diumenge, 14 de juliol del 2013

La 3a Divisió que ve (I)

Els rivals
Com cada any per aquesta època, toca fer anàlisi dels rivals que es trobarà davant (enguany, i per quarta temporada consecutiva, a 3a Divisió) el degà penedesenc. Els 19 equips (més el Vilafranca) que composaran el Grup V són: Cornellà, Europa, Manlleu, Figueres, Terrassa, Pobla Mafumet, Rapitenca, Gramenet, Gavà, Rubí, Palamós, Castelldefels, Vilassar Mar, Santboià i Montañesa (que es mantenen) i Cerdanyola Vallès, Ascó, Santfeliuenc -foto- i Masnou (que pugen de 1a Catalana).

(foto: santfeliuencfc.blogspot.com)

Dels equips nouvinguts a la categoria, cal comentar que no n'hi cap provinent de 2a B (fet que ja va passar la temporada passada) i tots 4 són ascendits de 1a Catalana.
Amb el Cerdanyola del Vallès (campió del Grup 1, fundat el 2006 fruit d'una fusió de diversos clubs i que debutarà a Tercera per primera vegada a la seva història) no existeixen precedents. Pel que fa l'Ascó (campió del Grup 2), només hem coincidit una sola temporada (2010/11).
Un altre equip que debutarà enguany a la categoria serà el Santfeliuenc. Amb 108 anys d'història al seu darrere, el club del Baix Llobregat ha assolit l'anhelat ascens en guanyar la promoció davant el Masnou.
Precisament, el fet que l'Olot pugés a 2a B va propiciar que els del Maresme, perdedors de la promoció, retornin a 3a Divisió un any després de descendir.

Gran Reserva: Demà tindrem Delfí Ferreres al programa Esports 21 de Penedès TV. Serà la primera presa de contacte amb el nou entrenador vilafranquí per copsar les seves impressions de cara al gran repte que té per davant.

Vi picat: Que el Vilafranca sigui un dels pocs equips de 3a Divisió que no té compte oficial de twitter. Cal aprofitar els recursos que et proporcionen les noves tecnologies. Suggerència per a la nova Junta Directiva.