dilluns, 7 de setembre del 2015

Les dades del Vilafranca 1-3 Figueres (J3)

Santi Triguero va tornar a marcar però fallà un penal als darrers minuts
(foto: La Prèvia)
Cal saber...
... L'1-3 entre Vilafranca i Figueres és la 1a vegada que és produeix en partit oficial.
... Feblesa defensiva. El Vilafranca és, amb 7 gols en contra i junt amb el Morell, l'equip més golejat del Grup 5 de 3a Divisió.
... Santi Triguero. El d'ahir és el seu gol 42 amb el Vilafranca (39 Lliga + 3 Copa Cat), el 3r que li fa al Figueres en la seva carrera i el 189 a 3a Divisió. A més, porta 8 jornades seguides marcant (J34-J38 de la 2014/15 i J1-J3 de la 2015/16).
... Penal fallat. Des del 01/11/2012 en la derrota 1-4 vs Olot que el Vilafranca no fallava un penal. En aquella ocasió fou Puchi i també, com ahir, amb 1-3 al marcador. Des de llavors, s'havien transformat els 9 penals a favor assenyalats.
... Dues consecutives. Les victòries del Figueres a Vilafranca (1-3 enguany i 0-1 la temporada passada). Mai a la seva història ho havia assolit.
... Gavà. Serà el proper rival, diumenge 13 (12h) a La Bòbila. És 5è però si dimarts guanya la continuació al camp de la Montañesa (1-1 a la mitja part) seria líder en solitari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims, hi ha un bon equip i segur al final estireu adalt. Acaba de començar.
Felicitem a Santi Triguero.

Anònim ha dit...

4t jornada i no es pot perdre pistonada, bona plantilla i bon treball no hi ha dubtes que existeix. Però com algú em va dir en el futbol el que val és guanyar, el demés no compta. Porto anys veien futbol i al final hauré de creu-me'l. Inclús en aquells, com el Tata, que no li van permetre fitxar homes de la seva confiança i encara ara el critiquen. Imagina't Luís Enrique entrenant amb els condicionants de Tata i no haver vingut L Suàrez, Rkitic ni Matieu.
Bé està jornada serà tensa s'ha de guanyar.
El Gavà srà difícil, com tots, juguen com un equip i tots defensen i tots ataquen, d'aquí els pocs gols encaixats i la rentabilitat que donen els gols que fan. Han marcat en tots el partits i saben que és tenir la porteria a zero.
El Vila una gran plantilla, per a mi per estar al final quatre primers, que cal ajustar-la. Quan la tinguin es veuran els fruits. Guanyar a lider dóna moral. Amunt