diumenge, 15 d’agost del 2010

M&M's (Màgia i Moda)

El Vilafranca es va endur el Memorial Jordi Petit gràcies a la diferència de gols després de guanyar al Molanta (0-4) i empatar amb el Vilanova (0-0). Com que l'equip vilanoví també va derrotar al conjunt parroquial (0-3), el fet d'haver marcat un gol més va propiciar que el degà penedesenc sumés el primer títol de la pretemporada.
El triangular va tenir un clar protagonista: Valerio (autor dels 4 gols vilafranquins davant del Molanta). El davanter sembla haver tornat en forma de les vacances i, en uns 45 minuts màgics, es va treure de la txistera un pòquer de gols esperançador de cara a que aquesta sigui la seva gran temporada.
En l'enfrontament que decidia el torneig, es va poder veure el respecte amb el qual van afrontar ambdós equips el derbi. Cadascun d'ells amb el seu estil i les seves armes però mostrant bones maneres amb vistes a l'inici de Campionat dins de dues setmanes.

Pel que fa l'amistós a Cubelles (2-6), el degà penedesenc no ha demostrat la seva superioritat fins la segona part. Els locals s'han avançat ben d'hora en una greu badada de la defensa vilafranquina però la diferència de categoria existent entre un i altre conjunt ha quedat evidenciada amb els gols d'Ismael, David, Rubén i Alabau (3). L'atacant gironí ha estat, de llarg, el millor del partit no només pel seu "hat-trick" sinó per la seva lluita constant amb la defensa contrària. Sens dubte, el que se'n diu un davanter modèlic.

Gran Reserva: L'esportivitat amb la que es va jugar el derbi. Malgrat la intensitat i el fet de jugar-se en un camp petit, tots dos conjunts van fer gala d'un gran "fair-play". Tant de bo que a la Lliga sigui igual.

Vi picat: L'encarregat de maquetar la secció d'esports d'El 3 de Vuit. En el número d'aquesta setmana, titula la plana on hi ha la informació del FC Vilafranca amb el text "Primera Catalana". No sap que ja estem a Tercera? Però no acaba aquí l'esperpent. Si mireu la següent plana, la informació del Xamba i del Casal ve amb el títol de "1a i 2a Regional". Tot plegat un desastre...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que no estan per la feina aquets del 3 de Vuit.

de vacances a tv3 ha dit...

pinta bé dons aixó prèvia?

La prèvia ha dit...

@anònim 23:04: És estiu, tens el cap en altres coses,... pot passar! Esperem que no es repeteixi.
@de vacances a tv3: Home, és aviat per a dir-ho. El que està clar és que el fet de conservar quasi la totalitat del bloc de l'any passat i només haver d'alliçonar a les 3 o 4 incorporacions (perque també compto a Torrents que està treballant molt bé) és un avantatge davant d'altres equips que han renovat més les seves plantilles. Falta veure, una vegada iniciat el Campionat, com s'adapta l'equip a la nova categoria. Jo sóc optimista però prudent.

josep sauleda ha dit...

Les dues croniques que comentes al vi picat, les he signat jo. T'asseguro que les vaig llegir varies vegades per evitar errors, però els capsalaments no va ser comprobats pels que podem dir hi entenem. Que va passar doncs que al maquetar "copiar i enganxar" va portar als petits errors que comentes.
Es que estas per tot eh!
En nom dels esports de El 3 de Vuit agraieixo el comentari. dels errors aprenem molt.

terra ha dit...

Dijous una nova prova enfront del Quintinenc per estrenar la nova gespa del camp del Sant Quintí de Mediona.,

Anònim ha dit...

com és que no as tret els noms dels fixatges que interesen? no els a saps?

La prèvia ha dit...

@josep sauleda: Ja sé que no va ser fallada teva... I també és veritat que tots ens equivoquem (jo el primer).
@terra: Això si no la prenen abans! Perquè es veu que dies enrere van "pispar" alguns trossets (15 m2) de gespa. Ara mateix algú deu tenir un jardí més "mono"...
@anònim 16:20: És que no hi ha res del tema fitxatges. De moment no es té intenció d'incorporar ningú més a l'espera de com evolucionin els lesionats. Només en el cas que no es recuperessin efectius aviat i sorgís una "ganga" llavors hi hauria fitxatge.

satèl.lit ha dit...

al final es va guanyar 5-0 o 4-0 davant del St. Pere Molnata?
Ja que tu ens poses 4-0 als resultats de pre-temporada i al mundo deportivo 5-0.
En que quedem?

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Tu què creus? Si al panell de resultats del blog posa 0-4, a la crònica també i et dic que tots 4 gols els va marcar Valerio... Com diuen en castellà: "La duda ofende".

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Satèl·lit", i tu què vas veure, 4 o 5 gols?
En el post anterior deies que esperaves que el temps acompanyés i es veies un bon ambient al camp del Sant Pere Molanta, i resulta que no hi vas? O és que volies ridicularitzar al que va posar el resultat al diari, i has estat tu qui ha fet més el ridícul?

satèl.lit ha dit...

tu llest, si ho dic es perque ahir a radio vilafranca van dir 5-0.
Jo vaig poder veure el partit contra el vilanova(o-o).
Així que de ridícul res de res." enterao"

vicenç ha dit...

Com tenim aquest any el tema travessa, Prèvia?
Alguna novetat?.

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1, satèl.lit: Cal aquesta discusió sense cap mena de sentit?
@vicenç: Estic pensant en si fer-la o no? Ja ho veurem. Alguna altra novetat hi haurà però...

Vicenç ha dit...

Per quin motiu estàs pensant en no fer-la ?, jo crec que es un dels grans al.licients del teu blog.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Suposo que sí la farem, no ho sé... No veig gaire participació darrerament al blog. Potser quan comenci la Lliga s'animarà la cosa.

vicenç ha dit...

i es clar, ara estem en temps de vacances i de desconectar una mica del que fem la resta de l´any, tu mateix no fas ni la meitat de comentaris que fas en altres mesos de l´any.
Jo et diré que ho llegeixo gairebé tots els dies i tb. trobo a faltar comentaris de molta gent que ho fa normalment.
Ens veiem avui a St. Quintí?, esperem que no plogui.