dilluns, 19 d’agost del 2013

Per fi s'ha acabat!

CF Mollet UE 3 - FC Vilafranca 0
No se m'acut una altra frase per a explicar la sensació d'alleujament un cop acabada la pretemporada. No ha estat la millor en quan a resultats ni joc. La veritat, ens ha deixat més dubtes que no pas generar-nos confiança. Ara bé, si mirem el costat positiu, haver obtingut uns excel·lents resultats tampoc ens assegurava la permanència a Tercera... Per tant, havent vist trams com la 1a part davant el Rubí per exemple, confiem que una vegada endinsats en la competició tot serà diferent i que la pretemporada hagi servit bàsicament d'aprenentatge (tant per a les coses bones com les dolentes).

Puchi ha recollit el trofeu de subcampió en el marc de la Festa Major local
(foto: CF Mollet UE)

Avui, a Mollet, els locals s'han imposat 3-0 en un partit que, pel que he pogut llegir i m'han explicat, ha transcorregut pel mateix camí que molts altres. Domini del joc però poca profunditat. Un gol anul·lat a Puchi per fora de joc i una falta de Javi González que ha anat al pal han estat les millors ocasions vilafranquines. Cal remarcar que Marc Ramírez ha redebutat amb el degà penedesenc sortint a la 2a part.
La Lliga comença aquest proper cap de setmana. Per al Vilafranca, concretament, el dissabte al camp de l'Ascó (18h). Ara mateix, probablement, un dels equips més en forma de l'estiu i que s'ha reforçat amb jugadors de categoria no només per a mantenir-se en l'any del seu retorn sinó per a aspirar a molt més. En matemàtiques, 2 + 2 és igual a 4. Per sort, en futbol, no.

Gran Reserva: La rapidesa amb la que s'ha buscat un porter per a suplir la baixa de Mario. La temporada passada, a una setmana de començar la Lliga, es van canviar els dos! Llavors però va ser per decisió del cos tècnic.

Vi picat: Portem 3 partits seguits sense marcar: Molanta, Rubí i Mollet. No és cosa només dels davanters. En el futbol ataca i defensa tot l'equip. Per tant hi ha quelcom en l'engranatge ofensiu que no funciona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El treball que s'ha fet ara s'ha de veure a la lliga. S'ha intentat no haver-hi més baixes, estar a punt per a la lliga i ara toca demostrar tot el que s'ha treballat. S'ha vist que l'equip pot obtenir objectius millors del que es pensa. Com tot no és perfecte costa que la pilota entri, però acabarà dins. El més important que els jugadors ho donen tot al camp.
Ascó camp molt difícil però no descarto cap resultat i sòc optimista.
En matemàtiques 2+2 =4. A futbol si treballes bé i vols jugar bé també fan quatre.

Anònim ha dit...

Anims pero els jugadors han de saber que els colors de un club centenari es defensen tant amb partits oficials com partits amistosos sino malament al camp de l'asco espero una resposta positiva visca el vilafranca

Anònim ha dit...

La lliga comença però val a relaxar-se. S'ha de vigilar i estar el més adalt possible. A 2b aquesta temporada de 20 equips la meitat són catalans. A veure si la temporada vinent hi ha més.