diumenge, 17 de febrer del 2013

Patacada

UE Castelldefels 1 - FC Vilafranca 0
El Vilafranca ha caigut aquest matí a Castelldefels i és de nou en llocs de descens després de les victòries per la tarda de Vic i Palamós (proper rival del degà penedesenc). Semblava que la victòria davant el Manlleu podia ser un punt d'inflexió a la mala ratxa de resultats però res més lluny de la realitat. Hem tornat a pecar d'ineficacia de cara a porta i de que et facin gol a la primera arribada del rival. Era la primera de les 4 finals contra equips de la zona baixa i s'ha saldat amb derrota.

Oriol Molins és objecte de falta pel jugador local Sani
(foto: Álex Gallardo)

I això que el partit ha començat amb un Vilafranca amo i senyor del joc, amb aproximacions a l'àrea contrària i sense deixar que el Castelldefels fes el seu joc habitual de toc i combinació. Domínguez i Dani Delgado han pogut inaugurar el marcador però primer Marc Ramírez i després la defensa groga ho han evitat. La lesió de Marcos als 25 minuts ha trastocat els plans de Puchi que ha vist com poc després Dani Delgado també havia de ser substituït pel mateix motiu. Sense aquella pressió al mig del camp, el Castelldefels s'ha tret la son de les orelles i Gilberto, després d'una jugada trenada a la frontal, ha batut Miguel Ramos just abans del descans.
El gol ha caigut com un gerro d'aigua freda i el degà penedesenc ha estat incapaç de sobreposar-se tot i el pas pels vestuaris. Ha mancat tranquil·litat i paciència. I en canvi, ha sobrat precipitació. Amb tot, la 2a part ha estat dolenta de solemnitat i només Brian, quasi al final, ha gaudit d'una ocasió per a empatar però el seu xut ha sortit desviat. Abans, Miguel Ramos havia salvat el 2-0 en una gran intervenció del porter vilafranquí a xut de Cano.

Gran Reserva: El bon arbitratge de Rodríguez Enrique. Seguim sense guanyar quan ens xiula aquest col·legiat però no serà per culpa seva. Inexplicablement, hi ha "gafes" que no es trenquen mai.

Vi picat: No només hem perdut 3 punts sinò que també ens hem deixat a Castelldefels el "goal-average" particular ja que al partit de la 1a volta al Municipal el resultat fou de 0-0. Vista la igualtat de la part baixa, aquest pot acabar sent un factor determinant a final de Lliga...