dissabte, 18 de setembre del 2010

El "Pop Paul" ha dit...

A poc més de 24 hores de l'esperat Vilanova-Vilafranca, des del blog de la prèvia he volgut preguntar al famós "Pop Paul" quin dels dos equips s'endurà el derbi de demà.

Després d'uns moments de dubte (el que ens fa pensar que el partit serà d'allò més disputat...), el cefalòpode s'ha decantat pel conjunt vilanoví.

No sé si s'ha basat en les estadístiques que vaig publicar (cal recordar el Vilafranca mai ha guanyat a Vilanova) però tenint en compte el grau d'encert en el passat Mundial de Sudàfrica 2010, se li ha de concedir una certa credibilitat.
Cal dir que vaig temptejar la possibilitat de formular-li la mateixa pregunta a la "Carpa Juanita" però la seva imparcialitat va fer que em decantés finalment pel "Pop Paul".
He volgut esperar a que el plaç per a publicar la travessa hagués finalitzar per a no donar avantatge a ningú.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Conec personalment a la carpa Juanita i m'ha dit que coneix a aquest tal Paul, el de vuit potes, que fa un temps van tenir contactes maritims i que és un mentider. Juanita m'ha dit que no es fia d'ell, vaja, que és un mentider, de manera que hauriem de posar en dubte la victòria del Vilanova.
Per cert Juanita no podrà venir al partit, diu que se li ha trencat el porró i li venen a reparar demà.

Anònim ha dit...

Com guanyi el Vilafranca agafarem el Pop Paul i ens el menjarem a la gallega, si perd el matem!

La prèvia ha dit...

@anònim 16:36: A veure si és així doncs i s'equivoca el pop...
@anònim 19:14: L'haurem de mantenir viu fins al derbi de la 2a volta almenys no?

Sherlock ha dit...

Bona nit a tothom!
Escolta La prèvia, demà podem quedar a la cabina de retransmissió dels equips visitants. És a dir, la que queda a mà dreta de la tribuna principal. Com ho veus? O estareu al lateral? (Entrada general). Fins i tot darrera les porteries!! Bé, ja em diràs alguna cosa! Així, ens posarem cara oi? Sabrem qui sóm!!! ejeje
I per cert, espero que el pop Paul no s'equivoqui :) Demà a les 19h ho sabrem!!

Vinga real!! A veure si li fotem el dissabte enlaire al mourinho!!

La prèvia ha dit...

@Eloi: D'acord. Si et passes per la cabina de transmissió allà estarem. De totes maneres, la idea és arribar amb temps per a copsar l'ambient previ del partit, així que ja ens veurem.

terra ha dit...

Pero que es aquesta parida del pop, això no es el mundial, la tercera divisió es molt més seria i diumenge el Vilafranca derrotarà al Vilanova amb dos cullons.

Endevant Vilafranca..

Sherlock ha dit...

ejejjeje espero que tinguis ráo terra perquè sinó.... m'hauràs d'aguantar unes quantes conyes amb els cullons de protagonistes :)
Sinó... sóc conscient que patiré una setmaneta :)
Fins després companys!

La prèvia ha dit...

@terra: No t'ho prenguis així, home... Només va ser una manera d'alliberar tensions de cara al partit d'avui. Espero, com tu, que puguem guanyar i, sobretot, que sigui un partit marcat per l'esportivitat.

Ricard ha dit...

1-1, resultat just perque l'arbitre no ha intervingut, tot i que si el Vilanova hagués estat més efectiu hauriem pogut guanyar. Molta sort vilafranquins d'ara endavant fins al proper derbi. Espero que sigui tan esportiu com el d'avui.

Anònim ha dit...

Prèvia que no t'han deixat sortir de Vilanova?