diumenge, 28 de juliol del 2013

S'ha de conservar

Primera setmana d'entrenaments completada. Les sensacions, bàsicament, estranyes. Més que res, pel canvi de xip al qual ens haurem de sotmetre tots els que seguim l'equip des de fa molts anys. I no és cap crítica, eh. Ja ens va passar el mateix amb l'arribada de Puchi el 2009.
Pel que s'ha pogut veure, la idea futbolística del nou entrenador passa pel bon tracte de la pilota i per arribar a la porteria contrària a base de joc combinatiu. A banda de la càrrega física habitual en aquestes èpoques, els rondos i els exercicis de conservació s'han convertit en leitmotiv del tàndem Ferreres-Atsarà.
A destacar l'absència d'alguns jugadors que tenien programades les seves vacances tenint en compte que la pretemporada havia de començar el dia 1 d'agost però que amb el canvi d'entrenador, la tornada a la feina es va avançar una setmana per tal de tenir més temps per a treballar amb els nous futbolistes.

(fotos: FC Vilafranca)

El canvi també ha arribat amb la nova Junta Directiva. Dimarts van assistir en ple al primer entrenament de la temporada. Feia goig veure'ls a tots a la tribuna. És un fet a destacar i a lloar. La presència, els altres dies, ha estat menys nombrosa però s'han anat deixant caure pel Municipal. Que conservin la il·lusió i les ganes de treballar pel club per molt de temps. De moment, totes les inicatives i les idees aportades són positives.

Gran Reserva: Veig que tinc poder de convicció. Jejeje. El club ja té compte de twitter oficial. És més, cadascun dels membres de la Junta també (potser no calia tant...). A aquest pas, en tindrà fins i tot en Modesto!

Vi picat: El poc o nul interès dels mitjans locals. Ni una càmera de TV per a captar quatre imatges, ni un fotògraf per a fer quatre fotos,... Res. Els quatre de sempre i poca cosa més. I per no parlar del tractament que es va fer de l'Assemblea... En fí...