diumenge, 15 de desembre del 2013

Groguis

FC Vilafranca 0 - AEC Manlleu 2
El Vilafranca ha encaixat la tercera derrota consecutiva en un partit marcat per la greu lesió de Valerio. Corria el minut 20 de partit quan, després d'un servei de banda, Fran Erencia i Valerio han topat amb el cap en la disputa de la pilota. La pitjor part se l'ha endut el davanter del degà penedesenc que ha quedat inconscient davant l'alarma de la resta de jugadors sabedors de la possible gravetat de la lesió. La ràpida intervenció del fisioterapeuta vilafranquí ha evitat mals majors i, després de 25 minuts de joc aturat, Valerio ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital de Vilafranca per a realitzar-li les proves pertinents.

Moment en el que arribaven les assistències mèdiques al Municipal per a atendre Valerio
(foto: La Prèvia)

El cop moral per la lesió de Valerio s'ha vist agreujat pel fet que un minut després de reprendre's el joc Manel Sala ha fet el 0-1 amb un xut llunyà veient avançat en Marc Ramírez. Davant un Vilafranca molt tocat, el 0-2 ha arribat abans del descans obra de l'exvilafranquí Sergio Ginés aprofitant una badada en defensa de Marcos Gudies.
A la segona part, el Vilafranca ha estat mancat d'idees i Delfí Ferreres, des de la banqueta, tampoc ha trobat la solució per capgirar el resultat. A més, el col·legiat José María Rodríguez Enrique s'ha afegit a la festa de despropòsits passant per alt, com a mínim,  un penal a cada àrea i expulsant, ja a les acaballes, Santi Triguero per doble amonestació (la primera per treure una falta sense el seu permís i la segona per interpretar que simulava una caiguda dins l'àrea).
Amb aquesta nova derrota, el Vilafranca queda ara a només 2 punts dels llocs de descens.

Gran Reserva: Pel que hem vist (i sobretot pel que deien) la intervenció del nou fisio del Vilafranca, en Carlos Hitos, ha estat providencial. Un està sempre més tranquil sabent que està en mans de bons professionals.

Vi picat: Dimarts, la mort d'en Modesto. Avui la lesió d'en Valerio. Quina setmana... Dol perdre però davant situacions com aquestes te n'adones de la relativitat dels resultats i que, en definitiva, el futbol no deixa de ser un joc.

8 comentaris:

08720 ha dit...

Esperem una ràpida recuperació d'en Valerio i que no hagi estat res greu.

Per mi el pitjor partit que he vist aquest any del Vilafranca, crec que li ha faltat intensitat, cosa que ha tingut el Manlleu fins al final del partit. Per mi victoria merescuda del manlleu que ha fet més mèrits per guanyar i ens ha superat en totes les linies. El numero 9 d'ells o és molt bo o avui ha fet un partidàs.

Aniria bé puntuar dissabte a la Pobla.

llunya ha dit...

Ja he escoltat per Radio Vilafranca que la lessio d´en Valerio sembla no tindra greus consequencies, sempre els qui possen mes intensitat i ganes en el joc, surten mes malt parats de les lessions.
Desitjo una rápida recuperació a Valerio i que aviat pugui tornar al terreny de joc.
Entenc que aquests fets perjudiquen el decurs de qualsevol partit, pero els tecnics han de tenir recursos per resoldre questions imprevistes, no es poden perdre mes punts, ja som gairebe a meitat de temporada i tots els equips apretaran per no perdre categoria.
Amunt Vilafranca

Anònim ha dit...

Abans de tot, desitjar la recuperació d'en Valerio el més aviat possible. És dels que sempre han donat la cara.

I en segon lloc, una curiositat: perquè es parla de Marcos (el central) com a Marcos Gudies, quan a la fitxa federativa posa MARCOS GARCÍA ALBARRAN.

La prèvia ha dit...

@08720: En Manel Sala és molt bo. Un dels millors 9 de la categoria, sens dubte.
@Anònim 14:18: És per a diferenciar-lo de l'altre Marcos que també es diu García. Marcos Gudies és el seu nick a Twitter. Vaig pensar que seria una bona manera de no confondre'ls.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Per cert, Valerio seguirà ingressat uns dies a l'Hospital de Bellvitge però la seva evolució és bona.

Anònim ha dit...

Si te caes siete veces, levantate ocho...
Pronta recuperación para Valerio.

Anònim ha dit...

quines rajades fas del mister setmana rere setmana,cuan el facin fora faras una festa!

Anònim ha dit...

Yo me apunto.