diumenge, 16 de setembre del 2012

Sense gol

AEC Manlleu 2 - FC Vilafranca 0
El Vilafranca ha perdut en la seva visita al sempre complicat camp del Manlleu. No ha estat un bon partit del degà penedesenc que ha evidenciat de nou problemes a l'hora d'encertar davant la porteria contrària. De fet, avui quasi ni ocasions clares s'han creat. Els locals, per la seva banda, amb dues jugades a pilota parada han aprofitat el que s'anomena "segona jugada" per a endur-se el partit.
Que existeix un problema de gol, és evident. Ara bé, fins a quin cert punt és preocupant tampoc ho sé. La realitat és que en el que portem de Lliga ens està costant "obrir la llauna".
Per no tenir, avui no hem tingut ni l'actuació salvadora d'altres dies a la que ens tenia acostumats el porter "Sant" Miguel.


El partit també ha tingut al col·legiat debutant a la categoria, Caballero León, com a factor determinant. Al minut 56 ha expulsat el vilafranquí Marcos per doble amonestació. Una segona groga més que rigorosa per una falta a la zona ampla i en camp contrari, quan era l'únic jugador amonestat del partit i davant la pressió ambiental de la tribuna principal. S'ha de ser més valent i més intel·ligent... No es pot perjudicar a un equip d'aquesta manera. No vull dir que s'hagués empatat però que condiciona totalment el que resta de partit sí. Amb 1-0 i un home menys la missió ha esdevingut ja quasi impossible.

Gran Reserva: La ovació que ha tributat el públic manlleuenc a Raúl Calvo quan enfilava el camí dels vestidors diu molt de la professionalitat d'aquest jugador que com un altre veterà, Javi González, demostra que la il·lusió per a jugar a futbol no té edat.

Vi picat: El Vilafranca, amb 1 gol a favor en 4 partits disputats, iguala el seu pitjor inici golejador de sempre a aquestes alçades de Lliga. Aquests registres ja es van donar les Temporades 1991/92 (1 GF - 11 GC) i 1992/93 (1 GF - 5 GC) llavors a 1a Catalana.