dijous, 1 de novembre del 2012

Merescuda sí, excessiva també

FC Vilafranca 1 - UE Olot 4
Després de que un equip guanyi per 1 a 4 dir que la victòria no ha estat merescuda segurament sigui un pél agosarat. No ho diré doncs. El que sí diré (i no m'equivocaré) és que ha estat massa premi pels visitants o el que és el mateix, massa càstig pel Vilafranca. Dues pilotes al pal, grans intervencions del porter olotí i un penal fallat (que haguès suposat el 2-3 a manca de 20 minuts encara) em donen la raó. Al futbol però, sol guanyar el millor. I el millor sol ser (si es fan bé les coses) qui té més potencial econòmic i, en conseqüència, més potencial futbolístic. Amb això crec que està quasi tot dit.

Carlitos, Domínguez i Iván Cristino. Tres campions amb Catalunya a Ucraïna.
(foto: La prèvia)

L'Olot s'ha avançat al minut 25 amb un gol d'Uri a gran passada d'Iván Cristino. Puchi hauria pogut empatar poc després però qui ho ha fet ha estat Valerio, als 31 minuts, en una jugada molt similar al gol visitant. Abans del descans, un xut de Valerio al pal esquerre i una falta de Bacaicoa que ha anat al travesser haria pogut posar en avantatge al degà penedesenc.
Només començar el segon temps, Guti ha fet lluïr al porter Aleix i a la següent jugada, a la contra, Carlitos ha superat per baix Miguel Ramos.
Després d'un parell d'aproximacions perilloses de Nacarino i Guti ha arribat el tercer gol de l'Olot. A la sortida d'un còrner, Roger ha marcat dins l'àrea petita. Era el minut 65.
Semblava que el partit estava decidit però unes innocents mans de Freixa han derivat en penal. Puchi l'ha executat ras, fort però tan ajustat al pal dret de la porteria olotina que ha anat fora.
Aquí s'ha acabat el partit. El quart gol dels de la Garrotxa, obra de Raúl, ha estat ja una anècdota.

Gran Reserva: El centenar d'afeccionats que han acudit avui al Municipal preferint el futbol als castells. Algú, amb febre per les dues coses, ha optat fins i tot per anar fent viatges del Municipal a la Plaça de la Vila, entre castell i castell, per mirar de no perdre's res.

Vi picat: La sort no acompanya a Puchi que ja ha fallat dos penals enguany. A més no es pot dir que hagin estat mal llançats (tot i que si no entren...). Esperem que la deesa fortuna estigui del nostre costat el més aviat possible.