diumenge, 14 de setembre del 2008

Hornimans, nou espònsor

FC Vilafranca 1 - CF Igualada 3
Només és una petita broma, però... qui sap? Donada la mancança de recursos que pateix el club i el fet que enguany el consum de til·la entre els socis i afeccionats vilafranquins, al llarg de la temporada, es preveu considerable podria ser que el club arribés a un acord amb aquesta marca que beneficiés a ambdues parts. Ara que, si no som capaços d'entendre'ns amb la Corporació Municipal de Ràdio i TV com volem arribar a tractar amb tota una multinacional? Millor deixem-ho estar.

El cas és que tocarà patir. I molt! I que ningú s'estranyi perquè des de la mateixa direcció tècnica ja es va dir a principis de temporada (en això van ser sincers i realistes). Per tant, caldrà prendre-s'ho amb tranquilitat i dur sempre a la butxaca una bosseta, per si a la mitja part les coses no van bé... cap al bar de la "iaia", gotet d'aigua calenta i a posar-la en remull. A més, a l'hivern amb aquell fred terrible que fa en aquest camp, ens anirà de "perles"!
Van dos partits al Municipal, i dues derrotes. Potser sí que passarà com quasi cada any que per disfrutar una mica haurem d'anar a veure l'equip a fora de casa. És com si el bon partit de Manresa hagués estat tan sols un miratge. I no em digueu que les badades en defensa avui no és per fer-s'ho mirar, eh. Una passivitat, una contemplació,...
Lo del porter ja és un món apart. Hi haurà qui opini que s'hauria d'haver donat confiança al que va començar la lliga i va jugar tota la pre-temporada (Serrano). Altres, que el Vilafranca no podia anar per 1a Catalana amb dos porters tan inexperts sorgits de la Fundació. Són gustos de cadascú. A mi, tot i les errades monumentals que ha comés, m'agrada més en Carlos. No em pregunteu perquè, que ni jo mateix ho sé ni m'ho explico. Però és així. És com si em diuen de llançarme al buit des d'un pont de 50 metres o des d'un de 100. Em faria igual de mal (o em mataria, segurament) però escolliria el de 50.

Gran Reserva: Seguint amb el tema espònsors, veig que al calendari de butxaca que dóna el club han suprimit alguns en relació a l'any passat. Deuen ser els que no paguen (ben fet!). Almenys sí hi és VTV... L'acord encara és possible!

Vi picat: Els companys de Ràdio i Televisió Igualada no han tingut cap problema per retransmetre el partit. És més, gent a Vilafranca l'ha escoltat per internet. Realment són conscients tots plegats d'aquesta esperpèntica situació???

El futbol és així: "Nene, te chutan un colchón y te lo meten por la escuadra" (Héctor Rodolfo "Bambino" Veira, 1946, ex-jugador i entrenador argentí).
Potser és una mica exagerada la frase, però no deixa de ser eloqüent. El dilema que deu tenir al cap el "míster" ara mateix...

34 comentaris:

SONIA ha dit...

El Pere Montserrat, l'Isaac Gernandez i el Juancho San Miguel, que es comprin una patera amb un forat al mig i comencin a navegar!
Fracasats ...

josep sauleda ha dit...

Estic segur que si no entra aquell primer gol, el Vilafranca guanya.
Un primer gol amb col.laboració del nou porter que pel que veig no sap treure les pilotes amb els punys.
Per cert, a la segona part Sylla va seura a la banqueta i es va empatar, després a instancies de l'assistent (Sylla anava vestit de carrer)va haver de marxar de la banqueta i apa, dos gols mes del visitant.Serà veritat que sense Sylla el Vila no guanya.?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Tàrrega-Vilafranca)
1) Un partit per a oblidar

La Temporada 93/94 es va patir una dolorosa derrota en caure per 8-2. Tot i el mal partit dels nostres, l'actuació del col·legiat del partit Téllez Sánchez, que amb els anys acabaria xiulant a 1a Divisió, va influir en el resultat final expulsant a tres jugadors vilafranquins (Serrano, Besalduch i Tarragó).

javindreu ha dit...

avui hi ha programa a radio vilafranca o també té "veto"?

sasgas ha dit...

en sembla k el programa "LES VEUS SABIES" és fa des d'Igualada, ja k la Ràdio i Tele Igualadina no tingueren cap dificultat per fer la seva tasca , cosa k l'emissora municipal contínua vetada , fins quant ?????????

uff! ha dit...

Hola que tal, tant sols dir-vos que de moment no hi ha cap novetat, és a dir, que no hi hauran “les veus sàvies...”, em sap greu.
Salut!
jonsay

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ahhh, això passava a comentar perquè estava pendent i he sentit el Tito Boada i el Joan Sória que parlaven del Vilafranca. Esperem que s'arregli ben aviat perquè han dedicat més temps a l'Espirall que al Vilafranca, i el poc temps que han dedicat ha estat per enriure-se'n.
Crec que a part de les diferències econòmiques que pugui haver entre club i Televisió, el fet de donar-los per Ràdio no hauria d'influir i deixar que tot segueixi com fa 3 anys. A més que el Sayol no s'ho mereix, per al Sr. Pere Montserrat no compten per res aquests 20 anys de dedicació?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, és que lo més fort és això. Que els qui surten perjudicats són els que menys culpa tenen. És a dir, el company Sayol i l'audiència de Ràdio Vilafranca.
vil4fr4nqu1 si esperes qualsevol "mirament" o "benevolència" per part del nostre president vas bé... No existeix aquesta paraula en el seu diccionari. Per ell, és jo, jo i després... jo.
Bé, a lo que volia anar que me'n vaig de tema. Cada dia m'agrada més comprovar que els que seguiu i opineu en aquest blog hi enteneu de futbol. Un dels bloggers asidus quasi des del principi, en raimon4barres opinava el següent cap a principis del mes de juny:

...però jo segueixo apostant per Enric (mig) que és de Mediona i Isma Barrantes (extrem dret) i Joan Gumà (mig) que són de Capellades, és a dir, dins de la política de gent dels nostres voltants tenen el perfil, a més de joves i amb qualitat.

Ha quedat tot dit crec. Oi?

martin ha dit...

Tots els clubs volen tenir la ràdio, televisió i diaris al se costat menys el Vilafranca.
Potser el soci vilafranquí també hauria de dir la seva, tenin present que la junta directa del CF Pere Montserrat son "la voz de su amo".
Que sap de futbol la mà dreta delo president (el banquet prejubilat), o el vicepresident econòmic (el de la Caixa), i el xarcuter (de l'Espanyol!) i els altres ...

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Tàrrega-Vilafranca)
2) A trencar la ratxa!

El "míster" vilafranquí, Isaac Fernández, no sap el que és guanyar al conjunt targarí. En les dues úniques ocasions que s'hi ha enfrontat va treure un empat amb el Roda Barà (2-2, Temp. 07/08) i va perdre amb el Tortosa (1-0, Temp. 06/07).

vil4fr4nqu1 ha dit...

I l'apunt de demà que serà? Que tampoc sap què és guanyar en la banqueta vilafranquina? Em sembla que l'hem tornat a espifiar amb l'entrenador, bueno i amb el Secretari Tècnic, i amb el President! Aquest any em sembla que per Sant Joan, tindrem força cosa per llençar a la foguera.

javindreu ha dit...

No intoxiquis vil4fr4nqui, dóna suport que l'equip s'està fent i donarà tardes d'èxits a l'equip! Queda molt per Sant Joan.

La prèvia ha dit...

Hola javindreu, diga'm on compres les pastilles aquestes d'optimisme que hi vaig ara mateix a per una capseta. T'accepto que l'equip s'està fent, que caldrà paciència per part del soci i s'ha de donar suport,... d'acord, però tardes d'èxit??? Ho creus de debó o ho deies irònicament?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Tàrrega-Vilafranca)
3) D'un àrbitre talismà a un nouvingut a la categoria

Hi ha hagut un canvi en la designació del col·legiat encarregat de dirigir el partit del proper diumenge. Inicialment, havia de fer-ho Mur Romeo (amb qui el Vilafranca no coneix la derrota en els cinc precedents existents) i finalment serà Ávalos Barrera que enguany ha estat ascendit a 1a Catalana i que té una alta mitjana de targetes amb 8,5 grogues per partit i 2,5 vermelles.

javindreu ha dit...

A la vida s'ha de tenir sentit de l'humor ...
Però tampoc oblidem que l'objectiu que ens van dir era la permanència i a hores d'ara estem amb els mateixos punts que el setzè.

passio ha dit...

No tenim sorts ni amb els àrbitres, amb un que estàvem imbatut i va i ens el treuen. No tenim poder ni a la federació ....
Com està el tema ràdio, Prèvia?

La prèvia ha dit...

Hola passio, de moment aquest diumenge tampoc hi haurà locució a càrrec del Joan Sayol des del Municipal targarí. Està previst per a la setmana vinent una reunió de les "ments sàvies" per a intentar desencallar el conflicte i trobar una solució que satisfaci a ambdues parts.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Tàrrega-Vilafranca)
4) Sense un primer precedent

Ocorre que el primer precedent existent entre Tàrrega i Vilafranca s'hauria d'haver donat la Temporada 33/34 (Camp. Catalunya 2a Categoria) en la seva darrera jornada però no es produí perquè el degà penedesenc no acabà aquella competició (fet habitual, per altra banda, en aquella època).

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Tàrrega-Vilafranca)
5) Quan marquen els locals...

Sempre que el Tàrrega ha perforat la porteria vilafranquina han tret quelcom positiu. Només tres vegades, en els 24 precedents existents, s'han quedat sense marcar i ha estat llavors quan el degà penedesenc s'ha endut la victòria de terres lleidetanes.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tito Boada no sé si llegirà aquestes línies però la seva intervenció ha estat molt desafortunada. Està bé fer la conyeta del CF Pere Montserrat, però amb lo de dilluns a la nit ja n'hi havia prou. No cal que ens ho recordi cada dia, perquè ho trobo una falta de respecte al soci que som els autèntics amos del club mal que ens pesi tenir el president que tenim.
Si s'ha d'arreglar el problema de la ràdio, amb els seus comentaris no ajuda gens ni mica.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, a quins comentaris et refereixes exactament? A El 3 de Vuit no he llegit res. On ha estat a la ràdio o a la TV?

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" em refereixo al programa d'Esports14. El Tito ha estat dient tot el rato el Club de Futbol Pere Montserrat, ha desprestigiat els rivals que han jugat contra el Vila i ha qüestional el pressupost dient que no surten els números i s'ho gasten en sopars.
Lo que no entenc és que es queixa del boicot i en canvi anuncien els partits que donaran per la tele la setmana que ve i un d'ells és la Fundació Atlètic Vilafranca contra no sé qui. Perquè no diu també Fundació Pere Montserrat? Que no sap que és un dels seus fundadors i patrons?

La prèvia ha dit...

Ho sento vil4fr4nqu1 però aquest migdia no l'he escoltat, però pel que comentes i si dius que va ser com aquest dilluns passat a Esports 21 no deu haver-hi per tant! Tots sabem que en el Tito li agrada enfotre-se'n bastant dels temes i penso jo: millor això que no pas muntar en còlera contra el Pere, no? Pensa que estem a l'espera d'una reunió, la setmana vinent, vital per a desencallar el conflicte. I per cert, que podria haver-hi sorpreses...
En el què no hi havia caigut és amb això dels partits de la FE At. Vilafranca. És complicat tot plegat, eh companys?

sasgas ha dit...

em sembla k no ia per tant , no considero que faltés el respecte al soci ni a ningú , (un poc d'humor no fa malt a ningú) a mes, es informasio k el soci a de coneixa, lo k és denigrante és la presència de Radio Igualada i TV Igualada , i la de Vilafranca NO, quan ja s'ha dit per activa i per passiva , els anys k l'amic Sayol ,portava donant els partit del Vila , en 20 Anys sols habia faltat una sola vegada a la cita , i va ser per una força major , i ara per una "CABEZONARIA" del president ja en fa dos k no pot fer la seva tasca....tot aixo nomes te un nom "IMPRESENTABLE"

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Tàrrega-Vilafranca)
6) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Tàrrega-Vilafranca són:
1 = 84 %
X = 13 %
2 = 3 %


Que jo recordi, mai havia vist que la gent confiés tant poc en les possibilitats del Vilafranca. Com ens deuen veure de malament des de fora també... Una victòria per trencar travesses no aniria gens malament, oi?

josep sauleda ha dit...

El Vilafranca puntuarà a Tàrrega si fa un partit seriós com a Manresa i ben portat com davant l'Igualada. Unicament el que cal és no fer errades que gairabé ni es veuen en partits d'infantils. Es cert que els gols sempre o quasi sempre venen per errades del contrari, però una cosa son les errades i d'altre els regals i per aquests val mes esperer les festes de Nadal.
Va Vila, posat el "mono" de treball i demostra a la parroquia del que ets capaç.

Rai ha dit...

Com fas les votacions aquestes?:S

La prèvia ha dit...

Hola rai, això és una travessa que es fa al portal FutbolCatalunya.com on la majoria de gent que opina són dels respectius equips de 1a Catalana. Et deixo l'enllaç per a que vegis com funciona:
http://www.futbolcatalunya.com/Foro/phpBB2/viewtopic.php?t=17179

l´avi del vila ha dit...

ki atvarteich no és traydó... míra que tú baich dí... eds la vurla dalsda la rádiu sinsinati...

amig pera, benta las axsions a un macnate da la "Llet Sed" hivuska al modu de turná dinç la fadaransió pulaka da fungol. un ratíru atéms és un triunfu. si nó daspuéç t´aurás da magá vaju las rokas parké sarás més vuscad quel fugintivu akey que parçaguía al manku kabía matad la ceba parenta. ma grandaba mol akeya ceria ana mi. y tanvé al penrri manson!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Bueno, potser no n'hi ha per tant, però si vol, que munti en còlera amb el Pere Montserrat, i el club que el deixi tranquil.
Suposo que avui tampoc deu haver-hi partit per ràdio, el fas com l'altre dia pel blog?

Rai ha dit...

Què ha fet el Vila?

La prèvia ha dit...

Hola rai i demés bloggers, el Vila ha perdut 3-2 amb una actuació arbitral lamentable segons m'han informat.
Avui no he pogut fer-lo "on-line" ja que m'ha estat impossible desplaçar-me a Tàrrega.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Una altra derrota... em sembla que estem a les portes d'un nou projecte de Pere Montserrat. L'enèsim més 1!
Que no actualitzarem el blog avui???

javindreu ha dit...

Nou projecte ja?S'ha de continuar amb el que hi ha passi el que passi. No es pot anar canviant cada 2 per 3 de projectes.