diumenge, 4 de novembre del 2012

A cagar a la...

CF Pobla Mafumet 1 - FC Vilafranca 0
Nova derrota del Vilafranca en una setmana tràgica on ha perdut els tres partits que ha disputat. Si a Vic va ser per mèrits propis, ja que es va fer un partit bastant dolent, i a casa, davant l'Olot, per una suma de mala sort més un rival superior futbolísticament, avui, a La Pobla, ha estat per manca d'encert davant la porteria contrària. El partit es pot explicar amb un tòpic del futbol: "qui perdona ho acaba pagant" i amb un fet no demostrable però que sol passar sovint com és que el gol te'l marqui un exjugador (en aquest cas Via).

Perillós camí el que està agafant el Vilafranca en les darreres setmanes...
 
Pel que explicava el company Joan Sória, el reguitzell d'ocasions que ha disposat el Vilafranca ha estat considerable. La més clara a la primera part quan Valerio sol davant el porter ha rematat als núvols. Al segon temps, Brian, Valerio i Guti (en una cavalcada en solitari) podrien haver inaugurat el marcador però ha estat el futbolista de Sant Sadurní i format a la pedrera vilafranquina, Eric Via, qui al minut 83 i amb un xut afortunat (rebot inclòs) ha decantat el partit del costat tarragoní.
Només queda treballar, treballar i treballar. I, de pas, afinar una mica la punteria també.

Gran Reserva: El concurs del blog Tercera.cat de l'amic Roger Sánchez. Una bona iniciativa per a fer més atractiva, si cap, aquesta categoria.

Vi picat: Les inoportunes angines que han fet que avui no puguès anar a La Pobla. Poques coses m'emprenyen més que perdre'm un partit del Vilafranca. Bé, sí que el Vilafranca perdi m'emprenya més encara.