diumenge, 11 de desembre del 2011

Un cap de setmana diferent

O estrany. El cas és que al no haver-hi partit del Vilafranca, i amb tota l'atenció mediàtica centrada en el clàssic Madrid-Barça, el cap de setmana ens ha deixat altres cosetes relacionades amb el futbol català.
Una d'elles, la classificació (a Vila-Joiosa) de la Selecció Catalana Amateur per a la Fase Final de la Copa Regions UEFA. Els homes de Toni Almendros van vèncer ahir Extremadura (2-1) -foto- i avui han golejat Euskadi (4-0). En total, 6 punts (els mateixos que la Comunitat Valenciana). La diferència de gols ha donat el passi a la següent ronda (en un format de competició una mica complicat d'entendre ja que no juguen tots contra tots). Coses de la RFEF...
Les dates exactes de la Fase Final es desconeixen però seria prop de Setmana Santa. Els rivals: Castella-Lleó, Astúries i el guanyador de l'eliminatòria entre MúrciaAndalusia.

(foto: FCF)

El diumenge ha servit també per a posar el dia les categories amb partits ajornats. A Tercera, Castelldefels i Vic han empatat (0-0) en un partit amb poca història i on destaca el web oficial del club mariner el bon partit de l'exporter vilafranquí Tato Burgada.
L'altre matx pendent, la continuació de l'Europa-Masnou el va ajornar la FCF per la participació d'alguns jugadors graciencs amb la Selecció Catalana i es desconeix quan es jugarà.
A la comarca, el més interessant era el Molanta-Riudebitlles de la 3a Catalana que he pogut presenciar in situ. Els d'Olèrdola, líders destacats, s'han imposat per la mínima (1-0) i amplien a 9 punts la distància amb el segon classificat. Presencia d'ex del Vilafranca a ambdós equips: al Molanta, Eliesley (08/09) i al Riudebitlles, Xavi Magdaleno (00/01) i Corbi (08/09).

Gran Reserva: Mirar la classificació del Grup 3 de Segona B i veure que l'equip català pitjor classificat és el Llagostera a la 13a posició després de la bona victòria a Mestalla (0-2). Tots sabem la importància dels descensos compensats...

Vi picat: A mitja setmana es coneixia la notícia que el Gavà (proper rival del Vilafranca diumenge vinent) donava la baixa, de forma inesperada, als jugadors Patri, Aleix Vall i Santi Triguero per motius econòmics. Una mostra més de la crisi que viuen alguns clubs i les conseqüències que pateixen alguns futbolistes.

7 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: David Fontanils, després de deixar fa uns dies la disciplina del Manlleu, ha fitxat per la UD At. Gramenet. Molta sort en aquesta nova etapa.
Per altra banda, ahir al programa L'Hora del Futbol Català de COM Ràdio es va fer una tertúlia amb diferents entrenadors de la categoria i periodistes al voltant del que està deparant fins el moment la 3a Divisió. En ella, el Vilafranca va ser considerat com un dels equips revelació de la categoria per alguns dels tècnics convidats:

Miquel Olmo (Terrassa): "El que fa Puchi amb el Vilafranca té molt mèrit tot i que crec que tenen millor equip que l'any passat".
Alberto Fernández (Rubí): "És destacable la posició del Vilafranca per pressupost i nivell de jugadors amb altres equips de la part alta. Amb una plantilla més llarga, seria candidat a fer el play-off d'ascens".

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Se m'oblidava,... us deixo l'enllaç: L'Hora del Futbol Català (COM Ràdio, 11/12/2011)

josep Anton ha dit...

I doncs perque no fitxem a un parell de jugadors mes i posem l´equip a dalt de tot tal com diuen els misters?

Urgandarín ha dit...

Josep Anton, vols pagar-lis tu la fitxa? Si t'ofereixes segur que el President està encantat!

La prèvia ha dit...

@Josep Anton: Perquè la gràcia i el mèrit està en fer una bona temporada amb aquesta plantilla.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: A rel de la tertúlia a COM Ràdio per fer balanç del que portem de Lliga a Tercera, on van destacar el Vilafranca com un dels equips revelació,... ja podeu participar en la nova enquesta del blog:

Quin equip veus favorit per a quedar campió a 3a Divisió?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quin jugador, dels que encara no ha marcat, creus que serà el següent a fer-ho?
Moha = 37 %
Rubén Ortiz = 26 %
Eitan = 21 %
Isma = 16 %
Kiki = 0 %
Xavi Comas = 0 %
Sergi = 0 %
Tato = 0 %

Anònim ha dit...

el enano akell k li diuen antolinez