dijous, 16 de juny del 2011

Javi Santolalla, nou fitxatge

El migcampista Javi Santolalla (San Cristóbal) és, de moment, la darrera incorporació del degà penedesenc per a reforçar la zona ampla. Tant pot ocupar la posició d'interior com de lateral per la banda esquerra. Més informació sobre el nou fitxatge:

Javier SANTOLALLA De Pedro (05/07/88, Barcelona)

Demarcació: Interior esquerre
Alçada: 1,72 m Pes: 66 kg
Trajectòria: CP San Cristóbal (10/11), UD At. Gramenet (10/11) -foto-, UD At. Gramenet B (08/10), UE Sant Andreu (07/08) i Categories Inferiors UE Sant Andreu / FC Barcelona
Resum: La passada temporada començà amb el primer equip de la Gramenet a 2a B però la manca de minuts propicià que fos cedit fins a final de Lliga al San Cristóbal (1a Catalana) on va jugar 17 partits i va marcar 1 gol.

4 comentaris:

David Fontanils ha dit...

UN BON DINAR DE CLOENDA

Un bon dinar en un petit restaurant de nom LA TREBBIA amb 3 grans companys de viatge, que no ens han abandonat mai en aquesta tornada a la Tercera Divisió. Entrem al restaurant i una samarreta del degà penedesenc ens dóna la benvinguda. Els treballadors (Luis i companyia) com a fidels seguidors del Vila que són, no fallen mai en els partits del seu equip al Municipal, sempre amb les samarretes al damunt (un agraïment per ells i tots aquells que no han fallat durant l’any).

Uns plats que fan goig i entre copes de vi un tema de conversa que no falla: el futbol jejeje. Ara amb la final de la Copa Radio Vilafranca a la vista (diumenge a les 19:00 al Municipal) però sense deixar de banda l’actualitat vilafranquina. Amb bromes, rialles, disputes futbolístiques i molts bons records posem fi a una temporada en què el degà penedesenc s’ha mantingut amb solvència a Tercera.

Anem per marxar i el salva pantalles de l’ordinador de la caixa amb l’escut del Futbol Club Vilafranca ens diu adéu... hi ha descompte no si som del vila?? jejejeje i si som del barça? ai ai ai Luis! que crec que la bandera que tens a l’armari se’t podrirà a dins i no al carrer jejeje. Bé, amb descompte o no ja es veu a primera vista de qui són els quartos jejeje però això no quedarà així i ja ho trobarem amb un dinar en algun desplaçament que feu!!!!

GRÀCIES PER TOT COMPANYS DE VIATGE. SOU MOLT GRANS!!! PER MOLTS ANYS POGUEU INFORMAR-NOS, SI POT SER AMB MOLTES ALEGRIES, DE L’ACTUALITAT DEL FUTBOL CLUB VILAFRANCA! RECORDS

La prèvia ha dit...

@David Fontanils: Gràcies a tu per tot el que ens has donat (tant dins com fora del camp). Sóna a tòpic però és la pura veritat: gran futbolista i millor persona! Sort en la teva nova etapa!

sasgas ha dit...

gracies amic , per aquestas dues temporadas i per ser com ets ..tu i la teva familia....

Josep Sauleda ha dit...

Tot el que havia de dir a David, ja ho he manifestat en aquests dos anys. Tu, David, ja ho saps.
Sort en el futur i a reveure.