dissabte, 5 de novembre del 2011

Ja n'hi ha prou!

CF Pobla Mafumet 2 - FC Vilafranca 0
Ja sé que em guanyaré l'esbroncada del míster perquè a ell no li agrada criticar els col·legiats, ja que sempre els ajuda i té terminantment prohibit als seus jugadors que protestin. D'acord. Que quan acaba l'encontre, l'àrbitre el felicita sempre pel comportament exemplar d'aquest equip damunt del camp. Val. Però de què ens serveix?


Partint de la base que arbitrar és molt difícil, no pot ser que sempre s'equivoquin cap a la mateixa banda! I no només una vegada, sinó varies i un partit rere l'altre! Va passar diumenge passat i avui de nou. Ah, i haver d'escoltar frases com "el màxim que es pot allargar un partit són 4 minuts" o "sí, era penal clar però ha estat involuntari..." només fa que deixar a les clares que el nivell arbitral és molt baix.
A banda d'això, el Vilafranca ha merescut com a mínim l'empat. Dues errades aillades ens han costat dos gols davant un rival que només ha xutat tres vegades a porta en tot el partit. En canvi, el degà penedesenc ha tingut, sobretot a la segona part, nombroses ocasions per a foradar una porteria rival que segueix acumulant minuts d'imbatibilitat (778).
A més, un parell de noves lesions que engreixen una infermeria que no acaba de fer net...

Gran Reserva: L'actitud de l'equip davant les adversitats. Jo he marxat emprenyat (pel resultat i per altres coses fora del nostre abast) però no pas perque no s'hagi intentat fins al darrer instant. Amb aquest treball i aquest esforç la sort canviarà un dia. Lo altre ja no ho sé.

Vi picat: El segon gol de La Pobla ha arribat amb dos jugadors vilafranquins a terra (un d'ells el porter Tato) producte d'una topada fortuïta a la zona de tres quarts de camp. No diré que haver continuat i fer gol hagi estat una conducta antiesportiva però sí que haver llançat la pilota fora hagués estat un gest de fair-play en tota regla.

6 comentaris:

Josep Sauleda ha dit...

A la tarda vaig arribar a Vilafranca indignat (paraula de moda) i és que a part del que es diu a La Previa, hi va haver mes temes.
A la primera part el Vilafranca fa sis i set faltes i li mostre tres targetes que s'hauria pogut evitar ja que van ser tant sols faltes i res mes.
Vaig anotar tres obstruccions/faltes al voltant de l'àrea local i el col.legiat, sigan, sigan.. A la primera part el Vilafranca va haver de fer dos canvis i el col.legiat descompte dos minuts, arribant el gol al minut i deu segons de descompte, precedit d'unes mans, disimulades que va fer Joel Coch abans de fer el gol.
Del penal a Valerio als 38, ja no se que dir. Com es pot dir que fer caure un jugador dins l'àrea quan va a rematar, es falta involuntaria. El reglament ho deixa clar, involuntari o expressament, la traveta es sempre penal. Vaja que donava la sensació que el col.legiat volia que guanyessin els de casa, se li va veure la llauna.
Per acabar pels que no ho van veure he de dir que el Vilafranca va fer molt per no perdre 2-0

Anònim ha dit...

Hola Previa,
que no parleu de la jugada curiosa en la que el col.legiat intercepta sense voler amb el cos un rebuig del Vilafranca que significava una contra i que en lloc de deixar seguir xiula falta (inexistent evidentment) contra el Vilafranca davant la sorpresa de tothom.

SASAGAS ha dit...

Que li esta passant al Vilafranca amb els arbits?...... no vull que aquest comentari serveixi de excusa , ja que sóc dels que considera que al final de la temporada , la cosa queda mes o menys compensada , però el viscut en les tres ultimes jornades , és perquè el Sr. Montserrat , digui "prou" i faci una queixa en tota regla al seu amic Sr.Subias.
El dia del Cornella , al m.58 amb el marcador d'empat a un gol , unes mans clarisimas dins l`area local , no assenyalades , en aquest mateix partit , l`expulsio de Jony per "propinar un manotazo a un contrario" justa, però el jugador del Vilafranca ho fa perquè repel·leix una agresiò del jugador local.
El dia del Vilanova , a part de les jugades polemicas , com el clar penalt d`Adria a Marquez , o les dues ùltimes , una pilota que treu un defensor amb la mà , a part del possible "gol fantasma" que no dóna el nostre amic linier Sr.Garcia , el del descompte és de jutjat de guàrdia , segurament no s'hagués aconseguit l'empat , però solament en un canvi es van perdre sobre els tres minuts , si cal allargar 8m. s'allarguen , o no.
I el de la Pobla , ja és la gota que ha satisfet el got , M.38 clar penalt a Valerio (comentari al final del partit "HA ESTAT SENSE VOLER" seras barrut , vés-te al teu poble a pendre el pèl als teus , ja no parlo de la falta que assenyala contra el Vilafranca , que la fa ell mateix, en la segona part el Vila ha rondat moltes vegades la porta contrària , ni una falta a vora de l`area assenyalada , i us puc assegurar, que unes quantes eren, ja no m'estenc mes , però tambe vull comentar la jugada del segon gol local, es perd una pilota en atac ,rapida contra local amb centre a la frontal del l`area , Tato surt del seu area per treure-la amb el cap , cosa que aconsegueix , però amb la mala fortuna que xoca amb el seu company Marquez, els dos queden en al terra , la jugada contínua , els jugadors locals eren conscients que el porter estava tombat a la gespa (estem parlant d'una jugada fora del l`area) ells continuan i aconsegueixen el gol , el meu ùnic comentari a aquesta jugada , a mes guanyant per un a cero és : (ELS LOCALS NO HAN ESTAT ENCERTATS EN NO TIRAR LA PILOTA FORA) estem parlant d'un equip filial d'un exprimera. SR. MONTSERRAT , actui ja, amb els seus amics de la Federacion.

La prèvia ha dit...

@Josep Sauleda: No només va fer molt per a no perdre 2-0 sinó per a empatar i qui sap si guanyar si tot hagués transcorregut normalment...!!!
@anònim 00:13: Sí, sí, allò ja ha estat el sumum.
@SASGAS: Vist lo vist, amb "amics" com aquests no fan falta enemics.

Javi_Reusenc ha dit...

Hi han àrbitres bons i altres que carai foten en aquestes categories... i pel que vec s'han trencat diferents estadistiques per Catalunya, tan a 2ª 2ªB i 3ª la semana següent serà una altre jornada, jugueu amb la vostra gent, l'únic que teniu que pensar es atacar i no deixar jugar al equip rival i crear ocasions i marcar com a minim un gol més que el rival i aconseguir la permanencia abans d'hora, els punts que teniu, ja no us els treu ningu, (casi mitja permanencia asrgurada).

Anònim ha dit...

Cada temporada, com a minim les tres ultimes, ens toquen la gaita, no se si som un equip incomode per els de can fang. Soci 160.