que va prometre el "míster" a principis de temporada: "que cap equip correria i lluitaria més que el nostre. Igual? Potser... Però més, no."

Avui, a més, la deessa fortuna s'ha aliat amb el degà penedesenc perquè el San Cristóbal crec que ha fet mèrits suficients per a empatar (si més no, a la segona part). I per a acabar-ho de arrodonir, el gol en un moment clau (descompte del primer temps) i amb la sort que després que el xut de Ismael toquès el pal, anés a rebotar al cap del porter introduïnt-se dins la porteria visitant.
El partit ens ha deixat també un fet que tanca el debat de la setmana al blog sobre els dubtes a la porteria. Saperas ha tornat a l'onze titular en el lloc de Nando (que arrossegava petites molèsties a l'esquena segons es comentava). Sigui com sigui, jugui qui jugui i per les raons que tothom vulgui argumentar, segueixo pensant que tenim la porteria més que ben coberta. A partir d'aquí, que triï el "míster" el que més li agradi o convingui a l'equip.
Per acabar, una reflexió. Pel cap de setmana que ve està anunciada una vaga de col·legiats que posa en perill la disputa de molts partits de la nostra territorial. El més bo és que els motius no són més que guerres internes i interessos particulars que res tenen a veure amb el futbol en sí. En comptes de preocupar-se per a millorar la qualitat dels arbitratges... Ah! I digueu-nos-ho amb temps eh, no fos cas que fèssim el viatge a Tàrrega en va.

Gran Reserva: Que al "míster" li agradi Via, que al President el tingui "enamorat", que a l'afeccionat li caigui la baba només amb la idea de veure'l jugar amb el primer equip, que a la premsa ens il·lusioni aquest fet,... Llavors, si tots pensem el mateix, on està el problema? (Ja tenim un altre debat)

Vi picat: No és un fet nou. Els dorsals dels rivals del Vilafranca no són els més idònis per a poder fer la retransmissió per televisió. Avui, el color negre dels números sobre el ratllat blanc-i-blau de la samarreta del San Cristóbal feia impossible distingir-los. Que costaria que fossin vermells, per exemple?

83 comentaris:

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Quin camí s'ha de seguir amb Eric Via?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quina frase de Puchi al reportatge de FutbolCat t'ha agradat més?
¡Palaaaau, cuando llegues se ha acabado el partido! ¡Venga, hombre! = 36 %
La gente puede pensar lo que quiera, yo no me como a nadie. Lo que pasa es que soy así y punto. = 7 %
¡Ortegaaaa, estos líos no sirven pa ná! ¡Ortegaaaa, palante se juega joder! = 0 %
Se que te he mandao a calentar pero le vamos a dar otro partidito a Rafa. Llega a los 400 conmigo. = 43 %
¡No veas con el Ramadán...! = 14 %

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J5:

La prèvia, sasgas, Jordi i josep sauleda = 8
Rai, Pincis i Kimi = 7
javindreu, vil4fr4nqu1, Eloi, ibracadabra i Raimon4barres = 6
vicenç = 5 (TG)


Classificació General:
sasgas i Jordi = 33
ibracadabra = 32
La prèvia i Eloi = 31
Rai = 30
javindreu i josep sauleda (1 TG) = 29
Pincis = 27
vicenç (1 TG) = 26
vil4fr4nqu1 (2 TG) = 22
Raimon4barres = 19
Kimi (2 TG) = 15
juntos podemos los cruisantiños i Raimon4barres = 13
Quinielista1X2 = 7


JORNADA 6: 11/10/09 (Pronòstics fins el 10/10/09 a les 15:00 h.)
Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = 1 (2-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA = 1 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = X
---
Tous - LA GRANADA
MONJOS - Masquefa

Sherlock ha dit...

Sort que vaig encertar el resultat del Vilafranca que sinó ja tenia a sobre la primera TG !!! En fi... seguim en la lluita a la part capdavantera de la taula :)

lentejitas ha dit...

1-el problema s'en diu juancho sanmiguel y alex sans.tots dos volen que el juvenil no dongui pena i fagy algu d profit en akest super projecte k volen/intenten preparar per acabar km va dir fa poc a preferent o nacional minim.on niran sino sense l'estrella vilafranquina?
és un crac,es sobra i necessita el salt ya!no vull menysprear als altres jugadors pero tots saber que eric es una perla viva..la farem brillar com un bon diamant?
ya veurem..

2-no sabras si el arbit que et toca farà vaga perque es una questïó interna i només els propis que tenen cada partit decideixen si van o sino.si vas per res es tonteria pero es el que ia i n ta de molestar que es quexin pel que volen pk tenen raó!

vaya santpaudordwl

alvar ha dit...

Hola Lentejitas, no crec que sigui aquest el problema i a part si el vols veure brillar com un bon diamant les coses al seu temps, estic d´acord amb tu que el Eric es un gran jugador aqui o allà on vagi, pero les coses al seu temps i el Vilafranca ara mateix disposa de una bona plantilla amb bons devanters no cal correr. Cada salt al seu moment no tinguis pressa que el veurem jugar i espero que en una categoria superior a la 1ª Catalana.

Salutacions Previa i felicitats al Vila per la victoria.

PD: Pere Roca estira mes als entrenaments i no et trencaràs, es un plaer veure´t de capità al Vila.

terra ha dit...

Entenem que ahir el patiment va ser absolut pero recordeu quin xut van fer entre els 3 pals els jugadors del Sant Cristòfol??
També podem comentar que aquest equip d´ahir tansols havia perdut en la primera jornada contra la Montanyesa, així que podem donar la victòria per molt important.

La prèvia ha dit...

@Eloi: Exacte. Estem allà amagats en un segon terme per donar l'assalt definitiu en les darreres jornades. Deixarem que tinguin el paper de favorits uns altres... Jajajaja
@lentejitas: El que s'intueix és que els màxims dirigents de Vilafranca i Fundació no tenen la mateixa opinió sobre el "tema Via" (potser per la manera com va acabar la temporada passada?). El que està clar és que si el primer equip vol agafar o necessita un jugador de la pedrera ningú té dret a impedir-ho (ho estableix el pacte de col·laboració). Al fi i al cap, el Futbol Base està per formar jugadors no per assolir categories. A més, si el debat es planteja des del punt de vista de si el noi gaudiria de pocs o molts minuts, el "míster" ha deixat clar, avui a Esports 21, que comptaria amb ell com a un jugador més del primer equip.
@alvar: Gràcies. Enhorabona també a tu per la victòria de l'Espirall-Les Clotes.
@terra: Home, un que va treure amb els peus Saperas sí el recordo. La sensació de perill va estar en tot moment però la defensa vilafranquina ho va solventar força bé.
En relació al que dius, un aspecte a destacar és que 4 dels 5 rivals amb els que hem jugat estan entre els 10 primers de la classificació. No és allò que has guanyat als tres últims de la taula, no!

Anònim ha dit...

Hola lantejitas, bueno pena no crec que fes igualment el juvenil, el que esta clarissim i sense que hi hagi algu que ho pugui posar en dubte, es que Eric Via és el millor de la plantilla i te una calitat mes q suficient per poguer jugar al FCVilafranca.
Però precisament aquest any el joc que esta fent el vilafranca no es el millor per les seves caracteristiques, va bé de cap, però la diferència física am qualsevol central de la categoria es important.
Potser el millor seria que s'acabes de formar al Juvenil, tingues tots els minuts del món cada partit,(que per anar al FCVilafranca a jugar 10minuts potser no cal), i ja de cara lany que ve buscar el salt al FCVilafranca, o encara millor per el seu bé crec jo, a un altre equip de més categoria? no ho se, però la calitat la té.

Salut i sort el que queda de temporada tant per el FCVilafranca, com per la Fundació, i per Eric Via.

Anònim ha dit...

Avera prèvia, aqui el que importa es la opinió del jugador, segurament ell farà el que li "manin" perquè aqui les coses es veu que funcionen aixi..però si ell decideix una cosa, tan sigui anar am el vilafranca com am el juvenil, ningu li podra dir el contrari, per tant aqui el pacte de col·laboració és relatiu.
A més a més, només faltaria que no el tractes com un jugador més de la plantilla, però potser el "mister" preferirà avans un davanter que faci 1.90 d'alçada i les toqui totes de cap, (ja que aquest es el joc d'aquest any), que no pas un davanter que segurament te més calitat que qualsevol altre dels que hi han a la plantilla, però que les pilotes de cap serian dificultoses per ell, ja que com a dit l'anònim de l'anterior comentari, la diferencia fisica entre un noi de 17 anys, i un central d'aquesta categoria, es determinant.

FCV

La prèvia ha dit...

@anònim 23:33: Totalment d'acord. La opinió que prevaldrà serà la del jugador. I tu creus que dirà que no a poder jugar amb el primer equip del Vilafranca? Si no és així (com ja succeí amb algun cas a la Fundació la temporada passada) diria molt poc a favor d'ell. Estic segur que l'Eric Via signaria amb els ulls tancats anar amb el primer equip cada diumenge. Fins i tot sabent que jugaria poc! (que ja he deixat clar que no seria el cas).
Sobre les seves característiques, no em diràs que Puchi (fill) fa 1,90 metres d'alçada? I bé que té un lloc, no? A més, Via té una gran virtut que és que protegeix la pilota amb el cos com pocs malgrat no tenir un físic poderós (a l'estil del "Kun" Agüero). Et diré més, de cap tampoc va malament. I per la diferència amb centrals de 1a Catalana, l'any passat ja va demostrar que no té gens de por i que si fa falta s'esbarallarà amb qui calgui.

Jordi ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA = X2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 2
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = 1

Anònim ha dit...

Per lentejitas: 1-no crec que aquest juvenil sense eric via fes pena.
2- És juvenil de segon any, és a dir, per res del món el posaria ja directament a primera catalana, no perquè no tingui nivell sinó perquè se l'ha de deixar disfrutar amb els seus companys i edat de juvenil que té que pugui gaudir de la festa una mica, perquè si passa al Vilafranca tot això no ho podrà fer, i haurà de prioritzar el futbol com si d'un treball es tractés. Té molts anys per endavant per jugar amb el Vilafranca, i si anés a jugar ja podria cansar-se.
3-Pel que hem vist fins ara, el Vilafranca té jugadors a la posició davantera de sobres per no haver-lo d'agafar. Si fes falta ja et dic jo que ben aviat l'agafarien.

Anònim ha dit...

el juvenil cuan no a jugat via aquest any i l'any passat n maracava casi res de gols i n feia gaires ocasions.avia viadependencia tipo messi

les paraules sinceres fan mal pero son de les que s'apren mes i un equip no el fa un sol jugador

Anònim ha dit...

NO soc un habitual del blog però aquest tema el trobo prou interessant,Eric Via es un jugador as com la copa d'un pi,personalment crec que es un diamant en brut que falta acabar de polir,tots els elogis sobre ell son pocs:tecnic,rapit,inteligent,volontarios ,fort ect...
El que mes amb preocupà que aquest fet el pugui perjudicar res mes.per sert me deixat una cosa en Via es un crac fora i dins del camp gran company i amic.
Sobre el tema de jugar amb el Vilafranca li sobra classe es jugador de catagories mes altes.
VINGUE ERIC QUE TINGUIS SORT QUE TE LA MEREIXES CRAC.D'UN ADMIRADOR!!!!!!!!!!!!

josep sauleda ha dit...

Referent al tema de l'Eric Via, em sembla que entre tots l'estem atabalant massa. Li posem massa presió, que si es molt bo, que si li sobra classe per jugar a primera catalana, que si s'ha de quedar al juvenil, que si ha de passar ja al primer equip, que si per 15 minuts a cada partit no val la pena fer el salt, etc,etc.
Deixeu-lo tranquil. Ell és prou intel.ligent per saber que li convé mes, soc conscient que està ben assesorat i faci el que faci estic segur que trionfarà. Doneu temps al temps.

Anònim ha dit...

LO MAS FACIL ES QUE HABLEN PUBLICAMENTE:
ERIC
JUANXO
PUCHI
MONTSERRAT
Y NOS DEN LA RESPUESTA A TODO ESE LIO Y CRUCE DE PALABRAS .
ESTOY DE ACUERDO CON SAULEDA.

Rai ha dit...

Eric Via segurament és el millor jugador que tenim al Juvenil, però com a persona i no fa falta pusar-li la pressio que crec que se li està pusant... pensem una mica més en ell que segurament és el més important! El que ell decideixi serà el correcte i punt. No hi ha més.

Referen al viadependencia que tenim acas no tots els equips juguen millor si tenen un dels seus millors jugadors?// per pusar un exemple quan no hi ha hagut Messi el FCB també ha jugat bé o no?

Un altre cosa; el Via li va bé tot tipus de joc perque te la suficient calitat per addaptarse i es molt llest jugant i sap com sortirsen de cada situacio... aixi que no hi ha problema pel joc del Vila...


En fi que crec que el Via i qui l'aconselli ha de ser qui decideixi el que s'ha de fer pel seu bé!

Anònim ha dit...

TANTO HABLAR DE VIA Y NAMAS LO HABEIS VISTO 2 VECES CON EL VILAFRANCA GENTUZA!
NAMAS PUEDE JUZGAR LA GEMTE DEL JUVENIL QUE ES KIEN SABE LO BUENO QUE ES!

guanxope ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La prèvia ha dit...

@anònim 12:45: Si un jugador en edat juvenil (i amb qualitats per ser un bon futbolista, com és aquest cas) ha de prioritzar gaudir de la festa a jugar amb el primer equip... "apaga y vámonos".
I no van tan sobrats d'efectius al davant. Si no, mira quin onze va sortir a Peralada o el que va acabar diumenge contra el San Cristóbal.
@josep sauleda: Correcte, però no creus que caldria un posicionament (quan més aviat millor) des del club per a deixar ben clar aquest tema d'una vegada?
@Rai: Sí, senyor. La intel·ligència que té dins del camp també li servirà per, a fora, decidir el que ell cregui millor.
@anònim 22:07: Abans que res, modera el llenguatge o els teus comentaris seran eliminats.
Eric Via va jugar 7 partits amb el primer equip del Vilafranca la temporada passada (i no 2 com tu dius). A més, l'hem vist jugar també algun partit amb la Fundació i el Juvenil. Si no podem parlar d'ell, no podríem parlar quasi de ningú més perquè només hi ha tres jugadors a la plantilla actual amb més partits que ell amb la samarreta vilafranquina:
Moral (392), Costa (102) i Roca (30).

La prèvia ha dit...

@guanxope 22:40: Comentaris com el teu sobren i estan fora de lloc.

PD: Si usuaris "anònims" segueixen opinant sense aportar res més que "merda" al blog, em veuré obligat a reduïr la participació als usuaris registrats.

aguado ha dit...

prou pena que ya fa el blog
que asobre auras d restringir i comentar amb gent que ya veus al camp i son mes que asidus i sempre diran el mateix o similar

esta fora de lloc dir una veritat?
l'esteu fotent en un pedestal
i us penseu que no te coses negatives el guanxotovix del eric fastias i per vosaltres es i sera un futbolista com la copa dun pi ajajaja

reberte forever

showme love 09 ha dit...

abel

dandolo todo ha dit...

centre+cavatast

nike camp 2016 ha dit...

olle rai via

jounni ha dit...

litrinyus que semporten la bandera per pendre els kintus al baretu
amb els ravilotounas

Anònim ha dit...

el que esta escribiendo sabe lo que esta poniendo, pq creo qe no lo entiende ni el..en fin que tonta es la gentee, pa comentar eso callaros anda majos ;)

vil4fr4nqu1 ha dit...

Com està el tema, mare meva! Dues coses referents al tema Via:
1. Si ell no té prou interès en jugar amb el primer equip per poder gaudir de la festa, no cal que vingui. Ja anirem a buscar un cadet, un infantil o un aleví si fa falta.
2. Aquests que ara són juvenils, m'imagino que deuen ser d'aquells cadets que van organitzar els efímers VILA-REDS. No deien que no podien venir a animar perquè havien d'estudiar? Ara tampoc venen, però en canvi tenen temps per anar de festa! Si aquest és el futur del Vilafranca, anem arreglats. Això de la Fundació és un fracàs perquè, per molt bones qualitats futbolístiques que els apliquin no els motiven; ningú, absolutament ningú arribarà ni a jugar a 1a Catalana i amb prou feines a 1a Regional amb l'Espirall o La Múnia.
Jo aposto per trencar la filiació i construir un nou Futbol Base propi, d'aquesta manera és impossible fer res! Seguim sent dues entitats que no perseguim el mateix objectiu.

jordi casals mioche ha dit...

perfi as obert els ulls i has entès que no son tan buenos ni angelitos como parecen,,las apariencias engañan y mucho!menos mal previa enorabuena pinxul

La prèvia ha dit...

@aguado: No està fora de lloc dir una veritat. El que no es pot fer és ofendre amb la paraula. Un pot estar a favor o en contra del que vulgui i expressar-ho, però sempre amb respecte. Perquè, a més, ho fa des de l'anonimat sense donar la cara. I això és ser un avantatgista. Jo si dono la meva opinió, és atenet-me a les conseqüències perquè la gent sap de mi. Un anònim llença el "globus sonda" i es queda tan ample. En aquest cas, la credibilitat sempre queda en entredit.
@jounni: Sí, cas curiós el de la "Penya El Litro". Recullen la bandera a la mitja part per anar a fer el cafetó al bar. Però no fallen mai, eh. Cada diumenge hi són!
@vil4fr4nqu1: Ell no ho ha dit pas això, eh. Ha estat un més dels comentaris anònims.
Lo dels Vila"Reds" va durar poc, però jo veig a molts d'ells diumenge al camp. L'altre dia hi havia mig equip juvenil presenciant el partit amb el San Cristóbal. Aquest és un bon detall.

Rai ha dit...

Per començar això es un blog per opinar no per destruÏr...

no entenc ni les paraules de vilafranqui(qui ha dit que Via no vol anar al Vila? :S:S:S), ni la frase olle rai via(que hi pinten aqui aquests tres noms), ni totes les frases que hi han per aquí...


no entenc perquè s'ataca al via si ell no ha dit res al respecte...es que no ho entenc! parlem de futbol que d'això es tracta el blog

Anònim ha dit...

sisi bon afeccionat vilafranki dels juvenils i altres colegues k ja no juguen que tambe hi van!
jo actualment jugu al juveniul del atletic i he estat tots els partits de casa vilafranqui aixi que no parlis home!tot amb cariñu dels ratis e!
sort previa ets un crack!

Anònim ha dit...

Flipa, quanta tonteria que es diu per aquí...
Està clar que qui ha d'escollir és el Via, i no és tant fàcil com dir, el Vilafranca juga en una categoria superior, per això mateix ja és el millor per ell.
La categoria de juvenil, és una categoría on es juga molt més a futbol que primera catalana (que no es juga a res). I si realment al Vilafranca poc gaudir de tants minuts com al juvenil, doncs no és una mala opció, pero un nano de 17 anys amb la seva projecció ha de jugar molts minuts.
I a veure, no siguem egoistes, que molts els agradaria veure el Via al Vilafranca, pero ja té anys per acabar aquí... penso que tenint encara dos anys de juvenil, si pugués fitxar l'any que ve per un juvenil de divisió d'honor s'obriria moltes mes portes que no pas quedant-se al Vilafranca.
Però bé, és una opinió, al cap i a la fi, és l'Eric qui ha d'acabar decidint.
P.D: Vilafranki ets una màquina, sempre trobes el moment per descarregar aquesta ràbia acumulada...

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Canviant radicalment de tema, segons ha comunicat oficialment el club, el fins ara jugador del primer equip, Nando, ha causat baixa de l'entitat.
De moment es desconeixen els motius d'aquesta decisió (presa pel futbolista entenc jo) i és de suposar que, fins que no es trobi un segon porter, Toni Serrano ocupi la seva plaça.

josep sauleda ha dit...

Sembla ser que Nando ha demanat la baixa dient que no te il.lusió (?).Pot ser ha vist que hi ha mes confiança amb Saperes, el cas és que per diumenge a Tàrrega un porter de la Fundació haua d'anar amb el primer equip. Podria ser el del juvenil o Toni Serrano. Ja es veurà.
I ja que soc aqui deixeu-me que demani una vegada mes tranquilitat en el tema Eric Via. Insisteixo, si ha de seguir amb el juvenil,o si ha de passar al primer equip, ja hi ha gent prou capacitada per decidir-ho/comentar-ho entre les que entenc son les tres parts mes interessades. Fundació-Primer Equip-Jugador.
Francament aqui al bloc s'han dit moltes coses, algunes potser fora de lloc, be, les respecto, però cal no posar mes pressió al jugador, deixem que les coses es desenvolupin amb coerència, com entenc que s'està fent.
A tall d'exemple, recordo que Ramonet Hill va debutar a tercera amb 17 anys, de la mateixa manera que ho va fer Atsarà, Mesa o Fos i també que jo recordi no hi va haver cap trauma social.
I recordem també que els bons jugadors encara que comencin amb el Vilafranca poden arribar mes lluny (Atsarà, Marimon, Mesa, etc)

vil4fr4nqu1 ha dit...

Aclariments sobre la meva opinió. D'acord ell no ho ha dit que prefereixi poder sortir de festa, de tota manera el missatge pel que diu imagino que és algun company d'equip que el coneix bé i deu saber que ho fa, però bé, li concedirem la pressumpció d'innocència.
De totes maneres, com diu el Rai, ell no ha dit res al respecte, és veritat, i això ja és un símptoma de poc interès en voler jugar amb el primer equip.
I per acabar, descarregaré tota la meva ràbia acumulada si em plau, igual que tú anònim, que pel que dius t'ha fet molta ràbia el que dic. I mira, en una cosa tens raó, li aniria molt bé jugar en un Juvenil de Divisió d'Honor, però ja només podrà fer-ho l'any que ve!
I perquè no ho feia aquest any? Potser és que desde la direcció de la fundació se li ha impedit per a evitar una altra temporada mediocre del Juvenil?

Anònim ha dit...

vilafranqui no parlis sense saber el que parles, avans informa't. I tu que saps si desde la direccio se l'hi ha impedit, o a decidit continuar amb el prjecte, o qualsevol altre motiu personal? tu que saps?
en fi..

vicenç ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1 2
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= X 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = X
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = 2

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Només una última cosa sobre aquest tema. Mira, no ho anava a explicar, però ja que ve al cas suposo que tampoc passa res. Diumenge, després del partit, vaig poder xerrar un moment amb l'Eric Via (també hi era el company Sória) i li vam traslladar la idea de poder jugar amb el primer equip sabedors que el "míster" n'havia parlat molt bé d'ell. La resposta va ser contundent i més o menys va anar així: "I tant!!! Però això no ho puc decidir jo".
Per tant, crec que queda clara la postura del jugador (per si algú en dubtava...) i que tot està en mans dels qui manen. Per això demano, novament, que el club es posicioni i actuï de la manera que cregui convenient. Pel bé de tots però, sobretot, del jugador.

josep sauleda ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = 1 (2-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera= 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA = 1X
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES =X
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = X
MOJA - Cubelles = 1X

Percy B. Suárez ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = 2 (0-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 1X
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = X2

sasgas ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = 1 (2-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 1 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = X 2
MOJA - Cubelles = 2

Quinielista1X2 ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = 2 (2-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 1 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1X
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = 2

Previa lo siento pero es que no me deja entrar con la cuenta,por eso la e de poner asi!

Anònim ha dit...

raventos baixa al olesa!
nando al camp clar!

no soy kien pensais ke soy ha dit...

Vaya prensa que todos piensan que vamos a palmar el domingo..... Tela, telita, tela......

josep sauleda ha dit...

Efectivament, Nando un cop va cobrar la mesada va manisfestar que tenia poca il.lusió i que volia plegar. A l'endamà el que ja tenia pactat es fa public i és que va al Camp Clar. Molta sort!
Avui a l'entrenament ja hi haurà un altre porter. M'imagino que l'enciclopedia de Puchi ha buscat a la "P" i ben aviat n'ha trobat un.
Hola no soy kien pensais ke soy tens raó amb el que dius, jo també he vist que la premsa som homes de poca fé. Acceptaria de molt bon grat una targeta si es per fallar el resultat del Vila. El que passa, baix el meu punt de vista el Vila no ho pot guanyar tot i Tàrrega és un feu difícil i les probabilitats de veura un 1 son molt superiors a les del x o el 2. Això no vol dir que evidentment,es pugui donar qualsevol dels tres resultats, ja que com deia un sabi del futbol "Futbol es futbol". Diumenge a les set ho veurem.

Percy B. Suárez ha dit...

Ostres, no he vist jugar al Nando, i tampoc crec que sigui el motiu de la seva marxa, ara bé, si repasem els comentaris fets al blog respecte al partit de Peralada, fins i tot entenc que hagi fugit corrents, perquè d'animar-lo no se'l va animà pas.

Si, si Sauleda diumenge a les 7 veurem un 0 a 1, tranquil.

Kimi ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = X
Tàrrega - VILAFRANCA = 2 (1-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 12
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 1
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = X2

Desde luego hay que ver como os poneis, el equipo va segundo y algunos creando inestablidad. Dejad trabajar, que la presion pesa a los jugadores de estas categorias, no son profesionales. La primera victima ha sido Nando y Via va por el mismo camino.

Kimi ha dit...

tu lo has dixho raimon

vil4fr4nqu1 ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1X
Tàrrega - VILAFRANCA = X (0-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 2
SANT PAU D'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = X2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = X

josep sauleda ha dit...

Hola Raimon,
tant de bo tinguis raó, encara que em costi, com ja he dit, una targeta a la travessa.

Rai ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = X
Tàrrega - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 12
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 2
MOJA - Cubelles = 1

Pincis ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1 X
Tàrrega - VILAFRANCA = 1 (2-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA= 1 2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 2
MOJA - Cubelles = X

Anònim ha dit...

ahi ahi pinciss!confiando en el ordal!(L)
trankilo k ganamos:P:P
bigbentounaa rodriguitas!

La prèvia ha dit...

@no soy kien pensais ke soy: A veure, tothom sap que no desitjem pas la derrota. Tot el contrari. El que succeeix és que com que disposem de dades objectives (almenys en el meu cas) que m'inclinen a pensar que una derrota al camp del Tàrrega no seria gens estrany. Per exemple: en 25 partits jugats allà, només hi hem guanyat 3 vegades o fins a dia d'avui, ningú ha esgarrapat cap punt del Municipal targarí. Com diu el company Sauleda, tant de bo ens equivoquem!!!
@raimon4barres: La veritat és que des del club no estan gaire contents en com s'ha donat la sortida de Nando (tal qual ho ha explicat en josep sauleda). Com que ja és aigua passada, molta sort i "punto pelota".
@Kimi: Potser tens part de raó que entre tots l'hem atabalat a l'Eric Via. Però jo crec que si el que es diu s'argumenta des del respecte i la bona educació, no hi ha cap problema en tractar els temes de màxima actualitat.
@BLOGGERS: Aquest vespre he passat per l'entrenament del Vila i us puc anunciar, tot i que el club encara no ho hagi fet oficial, que s'ha fitxat ja a un porter per cobrir la baixa de Nando. Es tracta d'un jove noi de 20 anys, anomenat Ferran Pérez García, i que prové del CD Juventud Prat (1a Regional).
Tanmateix, també han participat a l'entrenament els juvenils Via i Abel (porter). Així doncs, la hipòtesi que Via vagi convocat diumenge amb el primer equip va agafant més força.

Sherlock ha dit...

Bon dia bloggers! Aquesta setmana heu estat entretinguts eh! Carai!
Sort a Tàrrega! Camp difícil però...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = 1X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA = 1
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MOJA - Cubelles = X2

josep sauleda ha dit...

Estic preocupat (je,je,je)
Resulta que hores d'ara encara no hi cap arbitre designat pel Tàrrega-Vilafranca i si al final no és jugués per culpa de la vaga, a la travessa s'hauria de considerar el Tous-La Granada i mira per on, els de la premsa podriam tenir tots targeta groga, ja que aquest de segona regional pot ser un 2 clarament.

Anònim ha dit...

Sabeu si l´Eric esta convocat amb el vila o jugara aquesta setmana amb el juvenil.
Jo crec que tindria que acabar la formació amb el juvenil per L'any que ve fer el salt a divisió D'honor al Vilafranca sempre i pot tornar si ells volen ,anim ERIC.......

Anònim ha dit...

Que pasa en la travessa si es sospenen tots els de segona regional?

javindreu ha dit...

Armènia - ESPANYA = 2
VILANOVA - Cassà = 1
Tàrrega - VILAFRANCA = 1 (2-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Anguera = 1X
LA MÚNIA - PB Cinco Rosas = X
FE AT. VILAFRANCA - MOLANTA = X2
SANT PAU d'ORDAL - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - Vista Alegre = 2
Vilanova Camí - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1

La prèvia ha dit...

@josep sauleda: Si no m'han informat malament (i en un fòrum d'un web targarí també ho diu...), el col·legiat encarregat de dirigir el partit del proper diumenge serà en Rubio Ponsatí (Girona). Com que no és del tot segur, ja no he posat les dades al web de la prèvia, però us puc anunciar que al míster li porta "sort" ja que amb ell va guanyar la temporada passada al camp del Tàrrega precisament i al Nou Sardenya contra el... Vilafranca!
@anònim 17:03: La idea era que anés convocat... però suposo que tot dependrà de l'entrenament d'avui. Seria probable, perquè ahir Hamza no va entrenar a l'estar malalt.
@anònim 17:19: En cas que es suspenguin més de 2 partits de la travessa (en no haver més suplents), aquesta quedaria anul·lada i no tindria validesa a efectes de la classificació.
Per tant, més val que no passi.

vicenç ha dit...

Javiandreu, t´has deixat de completar el Moja-Cubelles!!!!
Prèvia- quins equips han visitat l´equip targarí en aquest inici de lliga a casa per guanyar-los tots 2 ?.
La setmana passada vaig ser amonestat en targeta groga( per primer cop) i us voldria comentar que vaig ser l´únic en endivinar el signe del Villarreal-Espanyol!!!!!!.
Prèvia una altre consulta el que endivina el complert el resultat del F.C. Vilafranca, se li dona tres punts adicionals, no creus que es una puntuació molt alta, jo crec que em dos puntets més seria més que correcte, que n ´opines?.
Acabaré, castigant la radio i televisió de Vilafranca que quan es volen referir al nostre club algun periodista sempre es refereixen al Vilafranca de futbol en ves de anomenar-lo amb el seu nom correcte: Futbol Club Vilafranca, com us sonaria a les vostres orelles si en cada informatiu de tv3 el periodista d´esports digues el Barcelona de futbol ha guanyat aquest diumenge, siusplau una correcció inmediata.
I finalitzo repetint en moltes ocasions, Tito Boada digue´m siusplau Fundació Esportiva Atl. Vilafranca i no pas Atletic, dilluns rere dilluns.
Que els tmps canvien al igual que moltes coses i que tu també t´has de posar al dia, encara que t´agradi més lo d´abans.
Gràcies.

terra ha dit...

Sauleda crec que tens alguna amonestació amb tergeta groga a la travessa, pero avui t´hem de treure la vermella directa per posar en el tres de vuit els resultats i la classificació de la setmana passada, que us ha passat?, aquests errors són molt heavys.

terra ha dit...

l´augment en l´informacio en la web de la prèvia es excel.lent, felicitats per les novetats, i deunidó el resultat i la crònica d´aquell partit amb escandalós reesultat( 8-2).
El tema de l´enquesta veig que una mateixa persona pot arribar a votar tantes vegades com li sembla, no hi hauria cap manera perque tansols valguès un vot unic per persona? .Així el resultat final seria més verídic.

josep sauleda ha dit...

Hola terra,
Ni ho havia vist ja que no és responsabbilitat meva el tema de resultats classificacions i altres croniques i escrits d'esports. Jo escric varies coses i de les que faig si que et podria comentar quaalsevol error però pel que fa al que be comentes d'aquesta setmana ja ho diré al cap de redacció d'esports.

Jordi ha dit...

@vicenç:
Jo també vaig encertar el signe del Villareal-Espanyol, i el Rai també (encara que ell amb doble)

Anònim ha dit...

@Laprevia Pero que el Tàrrega te baixes ho teniu present? L'altre dia van jugar a Rubí amb 6 baixes, i l'Edu March tenia "en ment" recuperar-ne un parell pel partit de demà.
(@no soy kien pensais ke soy: A veure, tothom sap que no desitjem pas la derrota. Tot el contrari. El que succeeix és que com que disposem de dades objectives (almenys en el meu cas) que m'inclinen a pensar que una derrota al camp del Tàrrega no seria gens estrany. Per exemple: en 25 partits jugats allà, només hi hem guanyat 3 vegades o fins a dia d'avui, ningú ha esgarrapat cap punt del Municipal targarí. Com diu el company Sauleda, tant de bo ens equivoquem!!!)

terra ha dit...

Doncs el vostre cap d´esports no es mira les noticies i resultats abans d´imprimir els diaris, et recordo que el vostre setmenari( el tres de vuit) te un cost i precisament bastant caret per fer aquests fallos, si això li passes alguna setmana ala fura o al cargol o al set dies encara es podria admetre per a vosaltres maia a la vida, aquí hem de castigar al Tito Boada o al impresentable del vostre director el tal Rafecas.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Tàrrega 2-1 Montañesa (J2) i Tàrrega 2-0 Mataró (J4).
T'explico: són 1 punt pel signe i 2 punts pel resultat exacte. Entenc que encertar el resultat és molt més difícil que el signe del partit. D'aquí que valgui el doble de punts.
Els 3 punts "addicionals" només es donen en cas que algú guanyi 3 jornades consecutives. Per cert, que aquesta setmana en sasgas opta a aquest premi.
Tens raó en lo del "Vilafranca de futbol". Però saps una cosa? Com que ja ens hi hem acostumat a sentir-ho tantes vegades, ni pares atenció a aquest fet. Tampoc crec que es digui amb mala fe... Tans sols és una variant de FC Vilafranca com pot ser el "Vila" o el "degà penedesenc".
Altre cosa és lo de la Fundació, on és veritat el que dius. Però ho hem discutit tants cops... que ja cansa.
@terra: Gràcies. M'agrada que agradi (valgui la redundància).
Pel que fa a l'enquesta, exposaré el meu parer a veure que et sembla. Jo també vaig pensar el mateix que tu (en fer un únic vot per màquina) però es pot donar el cas que des d'un mateix ordinador vulguin votar diferents persones (el fill, la dona, el germà,...). I després una altra cosa, pot passar també que dilluns tu tinguis una opinió formada sobre el que es pregunta a l'enquesta i a finals de setmana en tinguis una altra pels arguments que t'han donat o la raó que sigui. En aquest cas, pots tornar a votar. Jo penso que, si un és coherent, vota només una vegada i prou. Ara bé, en aquests programes de TV on fan enquestes via SMS tampoc hi ha restriccions de cap tipus en quant a les vegades que pots votar.
@anònim 09:19: Ho desconeixia. Sí que sé que aquell davanter alt i fort, anomenat Castellana, que l'any passat ens va fer "tant de mal" està lesionat per alguns mesos. Però bé, no deixa de ser un camp complicat i si tornem havent sumat quelcom ja estaria satisfet.

javindreu ha dit...

El que em faltava d'omplir:

MOJA - Cubelles X

terra ha dit...

Els SMS de la tele tenen premi, d´aquí que n´envien tantes vegades com vulguin!!!!.
i de l´error del tres de vuit que me´n comentes, deunidó oi?

La prèvia ha dit...

@terra: No tots tenen premi, eh. Per exemple, els de MATINS.SI o MATINS.NO (del programa del Cuní) són purament consultius.
No cal dramatitzar per l'error d'El 3 de Vuit. Són coses que poden passar. I dubto que en Tito Boada sigui el responsable (hi ha encarregats de maquetació, grafisme,...). Jo trobo més "denunciable" que a la versió d'internet, en la secció d'Esports, la notícia més recent sigui l'inici de l'OK Lliga (fa tres setmanes d'això ja). En canvi, a l'apartat dels Castells, ens trobem amb un article sobre el cinc de vuit amb l'agulla de dissabte passat a Reus. Com sempre, a Vilafranca tiren més els "castells" que els "esports". I així ens va...

PD: Que consti que no tinc res en contra del món casteller (ja que m'agraden i els segueixo també) sinó contra el tractament que reben els esports comparat amb ells.

tOn ha dit...

com és nota que la majoria no heu vist cap partit o molt pocs de divisions de honor

unes bones fabades de l'aàvia li caldrian a via per poguer intentar algo amb el cos tot i que les lluita molbè i amb la bola als peus perfecte
pero amb gent que tenen dos metres i una esperiencia de tercer any molts cobrant mensualitats i amb contractes ya amb altres primers equips nosè si arribaria fer algo
mira ya va tindre loportunitat del castefadefels de nacional i no ha nat,vilanova preferent tmpoc i alguna k altra mes que no s'esmeni aqui,,el temps posarà cadascú al seu lloc.de moment aquesta tarda juga al municipal i aquest nit s'enva de tajatast(cavatast) a la capital del cava d'on són residents i on correrà més el cava que altra cosa..

como la copa de un pino si señor viaric

no soy kien pensais ke soy ha dit...

Joer hay mas comentarios que gente animando en el campo el domingo. Ton listillo dilo todo, mañana tambien va con el primer equipo?

josep sauleda ha dit...

Hola terra.
Veig que no perdones els errors. En nom del que s'hagi pogut equivocar i en nom dels redactors d'esports de El 3 de Vuit et demano disculpes. Mai hauria pensat que un error d'aquest tipus hagia afectat tant a una persona com tu. De veritat que em sap greu.
Per cert que t'ha fet el nostre director per dir que és un impresentable?

cabeza melounnn! ha dit...

eric fiasco sen va cap a tarrega:D
aviam si guanya el vilafrancaa!
doneu records al raco targarii!

Anònim ha dit...

cuanta envidia suelta por ahí...

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats fins ara de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Armènia 1 - ESPANYA 2
ESPIRALL-LES CLOTES 0 - PB Anguera 2
LA MÚNIA 6 - PB Cinco Rosas 0
SANT PAU d'ORDAL 2 - LES CABANYES 2
RIUDEBITLLES 1 - Vista Alegre 1
Vilanova Camí 3 - SANT CUGAT SESGARRIGUES 2
MOJA 2 - Cubelles 1

ordalenC ha dit...

sant pau ordal 2 les cabanyes 2

dir que el arbitre ha afegit 6 minuts i en la ultima jugada les cabanyes empata!
un altre cop la sort no ens dona la cara...multiples ocasions fallades per nosaltres i ells 100% efectivitat!
2 xuts 2 gols pero es aixi de injust el futbol i la 2a regional!
felicitar a les cabanyes x la esportivitat encara que ens mereixiem avui guanyar per 3 a 1 o 4 a 1!

via4ever ha dit...

cuans dels k opinen aki voldrian estar en el puesto del via

Kimi ha dit...

Que portero ha jugado hoy? Puede jugar Saperes y tambien encajar dos goles. Os pasasteis mazo con Nando.
A que jugador le tocará cargar hoy con la responsablidad?

La prèvia ha dit...

@ordalenC: Lo del Sant Pau és per fer-s'ho mirar... no us hauran fet "vudú" com al Cristiano Ronaldo?
@via4ever: Gran partit ha fet l'Eric Via. Per si algú en dubtava...
@Kimi: A qui et refereixes? Pots repassar les meves opinions i veuràs que en tot moment vaig defensar la seva titularitat a Peralada i apostava per a que el míster li donaria continuïtat. El que va passar després no ho sé. Ara bé, la sortida del club del jugador no ha estat gaire "ètica" pel que m'han comentat.
@BLOGGERS: Resultats dels partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Armènia 1 - ESPANYA 2
VILANOVA 1 - Cassà 0
Tàrrega 2 - VILAFRANCA 2
ESPIRALL-LES CLOTES 0 - PB Anguera 2
LA MÚNIA 6 - PB Cinco Rosas 0
FE AT. VILAFRANCA 0 - MOLANTA 2
SANT PAU d'ORDAL 2 - LES CABANYES 2
RIUDEBITLLES 1 - Vista Alegre 1
Vilanova Camí 3 - SANT CUGAT SESGARRIGUES 2
MOJA 2 - Cubelles 1

terra ha dit...

perdona Josep, pero el director del setmenari del 3 de 8 es una persona non grata per mi i he tingut varies diferencies amb la seva persona.
Em cau molt gordo i xulesc.