dijous, 21 de juliol del 2011

Anem d'estrena

Dimarts a la tarda es van presentar, al Camp Municipal, les noves equipacions per a la Temporada 2011/12. La nova marca que equiparà al degà penedesenc és la firma italiana Givova i la seva filial espanyola Koba Sport. El més significatiu i el que més va agradar: el retorn a les quatre barres clàssiques però també amb el to de modernitat adequat als temps actuals. La segona samarreta continuarà sent de color negre (amb el coll verd) però incorpora la senyera catalana amb una franja vertical a la banda dreta.

 
(foto: Josep Sauleda)

Altres detalls són el lema "Futbol Club Vilafranca 1904" a la part posterior del coll, el primer escut de l'entitat (1900-1920) amb una "V" a la màniga dreta i el nou espònsor "Vilafranca del Penedès, Capital del Vi" a l'esquena (tot just damunt d'on anirà el dorsal).
La idea és que les noves samarretes es puguin adquirir pels socis i afeccionats a les botigues.

(fotos: esportspenedes.cat)

Per altra banda, es va aprofitar aquest acte per a donar a conèixer davant la premsa els responsables de l'empresa Imacsport (especialitzada en drets d'imatge i amb un ampli reconeixement en el sector esportiu a nivell nacional) la qual serà l'encarregada de treure el màxim rendiment a la marca FC Vilafranca.

(foto: Josep Sauleda)

Entre els reptes que s'han proposat, el seu màxim responsable Lluís Sureda en va remarcar tres: que el club estigui al màxim nivell esportiu possible, mirar de portar més gent al Camp i apropar l'equip a la ciutat i al sector empresarial de la comarca.

8 comentaris:

Raimon 4barres ha dit...

Està bé la samarreta, es veu molt atractiva.
Sobre els reptes de Lluís Sureda... són els de sempre no?? molt i molt complicats i que a vegades ha donat la impressió que no eren prioritaris.

Anònim ha dit...

No se qui ha escollit aquesta samarreta pero m'encanta! Tinc ganes de veure-la posada. La estrenaran a la lliga o pre-temporada prévia?

Anònim ha dit...

es guapisima! i la segona on la podem veure?

La prèvia ha dit...

@Raimon4barres: Sí, oi? A mi també em va agradar força i ja és estrany perquè, normalment, costa acostumar-se a la nova samarreta.
Exacte! Entenc jo que això, més que reptes, haurien de ser obligacions que tota Junta Directiva hauria de marcar-se però en fi... ja sabem que és més fàcil pagar (amb els calers dels altres) i que t'ho facin.
@anònim 10:28: Doncs no ho sé. Miraré d'esbrinar-ho.
@anònim 11:37: Et deixo l'enllaç de la notícia dels companys d'esportspenedès.cat: El Vilafranca presenta una ambiciosa nova equipació

Anònim ha dit...

de @anònim 11:37 graciess ets un crack!

Sherlock ha dit...

És molt xul·la la nova equipació!!!
Felicitats a qui pertoqui! L'ha encertat de ple!!!!

Salut!

satèl.lit ha dit...

L´equip que deixa la Montanyesa, l´agafem nosaltres.
Pot ser perillos això.

Anònim ha dit...

Vaja,vaja, en Raimon per aquí.Que no l'hi passi res.
Suposo que ara que al Vilafranca l'hi han donat els calers per part de l'ajuntament, tant desitjats en darreres temporades,podrá permetres els gastos que la nova empresa d'imatge portará.