diumenge, 28 de febrer del 2010

Van com una moto

FC Vilafranca 2 - UE Tàrrega 1
Totes les pors que teníem sobre si el fatídic 13 (o 12+1 com li agradava dir al mític i supersticiós Ángel Nieto) seria malastruc per als interessos vilafranquins han quedat en res. S'ha sumat la 13a victòria consecutiva a casa (amb el que s'iguala el rècord absolut en una mateixa temporada que datava de la Temporada 76/77); són 13 ja les jornades sense conèixer la derrota en Lliga (des de que es perdés a Igualada el 22 de novembre) i també 13 els gols que du marcats Puchi (després d'inaugurar avui el marcador com ja va fer en les dues darreres jornades).

I com una moto estava avui també el míster abans del partit. I és que és totalment incomprensible que l'equip representatiu de la vila i la comarca tingui amb prou feines un quart d'hora per a escalfar damunt del terreny de joc perquè el partit d'infantils de la Fundació, que es jugava tot just abans, anava amb retard. És de poc sentit comú que si és l'únic encontre que es juga abans del degà que no el posin més d'hora i així fora problemes. En fi, una mostra més que les relacions Vilafranca-Fundació no existeixen per enlloc. I no tota la culpa és d'ells, eh. Perquè el President, com a patró que és, podria mirar de solucionar-ho però, no sé per quin motiu, en comptes d'actuar decideix mirar cap a una altra banda.
L'equip ha superat els tres darrers "Grans Premis" pujant al calaix més alt del podi però queda molt Campionat per endavant i moltes corbes perilloses que traçar per arribar a la línia de meta entre els tres primers i veure l'anhelada bandera a quadres.

Gran Reserva: La victòria d'avui ha suposat la número 200 del club a 1a Catalana. Encapçala aquest rànquing la Gramenet B amb 227. Qui sap si l'any vinent tots dos conjunts segueixen sumant triomfs però a 3a Divisió.

Vi picat: L'actitud antiesportiva del jugador visitant Marc Carballo. Estant un jugador vilafranquí al terra i quan la pilota sortia fora l'ha recollit per a començar l'atac davant la sorpresa de tothom. Elvis ha volgut prendre's la justícia pel seu compte (mal fet...) i ha acabat expulsat per una dura entrada sobre el futbolista targarí.

53 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria bé que es resolguessin els problemes entre Vilafranca i Fundació... Es matarien dos ocells d'un tret. Per una banda es milloraria el bon ambient a les instal·lacions i per l'altra, potser hi hauria més assistència de públic per part del futbol base.
Com a mínim crec que s'hauria d'intentar.
Força Vilafranca!

terra ha dit...

Enhorabona per la victòria numero 200 a la primera catalana,
Prèvia pq. no especifiques en quin lloc estem? ja que la GramanetB va primer, i el Vilafranca?
I de les relacions Vilafranca-Fundació ho veig molt complicat ja que xiquilineros són molt tossuts i molt ells mateixos, el qual mai voldrán els èxits del F.C. Vilafranca.

satèlit ha dit...

FINAL.
Tortosa 3 Poble Sec 2.
L´equip de Viñas després de moltes incorporacions aquestes 2 darreres jornades segueix fent bona la feina feta.
Partit de Travessa:
Xerez 1 Espanyol 1.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J25:

javindreu = 10
Eloi = 9
Pincis = 8
josep sauleda = 7
itokp, Raimon4barres, Quinielista1X2, sasgas i Jordi = 6
vicenç = 5
Rai = 4
La prèvia i vil4fr4nqu1 = 3 (TG)


Classificació General:
Jordi (1 TG) = 173
sasgas = 155
Pincis (2 TG) = 151
javindreu (2 TG) = 150
vicenç (3 TG) = 145
Eloi (3 TG) = 143
Raimon4barres (1 TG) i Rai (3 TG) = 140
ibracadabra (2 TG) = 134
La prèvia (1 TG) = 131
vil4fr4nqu1 (2 TG) = 126
josep sauleda = 125
Quinielista1X2 (1 TG) = 123
itokp = 71


JORNADA 26: 07/03/10 (Pronòstics fins el 06/03/10 a les 15:00 h.)
Almería - BARCELONA = 1X
ESPANYOL - Vila-real = 1
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = X (2-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 2
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = X
MONJOS - Piera = X2
---
Jov. Ribetana - MOLANTA
MOJA - Vista Alegre

Anònim ha dit...

Previa sembla que a tu nomes tagradi fer merder contra la FE Atl. Vilafranca. Nomes t'interessa parlar d'ells quan a tu et sembla i sempre per criticar.
Perquè no et queixes tambe del Patronat d'Esports. Que no disposi d'una zona com en molts camps per poder escalafar abans del partit, o fins i tot del lamentable estat que ténen el seu gran camp de gespa a la pista d'atletisme... O fins i tot posats a criticar perqué no preguntes si fora posssible començar a les 12:30 per tenir suficient temps per escalfar damunt del camp (potser ja saps la resposta no?).
Deixem de criticar i no buscar coses q no són per posar més merder.
Vilafranca camí de Tercera!!!

Antoni ha dit...

van directes cap a tercera....

L'Elvis ja estava "desquiciat" per les bronques del "mister" de la primera part...

terra ha dit...

No he entès el pq. ha fet el mister vilafranquí tots els tres canvis a la mitja part? i si s´arriba a lesionar algun jugador o poder el porter,...com haguès actuat llavors?

La prèvia ha dit...

@anònim 17:58: Tant de bo, sí; però crec que no hi ha cap tipus d'interés per ambdues parts.
@terra: Sempre és arriscat fer els 3 canvis tant d'hora... però els seus motius tindrà.
Et deixo els 3 primers de la "Classificació Històrica" de 1a Catalana:

1) UD At. Gramenet B = 553 PJ (227 victòries - 767 punts) *
2) FC VILAFRANCA = 515 PJ (200 victòries - 692 punts)
3) CD Masnou = 477 PJ (192 victòries - 673 punts)
3) AD Guíxols = 477 PJ (181 victòries - 615 punts)

* Inclou també quan el CD Milán era filial de l'UD At. Gramenet.

@satèlit: Albert Viñas farà feina a Tortosa. Esperem que en el darrer partit de Lliga cap dels dos equips ens juguem res.
@anònim 19:47: Això és el que tu et penses. Jo no tinc res en contra de la Fundació. Que consti que només exposo el problema que existeix en les relacions entre ambdues entitats. En cap moment he dit que fos culpa d'algú en concret sinó que reparteixo responsabilitats.
Sobre el que dius del Patronat, més d'una vegada he expressat les queixes sobre el mal estat de les instal·lacions (p.e. aigua freda dutxes,...).
Pel que fa a canviar l'horari, diria jo que l'àrbitre no té potestat per a fer-ho a no ser que sigui només per causa major. I si un partit d'infantils es retrasa ell no en té cap culpa.
@Antoni: No t'equivoquis. Elvis ha vist com un rival volia aprofitar-se de la situació mentre un company seu estava al terra i ha reaccionat amb ràbia sense pensar en el que feia en aquell moment. Res més. Als pocs segons ja estava penedit i un cop acabat el partit ha reconegut que no ha actuat bé. Estic segur que aprendrà la lliçó tal com va fer en el seu dia Medina després de l'expulsió a Rubí (precisament amb aquest mateix col·legiat).

vicenç ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = 1
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (0-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta = X
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1X
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MONJOS - Piera = X2
---
Jov. Ribetana - MOLANTA
MOJA - Vista Alegre

vicenç ha dit...

A la meva travessa el gol del Tàrrega al darrer minut també m´ha fet la guitza, ja que hi contava amb els tres punts adicionals, tenia un 2-0.
Ara els dos pròxims desplaçaments seràn al Maresme, la propera setmana al camp del cuer: Vilassar de Mar( qui l´ha vist i qui el veu)
i després al Masnou,el rival més complicat que hem vist passar pel municipal.
Avui ha demostat la seva vàlua 0-5 al camp de un recuperat Montcada.Impresionant.
Anant a les ratxes positives de victòries consecutives com a local tansols quedem el vilafranca juntament amb el R. Madrid, l´Aiguafreda( tots dos han jugat fora aquesta setmana) i a la primera regional grup 6 El Remolins-Bitem que ha guanyat avui per 5-3.
Tots segueixen estan molt forts encara.

Anònim ha dit...

no vegis com s'han posat des de Tarrega amb l'arbitre i amb Puchi , veig que tenen mala memòria , en la primera part , agresion al (7) Puchi dintre del area d'un defensor i despres la accion antiesportiva del jugador Cardenas , que ha propiciat la expulsion d'Elvis , i tambien comentan el bon partit que han realitzat , aquests no han estat a Vilafranca , si la unica vegada que han llençat ha estat el gol i de rebot..

La prèvia ha dit...

@anònim 22:52: Doncs sí. Tant al fòrum de FutbolCatalunya.com com al blog del Tàrrega bàsicament expressen el seu descontentament amb la labor arbitral, malparlen del nostre davanter Puchi i infravaloren el nostre equip argumentant que, en cas d'ascendir, el pas per Tercera serà efímer.
A veure, com que habitualment no opino mai a altres fòrums o blogs deixaré aquí la meva versió del partit:
1) Discutir que és més antiesportiu, si no llançar la pilota fora per atendre un futbolista lesionat o l'entrada posterior d'Elvis (producte de l'ira) és una tonteria. Tots dos fets són recriminables. El nostre jugador tindrà el càstig pertinent, en canvi Marc Carballo quedarà impune. No obstant, la imatge d'aquest veterà jugador ha quedat bastant embrutada pel lleig que ha tingut amb un company de professió.
2) De les decisions del col·legiat, només es poden agafar a la topada de Puchi amb el defensor targarí Adrià. Hi ha col·legiats que castiguen el fet de deixar el braç amb targeta groga i altres amb vermella. Si l'expulsa, ningú diu res. Ara bé, queixar-se de que els dos gols eren en fora de joc... És molt fàcil, us convido a veure demà el programa Punts i Gols a Penedès TV. En les imatges ha quedat ben clar que tant Puchi com Palet surten en posició correcta.
3) Dubtar del nostre míster, de les seves decisions en els canvis i del joc que ofereix l'equip quan es va líder i els números parlen per si sols és del tot absurd.
Pregunteu-vos perquè després de marejar la pilota d'una banda a l'altra només heu xutat una vegada a porteria?

MENSAGE POR LOS DE ''TARREGA'' ha dit...

EL QUE QUIERA ESPECTACULO QUE SE VAIA AL CINE. 3 PUNTOS, I AÚN MAS LÍDERES.

AMPLIANDO RECORDS! ESTE AÑO A 3A

vicenç ha dit...

Heu pogut llegir les cròniques del mundo deportivo de primera catalana?
Doncs resulta que encara que el Vilafranca vagi líder i que hagi guanyat TOTS els partits de lliga, tinguem encara l´entrada més fluixa de tota la categoria, això si que em fot una patada a l´estòmag i no pas els comentaris que puguin venir dels nostres rivals.
Us diré que ahir al camp de la Montanyesa i habia uns 500 espectadors, per exemple a Banyoles amb el derbi Gironí contra el Perelada unes 300 i ahir al municipal vilafranquí 170 espectadors...quina vergonya.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Doncs al web oficial del Tàrrega hi diu que eren 400 espectadors. ¿?

satèlit ha dit...

previa,...Qui tindrem avui a l´entrevista del programa de radio vila?

itokp ha dit...

Almería - BARCELONA = 1
ESPANYOL - Vila-real = 2
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (0-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1 2
LA MÚNIA - Barceloneta =1 2
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MONJOS - Piera = 2

Poc a poc vaig retallant distancies sobre els ultims classificats.
Objectiu: no acabar ultim a la travessa

itokp ha dit...

he tingut un error en el partit Alemria - Barcelona. He posat un 1 i el resultat que volia posar era un 2

sasgas ha dit...

Aquets vespre a sports 21 , el mister Puchi i el jugador Pere Roca......

satèlit ha dit...

Gràcies Sasgas.
Avui us podrè escoltar.
El resultat just d´ahir 5-1 com amínim, que en penseu.
a la primera part en Ruben va tenir l´ocasió més clara de tot el partit i no va saber rematar la feina.
No podem perdonar tant,
que llavors a fora ens costa guanyar els partits, ok.

terra ha dit...

Avui a la vostre tertúlia,el mister ha tornat a emprenyar-se amb raó pero millor que es començi a tranquilitzar que ja tenim la tercera divisió a la cantonada i em de començar a preparar-ne una de ben grossa.
Felicitats Puchi.
Jo encara no he entès la resposta del mister quan li has fet prèvia sobre els tres canvis que va fer a la mitja part.

La prèvia ha dit...

@itokp: Osti, si ho aconsegueixes tindrà quasi més mèrit que quedar el primer de la General.
I ànims que segur que salvareu categoria!
@satèlit: Totes les ocasions no poden entrar... Sinó acabaria cada partit en golejada. Lo positiu és que es creen moltes ocasions. Després, ja depén de l'encert que tinguem aquell dia. Però no ens podem queixar, eh.
@terra: Tenia motius per a estar enfadat. Lo de l'escalfament va ser de jutjat de guàrdia.
És que en realitat els motius dels canvis no els ha explicat perquè és un tema de vestidor (totalment comprensible). Ha reconegut que és arriscat fer-los de cop, que no és la primera vegada que ho fa en la seva carrera i que la seva feina és mirar el millor per a l'equip tot i que des de fora pugui semblar agoserat. I lo bo és que té raó! Hi estaràs més d'acord o no, però els seus arguments són del tot coherents. Puchi deixa poques coses a l'atzar i això diu molt a favor del nostre tècnic.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Ja podeu consultar totes les dades sobre el partit Vilassar Mar-Vilafranca al web de la prèvia.

itokp ha dit...

Aixo de salvar la categoria en el grup que estem es dificil i mes amb el calendari que tenim que no es gens facil i mes com esta el grup que 22 punts i tercers per la cua, quan mires altres grups i amb aquets punts estariem algo mes tranquils.

terra ha dit...

heu vist la web del Vilassar?
Veig que també fan un tipo de rasca-rasca aquest any,amb dos premis un viatge a París i un televisor plasma.
Prèvia, el mister Manel Moya,on habia entrenat abans aquest senyor?
Em sona molt.
I pel que respecte al nom de juanje com a jugador, mirant la foto de la plantilla no he sapigut reconeixer l´ex vilafranquí, deu ser un altre.

Anònim ha dit...

PRIMERA DIVISIÓ CATALANA VILAFRANCA, F.C. COCA ROCHA, ELVIS Jugador - Aficionado 2 partits 338h

satèl.lit ha dit...

Això que vol dir? que al jugador Elvis li han posat 2 partits de sanció per la vermella que va veure diumenge?
Heu llegit avui a la premsa esportiva que l´administració de loteria de Sort:la Bruixa d´or patrocinarà a 25 equips de diferentes categories a partir de la regional preferent.
Que bèstia!!!.
El primer equip afavorit per aquesta "sort" ha estat el Manresa.

La prèvia ha dit...

@terra: Et sonarà Manel Moya perquè fa uns anys ja va entrenar al Vilanova. Exjugador i exentrenador del Vilassar, també ha entrenat a altres equips com Badaloní, Mataró o Granollers.
I sí que és en Juanje que va estar a Vilafranca fa un parell de temporades. Les dades personals ho diuen ben clar: Juan Jesús Rodríguez Ruiz.
@anònim 18:56, satèlit: Exacte. Suposo que era el previsible... Tot i que en algun fòrum continuen "tocant la pera" amb el partit de diumenge passat...

Sherlock ha dit...

Bon dia companys!
Si us plau no parleu massa de Manel Moya que em començarà a picar tot.... Amb aquest senyor van començar a arribar els problemes...
Salut!

Percy B. Suárez ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = X
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (0-2)
ESPIRALL-L.CLOTES-PB Cinco Rosas= 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 2
FE AT.VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 1 X
RIUDEBITLLES -SANT CUGAT SES. = 1 X
MONJOS - Piera = 2

terra ha dit...

Per problemes els que tindrà el Vilassar de mar doncs amb aquest senyor.
I prèvia que n´opines del sponsor de la bruixa d´or al futbol català amb 25 equips de diferentes categories?

satèl.lit ha dit...

Impresionant titular del vila al setmenari el Cargol.
Prèvia com han acabat el numeros d´imbatibilitat de Saperas?

satèl.lit ha dit...

Atenció a tots els que vulguin anar a veure el degà penedesenc al camp del Vilassar; vigileu la carretera que agafeu ja que a Barna hi trobareu la marathó de Barcelona.

Pincis ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = X
VILANOVA - Llagostera = 1 X
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (0-2)
ESPIRALL-L.CLOTES-PB Cinco Rosas= 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 2
FE AT.VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES -SANT CUGAT SES. = 1 X
MONJOS - Piera = 2

jaker ha dit...

no funsiona la web del vila? k us ha pasat??? jijijiji

sasgas ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = X
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (1-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta =1 2
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1 X
MONJOS - Piera = 2

Jordi ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = X
VILANOVA - Llagostera = 1X
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (0-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta = X
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 1X
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MONJOS - Piera = 2

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!!
Deixo la travessa:

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = X
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 12
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 1X
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MONJOS - Piera =2

Molta sort contra el Vilassar! A guanyar eh!!
I pel que fa el Vilanova a veure si aquesta setmana si guanyem 2 a 0... no ens deixem remontar!!
PD: Sub campions de la copa del rei d'hoquei!!
Apa! Salut!! companys!!!

Rai ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = 2
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (0-1)
ESPIRALL-L.CLOTES-PB Cinco Rosas= 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 1
FE AT.VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 12
RIUDEBITLLES -SANT CUGAT SES. = 12
MONJOS - Piera = 2

terra ha dit...

Prèvia, et desconec últimament, això de no escriure amb 24 hores no fa per tu.
Estàs malalt?

La prèvia ha dit...

@terra: Jajajaja, tranquil que no em passa res. Molt enfeinat però bé.
Referent a lo de "La Bruixa d'Or" sempre és important que hi hagi empreses que s'involucrin amb el futbol modest. Només tinc dos dubtes: fins quan durarà i quin benefici en treuen ells a banda de donar més a conèixer la seva marca si cal?
@satèlit: Ho tindrem en compte. Gràcies!
@jaker: Doncs tens raó!! Hi tens res a veure? Aquest riure final...
@Eloi: És veritat, el Patí Vilanova va fer un gran paper a la Copa del Rei d'Hoquei. Volia felicitar-vos però vaig pensar que algú pensaria que me'n reia de que perdèssiu la final. Enhorabona!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = 2
VILANOVA - Llagostera = X2
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 1 (2-1)
ESPIRALL-L.CLOTES-PB Cinco Rosas= 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 2
FE AT.VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = X2
RIUDEBITLLES -SANT CUGAT SES. = 2
MONJOS - Piera = 2

javindreu ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = 1X
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-L.CLOTES-PB Cinco Rosas= 1X
LA MÚNIA - Barceloneta = 1
FE AT.VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 2
RIUDEBITLLES -SANT CUGAT SES. = 1
MONJOS - Piera = 2

josep sauleda ha dit...

Almería - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Vila-real = 1X
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta = X
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
MONJOS - Piera =12

Quinielista1X2 ha dit...

Almería - BARCELONA = 1
ESPANYOL - Vila-real = 1
VILANOVA - Llagostera = 1
Vilassar Mar - VILAFRANCA = 2 (1-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - PB Cinco Rosas = 1
LA MÚNIA - Barceloneta = 2
FE AT. VILAFRANCA - LES CABANYES = 1
SANT PAU d'ORDAL - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1X
MONJOS - Piera = 1X

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

MONJOS 3 - Piera 2

Altres resultats:
1a Catalana: San Cristóbal 1 - Banyoles 0

vicenç ha dit...

Res me va bé...
Ni la victòria dels Monjos (tenia X2)a la travessa.
Ni tampoc els tres punts del Sant Cristòfol, m´agraden ja que continuent lliutant al pom de dalt.
I quants menys rivals molt millor per nosaltres.

terra ha dit...

Quina llàstima.
Ha anat d´un pèl.

Tant R. Madrid com Aiguafreda han guanyat per la mínima els seus partits.
Els blancs davant el Sevilla i en el descompte(3-2).
I l´Aiguafreda en el derbi d´Osona davant el Tona (1-0).

satèl.lit ha dit...

Prèvia, a mitja setmana et vaig preguntar com teniem els numeros de minuts d´imbatibilitat que habia fet el porter Xavi Saperas i si era el lider en tota l història del Vila?
Com ho tenim això?

La prèvia ha dit...

@terra: Això de continuar guanyant-ho tot a casa s'ha convertit en un repte tan difícil... No afluixa ningú!!!
@satèl.lit: En total van ser 7 partits seguits sense encaixar i 733 minuts (des de que va rebre el gol d'Ignacio del Masnou l'1 de novembre fins que va marcar Rafa Delgado pel Tàrrega la setmana passada).
És rècord de partits seguits i de minuts en partits jugats "a casa" (que quedi clar).
@BLOGGERS: Resultats de partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Almería 2 - BARCELONA 2
Vilassar Mar 0 - VILAFRANCA 2
ESPIRALL-LES CLOTES 7 - PB Cinco Rosas 3
LA MÚNIA 0 - Barceloneta 1
SANT PAU d'ORDAL 1 - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES 2 - SANT CUGAT SESGARRIGUES 2

el despistad ha dit...

qui a marcat pel vila?

Sherlock ha dit...

Companys...
Vilanova 0 Llagostera 0
Hem fallat un penal i el Llagostera ha acabat amb 9 i nosaltres amb 10....
No hi ha remei... Aquest any tocarà patir....
Enhorabona per la victòria a Vilassar!! Llençats a 3a!! I ens ho hem de començar a creure tots plegats eh!! "La prèvia" que està claríssim home!! Sinó quan voldràs pujar??
Apa! SALUT!

La prèvia ha dit...

@Eloi: Esteu de pega! Però estigues tranquil que, si Déu vol..., l'any que ve hi haurà dos derbis entre Vilafranca i Vilanova.
@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPANYOL 0 - Vila-real 0
VILANOVA 0 - Llagostera 0
FE AT.VILAFRANCA 3 - LES CABANYES 0