diumenge, 19 de gener del 2014

No hem tingut bon dia

UE Rubí 1 - FC Vilafranca 0
El Vilafranca ha vist trencada la ratxa de dues victòries consecutives des de l'arribada de Manel Delgado a la banqueta vilafranquina. A Rubí, el degà penedesenc no ha ofert un gran partit (sobretot a la 2a part) i ha acabat derrotat per un conjunt que enguany s'ha enfrontat tres vegades al Vilafranca (dues en Lliga i una en Copa Catalunya) i no ha rebut cap gol.
El primer temps ha estat dominat pel joc a la zona ampla i les poques ocasions. La única i força clara a peus d'Adri Ruiz que no ha definit bé davant el porter local Segovia.

A la segona part l'equip ha anat de cul davant un bon Rubí
(foto: La Prèvia)

A la 2a part ja s'ha vist que o el Rubí havia canviat per a bé o el Vilafranca per a malament. El bagatge ofensiu del degà penedesenc ha estat nul. En canvi, els locals, amb els exvilafranquins Kiki i Fontanils a les seves files, arribaven amb perill a la porteria de Marc Ramírez.
Primer Javi González ha evitat el gol damunt la línia amb Marc Ramírez batut, després Èric Martínez i el pal han salvat la papereta en una carambola de billar i finalment una vaselina de Collado que ha sortit fora per poc han estat el preludi del gol del Rubí, obra precisament d'aquest últim, en aprofitar el refús d'un llançament de falta que havia suposat l'expulsió (rigurosa) de Boira per doble groga.
Els 10 minuts finals, amb l'entrada del debutant Dani Medina, han estat de voler i no poder per part dels vilafranquins que amb un home menys només han creat perill amb faltes llunyanes penjades a l'àrea.

Gran Reserva: Un, personalment, quan a un amic li van bé les coses se n'alegra. És el cas de Puchi que aquesta setmana tornava a les banquetes, concretament de la Guineueta de 2a Catalana, i que ha debutat guanyant 11-0 la Gramenet B (cuer). Sí, 11, no és un error tipogràfic.

Vi picat: Portem dues setmanes d'arbitratges no gaire 'afortunats' per a dir-ho d'una manera que ho entengui tothom. I curiosament, amb col·legiats del Baix Llobregat. Estant en la lluita per baixar Castelldefels, Gavà i Santboià no era estrany avui sentir comentaris al respecte...