dimecres, 1 de maig del 2013

No estem per la feina

FC Vilafranca 1 - UD At. Gramenet 2
Mal partit del degà penedesenc que s'ha complicat la vida, i de quina manera, de cara a mantenir la categoria. I és que després de les victòries del Vic i del Júpiter el descens està, ara, a tan sols 5 punts a manca de 3 jornades...
La Gramenet no és que hagi fet un partit de l'altre món però ha sabut treballar-se la victòria. S'ha avançat al minut 29 amb un xutàs llunyà de Pedrito que no ha pogut aturar Miguel Ramos. El Vilafranca ha reaccionat al minut i Maldonado ha aprofitat una passada de Puchi, després que un defensa visitant li regalés la pilota, per a batre per baix al debutant Marc.

Els visitants han pogut celebrar la permanència a 3a Divisió
(foto: Sergi García)

A la segona part els homes de Puchi ho han intentat amb més cor que cap. El poc ordre, les imprecisions i el nerviosisme, a mida que avançaven els minuts, han estat la tònica general. En una de les badades en defensa ha arribat el segon gol visitant. Pedrito, als 86 minuts, ha tornat a veure porta i ha deixat glaçat el Municipal que ja donava per bo l'empat vistos els mèrits del degà penedesenc.
Tot i això, Alabau ha pogut empatar abans del xiulet final però de nou Marc ha estat providencial per a que la Grama s'endugués la victòria i, de pas, la salvació cap a Santa Coloma.

Gran Reserva: Abans del partit els jugadors d'ambdós equips han fet el passadís d'honor a dos equips del Benjamí i Prebenjamí de la FE At. Vilafranca que s'han fet amb els seus respectius campionats.

Vi picat: Dani Antolínez ha sortit lesionat del camp amb una forta rebregada al turmell. Veurem si estarà disponible per diumenge. A més, l'1-2 ha arribat mentre l'atenien i amb 10 homes damunt del camp...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Voluntat i poca cosa mès, se'ns complica la permanència,mentres la resta de la part baixa van sumant amb els seus respectius partits.
Ultimes tres jornades,nou punts en joc: Montañesa
ja ens estàn esperant, Gavà factible, pero....i Cornella
Molta sort