dijous, 8 d’agost del 2013

Alguns detalls i una nova incorporació

FC Vilafranca 2 - UE Sitges 0
Victòria dels homes de Delfí Ferreres en el segon partit de pretemporada davant un Sitges que ha causat bona impressió i que, a l'igual que el Vilafranca, s'ha pres el partit molt seriosament (tant que, en molts moments, no semblava un partit amistós).
Els dos gols s'han marcat a l'inici de cada part. El primer d'Antolínez, de cap, a la sortida d'un còrner i el segon de Valerio en rematar a boca de gol una bona centrada de Font.
Poca cosa més ens ha deixat l'encontre a banda dels detalls de qualitat de Lora (una de les sensacions del que portem de pretemporada) i de l'acceptable presència de públic al Municipal.

Antolínez ha estat el 1r golejador de la pretemporada vilafranquina
(foto: Arxiu)

A la 1a part han jugat: Mario, Javi González, Marcos Gudies, Oriol Molins, Eric Roca, Tavira, Adrià Vargas, Antolínez, Rubén Casanova, Boira i Lora.
A la represa han sortit: Roberto, Laguna, Domínguez, Álex, Font, Oriol Molins, Adrià Creixell, Kako, Puchi, Valerio i Santi Triguero.
Propera parada, Copa Catalunya. Serà diumenge (19h) a Sant Esteve Sesrovires.

Qui ha jugat aquest vespre, i de titular, ha estat el davanter Rubén Casanova (Pobla Mafumet). Sembla que el 'mercato' vilafranquí s'està animant els darrers dies i prova d'això és aquest darrer fitxatge. El seu nom havia sonat per a algun altre equip de Tercera (Gavà per exemple) però s'ha decantat per l'oferta vilafranquina. Avui mateix ha signat i ha debutat.
No descartaria qualsevol altre moviment d'altes i baixes en els propers dies...
Més informació sobre el nou fitxatge:

Rubén CASANOVA Dorado (01/03/92, Barcelona)

Demarcació: Davanter
Alçada: 1,84 m Pes: 78 kg
Trajectòria: CF Pobla Mafumet (11/13) CF Mollet UE (10/11) i Cat. Inferiors CF Damm, FC Barcelona i CE Mataró
Estadístiques 2012/13: 18 PJ / 1 TG - 0 TV / 4 Gols.