dimarts, 12 de juliol del 2011

El CE Anoia rival a la Copa Catalunya

El sorteig d'aquest matí a la seu de la FCF ha deparat que el FC Vilafranca s'enfronti al CE Anoia (3a Catalana) en la 1a Eliminatòria de la 2a Fase de la Copa Catalunya 2011/12 (a disputar-se el cap de setmana del 6 i 7 d'agost). En cas de passar a la següent ronda, el degà penedesenc se les veuria amb el guanyador de l'eliminatòria EFAC Almacelles-Balaguer. La resta d'emparellaments són: Vilanova-Amposta, Begues-Castelldefels, Cornellà-Hospitalet, Prat-Sant Andreu, Martinenc-Europa, Terrassa-Sabadell, Santa Perpètua-Anglès, Gurb-Manlleu i Roses-Llagostera. El Torreforta ha resultat exempt.


El CE Anoia, de Vilanova del Camí, és un club fundat el 2005 (en principi amb Futbol Base només) tot i que fins la Temp. 2008/09 no es va decidir crear un equip amateur. Des de llavors i fins a aquesta passada temporada ha jugat a 3a Regional assolint aquest estiu l'ascens a la nova categoria de 3a Catalana després d'haver-se proclamat campió del Grup 7 amb 66 punts (2 d'avantatge sobre la UD Montserrat), fet que li ha possbilitat jugar la Copa Catalunya.
El partit es jugarà al Camp de Futbol Municipal de "Can Titó" (gespa artificial) tot a l'espera que ambdós clubs es posin d'acord en la data i l'hora a celebrar-se.

21 comentaris:

bolas frias, bolas calientes ha dit...

visto lo visto, hem tingut sort no?

itokp ha dit...

Bueno el C.E. ANOIA, es un equip jove que si una cosa te es que intenta jugar a futbol sense jugar a pilotades i es una cosa d' agrair en aquestes categories. En principi ek vilafranca es el clar favorit, pero recordem que els anoiencs ja van donar una sorpresa eliminan al campio del grup 12 de segona regional que es l odena

Sherlock ha dit...

Sort que els partits són per proximitat geogràfica que sinó ens toca el Tortosa el Perelada!! :)
Dic jo, i perquè no juguem contra el Castelldefels??

itokp ha dit...

Tens rao anar a jugar contra el amposta per proximitata geografica. Bueno i el vilafranca depen a quina hora jugui al camp de l' anoia pot engaxar tranquilament el semafor de la c-15 i trigar minim 90 minuts de vilafranca a vilanova del cami, t' ho dic per experiencia de diumenge pasat. de sitges a capellades 2 hores i 30 minuts

La prèvia ha dit...

@bolas frias, bolas calientes: Doncs totalment! Era el millor rival si tenim en compte la proximitat geogràfica. En l'aspecte esportiu, evidentment és més assequible que qualsevol equip de Tercera però caldrà tenir en compte el grau de motivació que suposarà per a ells jugar contra tot un històric com el Vilafranca.
@itokp: Sabia que ens faries l'informe tècnic jejeje... Ets molt gran! Gràcies!
90 minuts?? No fotis!!! Haurem d'anar amb temps doncs...
@Eloi: Us ha tocat l'Amposta i no el Tortosa!!! Jajaja
Sobre el sorteig, jo crec que es basen en els següent criteri: agafen els equips de categoria més baixa i a partir d'aquí els emparellen amb algún de superior categoria i el més proper possible geogràficament. I així successivament. Un cop han assignat a l'Anoia el Vilafranca, al Begues el Castelldefels, al Gurb el Manlleu, etc... ja només queden equips de la mateixa categoria i el més proper a Amposta era Vilanova.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Segons he pogut saber, els dos clubs han acordat jugar l'eliminatòria el dissabte 6 d'agost a les 18 hores.

itokp ha dit...

Bueno sortin a les 16h crec que anireu be, ja que aquesta hora no hi ha caravana per tornar de la platja. Per cert previa un partit que os toca aprop de casa meva ens veiem, no?

Javi_Reusenc ha dit...

@Eloi, Proximitat geografica, preguntali al Reus de les 2 eliminatories a la Copa del Rei (Leganes i més a prop Merida) aquest últim amb la lliga començada, jugant un dimecres i el Diumenge derbi amb la Pobla, això si que es proximitat, jeje (val més pendre-s'ho en conya) jeje.

Molta sort al Vilanova i Vilafranca i avere si aquest toca la campanada i el guanyador es un de 2ªB o categories inferiors

Sherlock ha dit...

@La Prèvia: Ja ho sé home que ha tocat l'Amposta!! :) Era ironia lo del Tortosa!!! ejejej
Ara, un dubte, si has posat Vilanova-Amposta deu ser perquè ens ha tocat jugar a casa en el sorteig oi?? Llavors hauriem fet el préssec parlant de la proximitat jejejej
Salut companys!!!

vil4franqu1 ha dit...

Felicitats a "la prèvia" aquest bloc no s'ha convertit només en un punt de'informació dels vilafranquins, sinó també dels vilanovins.
Que un vilanoví se n'assabenti que els ha tocat jugar a casa contra l'Amposta a través d'aquest bloc deu coure molt als "periodistes" garrafencs!

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Com és que no s'ha inscrit el Reus a la Copa Catalunya? Teníeu por que us toqués el Vilafranca?
@Eloi: Una mica sí que l'hem fet entre tots plegats... però tu vas ser el primer en treure el tema... Jajaja
@vil4fr4nqu1: Gràcies pels el·logis però et puc assegurar que al Garraf es van enterar al mateix temps o abans que jo del sorteig. A més, els periodistes que conec són uns professionals de cap a peus. Així que no m'esberis el galliner!

antivilafranqui ha dit...

vil4fr4nqu1 freaky

Anònim ha dit...

Previa cuan es fa el sorteig del calendari de Tercera Divisió?

vil4franqu1 ha dit...

Una cosa és assabentar-se i l'altra és informar. Jo sóc vilafreaky, pero a Vilanova no feu botellón feu el Garrafon!!!

La prèvia ha dit...

@anònim 18:58: No se sap. Tot depén encara de la resolució del cas de l'UE Lleida (la setmana que ve si tot va bé... que ja va sent hora...!!!).

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Gran notícia! El reconeixement a una gran trajectòria!!!

Oriol Alsina i Puchi ja són 'entrenadors' a Catalunya (FUTBOLCATALUNYA.COM)

itokp ha dit...

Aixo si prepareu la cartera els de vilafranca i jo mateix peruqe aquets de l' anoia capaços de fer pagar una entrada vastant cara

satèl.lit ha dit...

Doncs si la fan cara , estaran solets.
Que han comentat que l´eloi obra un restaurant i bar de copes a st. Sadurní, que en sabeu?

Sherlock ha dit...

@vil4franqu1: A mi m'agrada estar ben informat. Suposo que com a tothom. El blog de la prèvia, és el millor amb diferència de la categoria. Passa igual que amb el Barça. Aleshores, per mi es una font de referència d'on treure informació interessant i pertinent. No tinc tants problemes amb els periodiestes jo!!!
De tot això, només n'extrec això: Que el blog és el millor de la categoria amb diferència. I si, sóc del CF Vilanova!!! Però tampoc vull que el Vilafranca perdi... I els més fidels seguidors del blog ho sabeu!! Per tant:
@La Prèvia: Enhorabona, per enèssima vegada pel gran blog del Vilafranca i del futbol de 3a divisió que fas i que tens! És el millor! És espectacular!!
Salut!!

La prèvia ha dit...

@itokp: Home, no deixa de ser un partit més de pre-temporada... Vols dir?
@satèl.lit: Alguna cosa m'ha arribat també però exactament no ho sé. Haurem d'esbrinar-ho i anar a fer l'estrena!
@Eloi: Bufff... gràcies!! Però ja us vaig dir un dia que els que feu que aquest blog valgui la pena sou els que hi entreu i opineu d'una forma tan sàbia. Ens veiem!

itokp ha dit...

Aquets de l' anoia van molt de cara a la pela ja t' ho dic jo, pero bueno ja es eura que fan