diumenge, 14 d’agost del 2011

Adèu a la Copa amb polèmica

CE EFAC Almacelles 1 - FC Vilafranca 0
L'aventura per la Copa Catalunya 2011/12 s'ha acabat pel que fa al Vilafranca. I ho ha fet a Almacelles en un mal partit dels homes de Puchi (tot sigui dit) però també després d'un discutit (si més no) penal en contra al minut 89 que ha propiciat l'eliminació del degà penedsesenc. La derrota, a més, és la primera del que portem de pretemporada.


Després d'una primera part molt anivellada i quasi sense perill a ambdues porteries, Puchi (en una de les seves cada cop menys sorprenents decisions) ha optat per fer els cinc canvis reglamentaris a la vegada buscant una millora en l'equip. Doncs avui ni així. Només un parell d'aproximacions de Valerio i Puchi i poca cosa més.
L'Almacelles, amb el pas dels minuts s'ho ha anat creient i a les acaballes del partit ha arribat la jugada clau quan Tato, segons l'assistent, ha fet caure a un davanter local prop del límit de l'àrea i de la línia de fons. La típica jugada que depenent de si jugues de local o visitant és més fàcil d'assenyalar-la o que si és a favor o en contra es veu de diferent manera. Penal, gol i cap a casa amb la cara de tonto habitual que se't queda en aquests casos.
Ara, a seguir treballant i continuar amb la posada a punt de l'equip perquè no oblidem que el realment important comença el 28 d'agost tot i que feia il·lusió avançar una mica més a la competició... (perquè negar-ho).

Gran Reserva: El company Antoni Carbó que s'ha fet els 155 quilòmetres fins a Almacelles per a veure el partit d'aquesta tarda. Entre que un servidor tenia final de dobles (perduda per cert per a arrodonir un dissabte nefast), en Sauleda festes a la seva Sant Pol de Mar i en Joan Sória fora de vacances l'hem deixat més sol que la una.

Vi picat: Entenc que per a xiular el partit es designi un col·legiat de la Delegació de Lleida per tal d'abaratir el cost de l'arbitratge evitant un llarg desplaçament però per altra banda t'estalvies que, en casos com el d'avui, les suspicàcies estiguin en boca de tothom. Si hi ha molta diferència de categories és comprensible, però entre un equip de 1a Catalana i un de Tercera no costava res fer venir un àrbitre de Tarragona per exemple.

3 comentaris:

Javi_Reusenc ha dit...

Un d'aquests dies, ¿por que me he levantado? Ahir dia de locals! Llagostera cau a Manlleu, el Reus perd a la Pobla y el vostre. En 2 setmanes començeu a rodar i algunes coses es poden recctificar!

satèl.lit ha dit...

Quina merda, crec que hem desaprofitat una ocasió històrica d´entrar als quarts de final de la copa Catalunya.
Podia ser el gran moment d´arribar molt lluny.
quina llàstima.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Doncs sí... Jo crec el mateix. A més, en la majoria dels casos s'han classificat els equips teòricament més fluixos davant de rivals superiors.