dissabte, 18 d’agost del 2012

Cabàs de gols solidaris

FC Vilafranca 7 - Selecció Vegueria Penedès 2
El darrer amistós (avui més indicada que mai aquesta paraula) de la pretemporada vilafranquina ha acabat amb una clara golejada del degà penedesenc. El fet de tenir davant un combinat de jugadors de la Vegueria Penedès poc conjuntat ha facilitat les coses als homes de Puchi que tot i això han millorat la imatge de dimecres passat a la Copa Olèrdola. Els golejadors vilafranquins han estat Dani Delgado 2, Isaac Maldonado 2, Michael 2 i Marcos. Per la Selecció han marcat, en els darrers minuts, Eric Pacheco (Molanta) i Albarich (Llorenç).



El partit ha servit per a captar productes de primera necessitat per al Banc d'Aliments gestionat per l'Associació El Ressò. Segons estima el club, s'hauran recollit uns 500 kg aproximadament.
Amb la pretemporada acabada, l'objectiu del Vilafranca està fixat en començar la 3a temporada consecutiva a Tercera amb bon peu. Serà diumenge vinent a Figueres davant un rival dels anomenats a fer quelcom important, amb una plantilla repleta de grans jugadors i que porten 5 ascensos consecutius.

Gran Reserva: No sé si 500 kg són molts o pocs, però donar-vos les gràcies a tots els que heu vingut al camp i heu posat el vostre granet de sorra.

Vi picat: La nota negativa del partit han estat les lesions de Guti (esquinç de turmell) i Oriol Molins (luxació de l'espatlla). Ànims a tots dos!

3 comentaris:

joel7bochi ha dit...

como que se ha ido yannick???

Anònim ha dit...

va relacionat amb lo del 3x1 de molanta??

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Efectivament, ahir al vespre, el club va comunicar la baixa al 1r equip de Yannick per motius personals. Pel poc que sé, ha estat d'acord mutu. Evidentment, el seu rendiment no ha estat del tot bo (ni l'esperat pel propi jugador) però no sé fins a quin cert punt ha sigut determinant per a la decisió final.
Desitjar-li molta sort allà on vagi.