diumenge, 23 de desembre del 2012

Abonats a l'empat

FC Vilafranca 2 - CF Montañesa 2
Tercer empat consecutiu del degà penedesenc. En aquesta ocasió, a l'inrevès del que va ocòrrer la setmana passada, a casa i davant un equip que ha jugat tota la segona part amb un home menys. Per tant, mal resultat si tenim en compte que els de Nou Barris són, i seran, un rival directe per a assolir la permanència.
Tot i que el Vilafranca no ha començat bé el partit, amb tres ocasions dels visitants en els primers 10 minuts, els homes de Puchi s'han avançat amb un espectacular gol de xilena de Márquez després d'un servei de banda de Javi González. Era el minut 18.
L'alegria però ha durat poc ja que als 22, Rubén ha engaltat un fort xut des de la frontal que ha batut Miguel Ramos.
I un minut abans del descans, la jugada que podria haver estat determinant per l'esdevenir del partit. Puchi assisteix en profunditat a Márquez i aquest és empentat per darrere per Andrés quan anava a rematar sol davant Cócera. Penal i expulsió. La pena màxima l'ha transformat Puchi.

(Imatges de BTV Esports)

Semblava que havia de ser una segona part plàcida però res més lluny de la realitat. Als 49 minuts, una badada al mig del camp vilafranquí ha permès a Nils plantar-se dins l'àrea i batre Miguel Ramos.
Amb quasi tot el segon temps per endavant el Vilafranca ha estat incapaç de superar una defensa molt ben ordenada tot i que ha gaudit d'un parell o tres d'ocasions per a marcar. La més clara, als 75 minuts, quan Nacarino ha rebut una centrada al segon pal i la seva volea ha anat a parar al travesser i acte seguit al pal esquerre de la porteria de la Montañesa.
Ara la Lliga s'atura fins al Dia de Reis (al camp del Gavà) però abans (diumenge vinent) partit benèfic a favor de l'Ian (un nen malalt de càncer). Serà a Vilanova davant l'amfitrió i junt amb el Girona de la Lliga Adelante. Entre setmana més informació d'aquest triangular.
Bones Festes a tots i molta salut!!!

Gran Reserva: Tornar a veure, tres mesos després, Isaac Maldonado damunt dels terrenys de joc deixant enrera una lesió al menisc. sens dubte, un bon reforç a la davantera de cara a l'any vinent.

Vi picat: En recuperem un... i en perdem un altre. Nova lesió de Valerio. Trencament del 5è metatars del peu dret. Està de pega el pobre. Ànims!!!