diumenge, 28 d’abril del 2013

Bèstia negra

CE Júpiter 3 - FC Vilafranca 0
No se li han donat bé històricament al Vilafranca els desplaçaments al camp del Júpiter. Avui no ha estat l'excepció i el degà penedesenc ha sortit derrotat per 3-0 tot i que ha tingut les seves opcions quan el partit encara estava per decidir.
Després d'un inici amb arribades a les dues àrees, la primera gran oportunitat l'ha tingut el central vilafranquí Domínguez, als 24 minuts, amb una mitja volta que ha refusat el porter Jaume Albert amb una gran intervenció. Abans de la mitja part però, a la sortida d'un còrner, Romo ha resolt un embolic dins l'àrea batent per baix Miguel Ramos fent l'1-0. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.


(Imatges de BTV Esports)

La represa ha començat amb clar domini local i Elhadji ha pogut marcar per dues ocasions (una d'elles a un pam de la línia de gol i a porta buida). La resposta vilafranquina no ha arribat fins a un quart d'hora del final quan Alabau ha rematat en semierrada sol davant Jaume Albert quan es cantava l'empat... Poc després, Elhadji (una autèntic malson i una bèstia bruna, futbolísticament parlant) ha fet el segon en una definició digna de jugador de 1a Divisió. El 3-0, obra de Romo, ha arribat en temps d'afegit i amb un Vilafranca abocat a l'atac.

Gran Reserva: Romo, autor de dos del tres gols locals, és fill d'un exjugador del Vilafranca (Manuel Romo) de finals de la dècada dels 80. L'hem pogut saludar a la graderia de La Verneda i recordar èpoques passades al degà penedesenc.

Vi picat: Dues apreciacions al col·legiat Navarro Jiménez. Primer, vestir de negre quan xiules al Júpiter no és el més apropiat (groc o verd haguès estat bé). I després, en un partit força net, acabar amb 7 targetes grogues (totes a la 2a part i moltes innecessàries) em sembla exagerat.