divendres, 8 de juny del 2012

El Vilafranca al Torneig d'Històrics

El FC Vilafranca participarà per primera vegada a la seva història a la XXVII Edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català que es disputarà del 6 a l'11 d'agost al Municipal del Guinardó (instal·lacions del FC Martinenc).
Enguany, la competició viu una remodelació i modernització important amb la participació de clubs no habituals en les anteriors edicions. Els clubs que hi prendran part, a banda del degà penedesenc i del club organitzador, són: CF Badalona, UE Sant Andreu, AD Prat, AEC Manlleu, UD Cornellà, FC Santboià, UE Rubí, CE Júpiter, UE Vilassar Mar i CF Mollet UE.

(foto: fcmartinenc.cat)

La 1a Fase del torneig es jugarà amb la modalitat de 3x1 (passant a semifinals els guanyadors de cadascún d'aquests triangulars). La final està prevista per al dissabte 11 d'agost i en els darrers anys ha estat retransmesa en directe per la Televisió de Catalunya (Esport3).
La presentació oficial i el sorteig dels respectius grups es realitzarà el proper dimecres 13 de juny. Aquest tradicional i prestigiós torneig estiuenc es va crear l'any 1986 per a commemorar el 75è Aniversari del FC Martinenc. L'èxit va fer que l’aventura tingués continuitat fins a dia d'avui.
Dels 12 equips participants en aquesta edició, el Vilafranca és el segon més antic (1904) només per darrere del Badalona (1903).

2 comentaris:

Percy B. Suárez ha dit...

crec que és una excel.lent notícia

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Dia trist per al vilafranquisme. Ha mort Lluís Aloy (82 anys), entrenador del degà penedesenc des de 1993 fins a 1999. Un dels millors entrenadors que han passat per l'entitat i una gran persona. A la memòria quedarà l'ascens a 3a Divisió assolit la Temp. 95/96 amb una plantilla totalment formada per gent de la comarca. D.E.P.

Demà, "post" especial al blog sobre la figura de Lluís Aloy.