dijous, 11 de juliol del 2013

Ascó, primer partit de Lliga

El debut
El sorteig del calendari del Grup V de 3a Divisió ha deparat que el Vilafranca es desplaci al camp de l'Ascó en la jornada inaugural del Campionat de Lliga 2013/14 a disputar-se el cap de setmana del 24 i 25 d'agost.
L'equip de la Ribera d'Ebre és un dels nouvinguts a la categoria ja que va quedar campió del Grup 2 de 1a Catalana amb 76 punts (8 més que el 2n classificat, el Santfeliuenc).
El conjunt entrenat per Miguel Rubio té a les seves files com a jugador més destacat el golejador Ermengol (ex Balaguer). A més s'està reforçant amb jugadors de superior categoria com Sangrà i Edu Vives (Reus) o de la 3a Divisió aragonesa.


Les jornades intersetmanals
N'hi haurà dues aquesta temporada i sempre en dia festiu. Una serà l'11 de setembre (Diada de Catalunya) quan el degà penedesenc rebi el Santfeliuenc i l'altra l'1 de maig (Dia del Treballador) quan el Vilafranca visiti el Manlleu.
Copa de les Regions UEFA
El cap de setmana del 7 i 8 de desembre la Lliga es prendrà un petit descans per la disputa de la Fase Estatal de la Copa de les Regions UEFA on hi pren part la Selecció Catalana Amateur (formada per jugadors de 3a Divisió).
El darrer partit de Lliga
Serà a fora i contra el Figueres (un camp on el Vilafranca no hi guanya des de 1956).

La primera jornada al complert és la següent:

Vilassar Mar - Santfeliuenc
Rubí - Gramenet
Ascó - Vilafranca
Figueres - Palamós
Pobla Mafumet - Rapitenca
Manlleu - Terrassa
Cerdanyola Vallès - Masnou
Europa - Cornellà
Castelldefels - Santboià
Montañesa - Gavà

Podeu veure la totalitat del calendari fent click aquí.

Gran Reserva: Que Delfí Ferreres s'estreni com a entrenador del FC Vilafranca en Lliga al mateix camp on ho va fer amb el Vilanova i amb victòria (0-1) el passat mes de febrer.

Vi picat: La calor que pot arribar a fer al mes d'agost a la comarca de la Ribera d'Ebre pot ser brutal. Serà un factor clau en aquesta primera jornada...