diumenge, 28 de setembre del 2008

El millor, el resultat

FC Vilafranca 1 - CF Peralada 0
El titular ho diu tot. Perquè, mireu, fins ara no s'havia assolit la victòria però havíem vist moments puntuals on el joc de l'equip, no és que fos enlluernador però era acceptable. Doncs avui, que s'ha jugat més malament a no poder, s'han sumat els tres punts. Val a dir que el rival ha col·laborat amb la causa fent que el partit sigui avorrit com feia temps no es recordava.

Deien a més, algunes veus pel Municipal, que el míster tenia les hores comptades en cas d'empat o derrota. Podria ser, coneixent la "casa" i els precedents existents, però si l'equip no l'ha configurat ell sinò la direcció tècnica, ja m'explicaran... El cas és que algunes decisions que s'han pres són del tot incoherents (o això em sembla a mi). Jugadors que eren titulars i ratllaven a gran nivell (Àlvar) desapareixen de les aliniacions. I a l'inrevès. Altres que semblaven amb un peu fora, de la nit al dia, són titulars indiscutibles (i marquen gols decisius, encara que siguin de "xurro"). I què dir del cas Gaitán? (a qui se li recriminà fins i tot que opinés al blog). En fi,...
Al final, el matx s'ha decidit amb un altre gol de Navarro (el segon consecutiu) en un llançament directe de falta des del cercle central que ha comptat amb la inestimable col·laboració del porter del Peralada que, amb tres mesos d'antelació, ens ha obsequiat amb un regal propi d'un rei mag d'orient.

Gran Reserva: A banda de la victòria, la porteria s'ha mantingut a zero per primera vegada aquesta temporada. I avui, s'ha de reconèixer, gràcies en part a les grans intervencions del porter Carlos (tan criticat altres dies).

Vi picat: No es pot fer un altre ús de la megafonia que no sigui el merament informatiu. Anunciar entre els resultats del cap de setmana "Espanyol 1 - Robo com una casa 2" és del tot patètic i dóna una imatge, davant l'afeccionat rival, indigna d'un club històric com el Vilafranca.

El futbol és així: "Eso de jugar bien es un camelo. A veces la gente sólo se fija en el resultado para analizar si el equipo ha jugado bien o mal" (José A. Camacho, 1955, actual entrenador d'Osasuna).
D'acord, si ens pregunten que preferim si guanyar o jugar bé, triarem lo primer. Però podrien ser les dues coses al mateix temps? No sempre, només alguns dies.

27 comentaris:

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!!

Felicitats per la primera victòria!! Ha trigat però al final ha arribat!! Pel que comentes prèvia el partit no ha estat gaire engrescador... Almenys heu guanyat! A Vilanova també ha estat ensopit i mira... hem perdut :( En fi, ara a mirar cap amunt i a oblidar el principi de temporada.. en tots els sentits... Al final si la pilota entra s'obliden moltes coses!

Felicitats!!

Salut!!
Eloi

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, ja que alguns de vosaltres no vàreu poder veure el reportatge que va emetre dilluns passat el FutbolCAT i m'heu demanat que penji el video, aquí us deixo l'enllaç.
FutbolCAT (22/09/08)

Agraïr la deferència de Televisió de Catalunya, i en concret del company Jordi Sunyer, que ens l'ha cedit gentilment.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Per fi una victòria! A les grades ens adormiem a la primera part, però amb l'esperpèntic espectacle de la mitja part ens vam desvetllar pel que quedava de partit. Ara que no sé de què ens estranyem, amb lo de la ràdio i lo del Barça-Espanyol el club, per culpa de la junta, s'està desprestigiant per moments, i em sembla que no acabarà aquí.
Lo del tema Alex Gaitán, ja t'ho vaig dir jo que l'havien fet fora per felicitar-te, m'havien arribat veus però no acabava de donar crèdit. Sé que el president està molt molest amb el que dius, i com que no pot tancar-te el blog ha decidit eliminar tot el que es relacioni amb tu. Per què et penses que no deixen donar els partits al Sayol? Perquè el que tu deies a les "veus sàvies" molestava molt, igual que les retransmissions de la tele, que a sobre les pagava ell! Tu ànims, i no et deixis trepitjar.
Per cert, els partits on-line a casa, vols dir que cal fer-los? És que si els que seguim el blog estem al camp no ho mira ningú, això estaria bé fer-ho a fora.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, trànquil que ja saps que seguiré dient les coses tal com són, agradi més o menys. Ara bé, crec que exageres fent-me responsable de tot el que passa en aquest club.
Pel que comentes dels partits "on-line", vist l'èxit d'ahir, potser sí tinguis raó i només caldria fer-los quan el Vila jugui lluny del Municipal.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilassar Mar-Vilafranca)
1) Empat en jugadors foranis

Ambdós equips disposen de tres estrangers a les seves plantilles. El conjunt del Maresme té a Ejike (Nigèria), Miguel (Estats Units) i el golejador Marcos Forzinetti (Argentina). Pel que fa al Vilafranca, els ja coneguts Eliesley (Brasil) i Sylla i Touré (Guinea Conakry).

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha notificat oficialment el club aquest dimarts, el Cos Tècnic del FC Vilafranca ha decidit donar la baixa definitiva de la disciplina de la primera plantilla a tres jugadors més que s'uneixen a la ja coneguda d'Álex Gaitán. Són: Eliesley, Adrià i Turri. Els motius que s'argumenten són les poques possibilitats de comptar amb ells al llarg de la temporada pel qual se'ls oferí la possibilitat de rescindir el contracte.
Des d'aquí el blog, desitjar-los molta sort a tots tres i que Eliesley es recuperi de la lesió que pateix actualment (fisura en una costella) el més aviat possible.
Desconec si aquestes baixes es compensaran amb altres fitxatges. El que sí circulava diumenge pel Municipal, era el rumor que hi havia la possibilitat d'incorporar a un jugador africà procedent de la Pobla Mafumet, i que alhora està cedit pel Nàstic, el qual no pot jugar a 3a Divisió per motius burocràtics.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilassar Mar-Vilafranca)
2) 11 anys del darrer triomf

Des de la Temporada 97/98 que el Vilafranca no suma els tres punts en els seus desplaçaments al camp del Vilassar de Mar. En aquella ocasió va guanyar per 1-3 amb gols de Mesa, Fos i Ripoll. El gol del Vilassar el va marcar... Capilla!

javindreu ha dit...

És normal que passi això de les baixes quan hi ha un entrenador que fitxa sense conèixer cap jugador. Em sap greu la baixa del Torrents per ser d'aquí, i m'extranya la del Eliesley ja que mentre que ha estat disponible ha jugat.De l'Adrià, normal perquè no ha jugat res en 2 anys. Això vol dir que es fitxarà a algú?Comença molt d'hora el ball de baixes, el que va començar prometent ser un projecte de gent de casa veurem com acaba .... Veient la última alineació de casa només tenim a Condis i Costa, és així Prèvia o vai equivocat?

La prèvia ha dit...

Hola javindreu,jo considero de "casa" també a gent com Einard, Fran, Raventós, Marc Guzmán, Àlvar, Jesús, Corbi, Moral, Medina, Rafita, Serrano,... El problema no és aquest realment. Ja he dit vàries vegades que la combinació idònia és: gent de "casa" més els de "fora" que marquen la diferència (que són els que no tenim). No pots sobreviure només amb gent de la comarca (a no ser que sigui una fornada com aquella que hem esmentat moltes vegades dels Atsarà, Cano, Montfort, Miret,... i etc).
Et posaré un exemple. Ara ens han volgut vendre la "pel·lícula" que confien en la gent de casa. Mentida!!! Hi confien perquè la crisi del club obliga a fer-ho. D'acord? Val. Si hi haguessin confiat (de debó) fa un parell d'anys o la temporada passada (sense anar més lluny) junt amb gent molt vàlida com Marc Ramírez, Óscar, Peña, Jarabo, Eloi, Del Barrio, Pujante, Murillo,... o el mateix Capilla, et surt un equip capaç d'aspirar a tot i que fa trempar l'afició.
Perquè em direu que és millor Pipa que Àlvar? O Isidro que Retamal? O Ricardo que Raúl Fernández (Martorell)? I així, infinitat d'exemples, ja que em deixo pel camí a Risueño, Esteban, Ibrahim, Parés, Raúl Navarro, Vílchez,...
Resumint, que manca una estructura esportiva ferma i treballada.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilassar Mar-Vilafranca)
3) Duel a les banquetes

Cas curiós aquest. Resulta que Isaac Fernández ha estat el darrer entrenador que s'ha endut la victòria del Xevi Ramon quan va guanyar en la darrera jornada de la temporada passada amb el Roda Barà (2-4). Per altra banda, el míster local, Ángel Alcolea, li té la mida presa al Vilafranca al qui va vèncer la temporada passada en els dos partits quan dirigia al Badalona B (4-0 i 0-2).

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilassar Mar-Vilafranca)
4) Un àrbitre amb signe visitant

Debutant a la categoria, García Membrive ha xiulat dos partits enguany i en cap d'ells ha guanyat l'equip de casa: Masnou-Marianao Poblet (0-0) i Manresa-Montañesa (0-2).
Que continuï igual...

Kimi ha dit...

Ay que ver como os habeis callao de golpe con la victoria de domingo. Ahora teneis que criticar la megafonía y las bajas, no estais nunca contentos. Ya sé que no se hizo un futbol brillante pero el equipo lo dió todo y venció y con el tiempo convencerá.

La prèvia ha dit...

Hola juanmi, m'ho has posat en safata. Evidentment, si algú s'ha salvat del desastrós inici de lliga han estat els jugadors amb la seva actiud i entrega dins del camp.
No podem dir el mateix de la Junta amb les seves impopulars decisions envers els mitjans de comunicació i actuacions ridícules pròpies d'un nen de primària. Ni de la secretaria tècnica, que va prometre fitxatges il·lusionants i ja ha començat el ball d'altes i baixes (amén de fitxar un porter lesionat per a 5 mesos). Ni tampoc de l'entrenador que, d'acord, li han donat aquesta plantilla i ha de treballar amb ella, però no té encara un onze en ment per afrontar la lliga, jugadors entren i surten de l'equip sense explicació aparent i no hi ha un sistema definit clar.
És del tot normal que la gent no opini tant quan es guanya. Tu que ets asidu al blog ho hauries de saber ja. A més, amb tot l'enrenou del boicot a la ràdio i el de la ràdio al club (perquè avui no s'ha informat gens a Esports 14) acabarem sabent més de l'actualitat del Ràpit Català que del degà penedesenc.

sasgas ha dit...

Tienes razon juanmi, pero tampoco podemos sacar las cosas de contesto, como tu bien reconoces no se hizo un juego brillante , lo mejor el resultado ,(ojala siempre se juegue malamente y el resultado sea positivo) pero lo k si reconoceras k la megafonia no es el sitio adecuado para exponer los problemas del BARCA o el ESPANYOL, y otras cosas k sucedieron el domingo antes del encuentro en tunel de vestuarios y no vale la pena comentar .............

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons ha notificat oficialment el FC Vilafranca aquest divendres, s'ha incorporat a un nou jugador a la disciplina del club. Es tracta del jugador camerunés Talla, procedent del Nàstic de Tarragona, que ocupa la demarcació de mig centre defensiu i que estava cedit a la Pobla de Mafumet (va jugar contra el Vilafranca l'amistós de pre-temporada).
Us deixo les dades completes del nou fitxatge:

Eugene Didier TALLA Nembot
08-05-89 - Camerun
1,75 m. - 68 kg
Migcampista

08/09 CF Pobla Mafumet (3a Div.)
07/08 FC Internationale Lion Ngoma d'Ebolowa (MTN Elite One, Cameroon)

Ha estat internacional Sub-17 amb la Selecció de Camerun amb qui disputà els sis partits de la fase de classificació per al Mundial Sub-17 contra Congo, Togo i Burkina Faso.

Pertany a l'agència de futbolistes MSM Ambit Soccer


Podeu veure'l ja amb la samarreta del degà penedesenc fent click aquí.
I també el podeu veure en acció al Youtube quan jugava al Camerun fent click aquí. (Video molt recomanable)

josep sauleda ha dit...

He vist el video i com que tots son del Camerun, no l'he sabut distingir. Si és el que millor ho feia, demostra tenir qualitats. Esperem que sigui un bon jugador i que doni la "talla".
Per cert, Eliesley és nou jugador del Moja. Molta sort a aquest bon jugador que a Moja de ben segur podrà fer una bona temporada.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Hola "juanmi" segons tu ara hauriem d'estar tots tirant cohets, jo no estic molt tranquil. Que diumenge sonés la flauta, no vol dir que les coses comencin a funcionar.
Pel que fa al recent fitxatge, aquest noi que va nèixer a La Bleda o a Les Cabanyes? No sé, m'agrada aquest equip de casa! A més, veig que té manager i tot! A veure que tal juga, perquè en el video no sé tampoc qui és, esperem que sigui el complement que li falta a l'equip per jugar millor.

Kimi ha dit...

Ya estamos otra vez igual, ahora criticais que se refuerce el equipo con gente de fuera, sino criticariais la pasividad de la secretaria técnica. En el perfil de Youtube, he visto a Herve Mbega un chaval de 14 años, muy pelotero, que me gusta mucho. Se podría fichar para la Fundació con perspectivas de futuro.

javindreu ha dit...

Qui el fitxa a en el Talla, la secretaria o l'entrenador? Dubto que la secretaria tecnica el conegui...
Podriem proposar a Vilafranca Televisió que fes un programa estil "Tu si que vales" i que es presentessin jugadors i de jurat tenir a la secretaria tècnica.I que la gent decideixi entre les 3 eleccions del jurat. Però ara que hi penso, si estan en disputa els drets d'imatge dubto que es pugués fer un programa aixi.
Definitivaemnt aquest club ha perdut el romb.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilassar Mar-Vilafranca)
5) Els dos més golejats

Diumenge s'enfrontaran els dos equips de la categoria que han rebut més gols en contra ja que tots dos conjunts n'han encaixat nou. Per tant, i a priori, es preveu una matinal amb força feina per l'home del marcador (lluminós en aquest cas).

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilassar Mar-Vilafranca)
6) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilassar Mar-Vilafranca són:
1 = 49 %
X = 45 %
2 = 6 %

l´avi del vila ha dit...

noçé parkés poçam dupta´l fichatxa d´aket puvred noy dal kamarun de la isla

busaltrus nou saveu paró te rescendencia a la kumarka dal panadés. el pera ensansurrat macsplikad que un kuñad del tiu da la charmanastra dal marid da la kusina dal seu padrastru bastá fa tems benén ralotchas als disaptas al markadiyu

La prèvia ha dit...

Mitja part al Xevi Ramon de Vilassar de Mar:

UE Vilassar Mar 0-1 FC Vilafranca
0-1 Medina (min. 26)

El Vilafranca guanya al descans gràcies a un gol de Medina en resoldre a la mitja volta una jugada dins l'àrea local.
Destacar dues intervencions destacades del porter Carlos i un gol anul·lat al Vilassar per presumible fora de joc.

La prèvia ha dit...

Empata el Vilassar...

UE Vilassar Mar 1-1 FC Vilafranca
0-1 Medina (min. 26)
1-1 M. Forzinetti (min. 49)


El golejador de l'equip del Maresme ha empatat el partit al començament de la segona part en aprofitar una badada defensiva de Raventós.

La prèvia ha dit...

Partit suspés momentàniament al minut 72

UE Vilassar Mar 1-1 FC Vilafranca
0-1 Medina (min. 26)
1-1 M. Forzinetti (min. 49)


El defensa vilafranquí Navarro ha resultat lesionat en topar per alt amb el porter del Vilassar quedant commocionat a terra. El partit està aturat ja que el jugador està sent atés per les assistències mèdiques.

La prèvia ha dit...

Final d'un partit que ha estat interromput al llarg de vora 30 minuts per l'esmentada lesió de Navarro (ja recuperat per sort, però que ha estat evacuat del camp en ambulància).

UE Vilassar Mar 1-1 FC Vilafranca
0-1 Medina (min. 26)
1-1 M. Forzinetti (min. 49)


A poc del final, Medina ha enviat una rematada de cap al pal i Palote, dins l'àrea petita, ha enviat la pilota per damunt del travesser quan el més fàcil era fer gol.

Anònim ha dit...

Hello. My wife and I bought our house about 6 months ago. It was a foreclosure and we were able to get a great deal on it. We also took advantage of the 8K tax credit so that definitely helped. We did an extensive remodeling job and now I want to refinance to cut the term to a 20 or 15 year loan. Does anyone know any good sites for mortgage information? Thanks!

Mike