diumenge, 10 de juliol del 2011

Copa Catalunya 2011/12

Demà passat, dimarts 12 de juliol a les 12 hores i a la seu de la FCF, es farà el sorteig de la 2a Fase de la Copa Catalunya 2011/12. En aquest, hi prendran part: CDC Torreforta, AE Roses, CE Anglès, CE Anoia, Unif. Santa Perpètua, FC Martinenc, CF Begues i CE EFAC Almacelles (classificats de la 3a Eliminatòria de la 1a Fase), Vic Riuprimer Refo FC i UD Gurb (com a campions, respectivament, dels grups 3 i 4 de l'extingida 3a Regional) i els equips inscrits de 2a Divisió B i 3a Divisió (entre els quals hi figura el Vilafranca).


La composició de les eliminatòries (a partit únic) s'efectuarà, sempre que sigui possible, seguint criteris de proximitat geogràfica i entre clubs de diferents categories (disputant-se en el camp del conjunt de rang inferior). En el cas de que siguin equips de la mateixa categoria, el camp s'escollirà per sorteig.
Per tant, si fem cas a aquestes condicions i jugant una mica a l'endevina que endevinaràs, el Begues o l'Anoia podrien ser perfectament els rivals en sort que deparés el bombo o, fins i tot, cabria la possibilitat de trobar-nos de bones a primeres amb un derbi contra el Vilanova.
La competició es durà a terme a partir del cap de setmana del 6 i 7 d'agost però el més probable és que només es puguin jugar un parell o tres d'eliminatòries donat que els Campionats de Lliga de 2a B i Tercera començaran a finals d'aquell mes.

Gran Reserva: L'aparició d'un nou espònsor: Vilafranca del Penedès, Capital del Vi. A veure si és l'inici d'un viatge agafats de la mà entre club i consistori. Aquella ajuda (segurament minsa) que el President demanava per part de l'Ajuntament de la nostra vila sembla ser que ha arribat.

Vi picat: Ja vaig comentar, la setmana passada, la poca presència i participació del soci a les Assamblees temporada rera temporada però dilluns passat vam batre un rècord negatiu. Amb prou feines poc més d'una quinzena de persones (un 10 % de la massa social). No anem bé, no anem bé...

6 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: El "post" del nou fitxatge Lluís Tejero, amb les seves dades personals, ha estat modificat de tal manera que així puguem saber una mica més sobre ell.

vil4franqu1 ha dit...

jo prefereixo derbi a la copa!

Raimon 4barres ha dit...

Han sofert alguna modificació els abonaments per la propera temporada??

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Tant d'hora? No, home no, ja tindrem temps de jugar-los a la Lliga...
@Raimon4barres: No, es mantenen els abusius 210 €.

Anònim ha dit...

Pel que sembla ja no compten amb mi.Ni tan sols m'han avisat de la asamblea.

Raimon 4barres ha dit...

Almenys no s'han apujat aquesta temporada, recordem que en dos anys es van apujar el 100%