diumenge, 12 d’agost del 2012

Reacció sense premi

FC Vilafranca 3 - UE Castelldefels 3 (2-4 als penals)
El degà penedesenc ha caigut en la 1a Eliminatòria de la Copa Catalunya 2012/13 a la tanda de penals davant el Castelldefels després de l'empat (3-3) en el temps reglamentari. Pel ritme de joc i les nombroses ocasions vistes, en cap moment ha semblat que estiguèssim en plena pretemporada.
El gol de Dani Delgado, culminant una jugada d'estratègia clàssica en els equips de Puchi, ha estat contrarrestat amb un de Jorge Sánchez (transformant un clar i absurd penal de Bacaicoa per mans) i un altre de Doblas en un ràpid contraatac.
Sincerament, massa càstig en arribar al descans per a un Vilafranca que l'han condemnat dos errors puntuals.

Dani Delgado, amb el d'avui, ja duu 2 gols a la pretemporada
(foto: Artur Tura)

Puchi ha aprofitat la mitja part per fer els 6 canvis reglamentaris (entre ells el porter) buscant una reacció i per a dosificar alguns jugadors però una jugada desafortunada a la sortida d'un còrner ha acabat amb la pilota dins la porteria vilafranquina.
Era el 1-3 i en qualsevol altre partit i sent qualsevol altre equip la segona part haguès estat de tràmit. Però estem parlant del Vilafranca... i ja sabem que per molt difícil que sembli, sempre ens queda el pit i collons!
Primer Valerio i després Michael han empatat el partit. I entre mig, una falta de Puchi que ha anat al travesser!
Quedàven 10 minuts i es veia més a prop el 4-3 que el 3-4 però no ha pogut ser...
Abans del final, una arrancada de Michael tot sol cap a porteria ha estat tallada en falta per Aleix Camps sent l'últim home. El col·legiat, amb un criteri poc encertat amb les targetes al llarg del partit, només li ha ensenyat la groga.
Als penals, els errors de Michael i Nacarino han classificat al Castelldefels per a la següent ronda.

Gran Reserva: Vaig poder assistir ahir a la Final del Torneig d'Històrics i abans al col·loqui. Per sort, tenim un grup de gent que viu i sent el Futbol Català amb tal passió que el futur està més que assegurat.

Vi picat: D'acord que es pretemporada, però si és partit oficial per aplicar la tarifa a cobrar també ho ha de ser per a aplicar el reglament com a tal. Si és expulsió, targeta vermella i al carrer!

1 comentari:

Anònim ha dit...

era una vermella molt clara! m'ha agradat molt el vilafranca molt similar al de l'any passat inclus millorat, animss