diumenge, 17 de juny del 2012

Uns que se'n van i arriba Marcos García

Ha estat una setmana amb molts moviments d'altes i baixes. Dijous es va conèixer que jugadors que havien donat la seva paraula de continuar una temporada més, com són Uri, Josu o Márquez (anteriorment passà el mateix amb Santolalla), decidien deixar l'entitat per diferents motius. Pel que he pogut saber, des del sí del club no ha agradat gaire aquesta actitud. Malgrat això, se'ls ha abonat la darrera mensualitat a fi que s'ho havien guanyat damunt del camp (gest que diu molt a favor del Vilafranca...). Altres, com el cas d'Eitan (que fitxa pel Castelldefels) -foto-, han sortit per la porta gran després d'arrelar amb força al nostre club. A tots, molta sort!

(foto: www.uecastelldefels.es)

Pel que fa a noves incorporacions, aquesta mateixa tarda es coneixia el fitxatge del migcampista Marcos García (Vilanova). Fa temps que Puchi tenia l'ull posat en aquest futbolista i, suposo, que el descens de l'equip de la capital del Garraf a 1a Catalana haurà tingut molt a veure en la decisió de venir al degà penedesenc. Les seves dades:

MARCOS García Cruz (26/08/87, Miranda de Ebro)

Demarcació: Migcampista
Alçada: 1,76 m Pes: 75 kg
Trajectòria: CF Vilanova Geltrú (07/12) -foto-, CF Vilanova Geltrú B (06/07) i Cat. Inferiors CF Vilanova Geltrú
Resum: Destaca, per damunt de tot, pel seu gran treball a la zona ampla. Tot i això, és un jugador amb molt bones qualitats tècniques fet pel qual la seva incorporació té més valor ja que és un perfil de futbolista que no hi havia ara mateix a la plantilla.

Amb Marcos, són 16 els efectius dels que disposa actualment el "míster" vilafranquí:
Porters: Yannick (Reus) i Guzmán (Montañesa).
Defenses: Javi González (Rubí), Jebran (Badalona Juvenil), Isma i Bacaicoa.
Migcampistes: Marcos García (Vilanova), Oriol Molins (Montañesa), Nacarino (Montcada), Calvo, Antolínez i Guti.
Davanters: Isaac Maldonado (Montañesa), Dani Delgado, Valerio i Puchi.

Cal remarcar que s'està a l'espera de tancar, en el transcurs de les properes setmanes, el fitxatge d'un o dos jugadors més (a banda dels que començaran la pretemporada i estaran uns dies a prova).

Gran Reserva: La classificació per a la final de la Copa Ràdio Vilafranca per part de la FE At. Vilafranca en vèncer 3-1 (amb 2 gols de Guti i 1 d'Antolínez) a La Granada. El rival, dissabte que ve a les 18:30, serà Les Cabanyes.

Vi picat: Demà el Vilafranca serà present al bombo de la 1a Eliminatòria de la 2a Fase de la Copa Catalunya 2012/13. Com ja ve sent habitual, encara s'ha de disputar la final de la edició de la temporada passada. No n'aprendran mai...