dimarts, 6 d’agost del 2013

Derrota en l'estrena i fitxatge

UE Sant Andreu 4 - FC Vilafranca 0
El degà penedesenc ha debutat a la pretemporada amb una contundent golejada al camp del Sant Andreu. Els del Narcís Sala han fet valer la seva superior categoria i el fet de portar més temps de preparació davant un Vilafranca que ha aguantat bé a la 1a part (1-0) però que, amb el carrusel de canvis a la represa (amb molts jugadors a prova), s'ha vist superat pel millor fons d'armari andreuenc. Amb 2-0, Alabau ha fallat un penal que havien comès sobre ell mateix.


(Imatges BTV)

El primer onze que ha alineat Delfí Ferreres ha estat el següent: Roberto, Javi González, Domínguez, Bacaicoa, Font, Oriol Molins, Antolínez, Boira, Kako, Puchi i Santi Triguero.
A la 2a part han jugat també: Mario, Laguna, Alabau, Lora, Èric Roca, Álex Domínguez, Tavira, Adrià Vargas, Adrià Creixell, José i Ricard Vallès.
Aquest dijous, davant el Sitges, nova oportunitat per a millorar i agafar ritme de competició.

Per altra banda, el jove penedesenc Manel Lora (València CF) és la darrera incorporació del FC Vilafranca. Lora ha jugat les dues darreres temporades al juvenil 'che' i després d'uns dies a prova ha convençut al cos tècnic per a formar part de la plantilla del degà penedesenc 2013/14.
Manel és fill del futbolista del mateix nom que va militar al Vilafranca les Temporades 1987/88, 1988/89 i 1990/91 (21 PJ - 2 Gols) i que en l'actualitat serà l'entrenador del primer equip de la FE At. Vilafranca a 3a Catalana.
Més informació sobre el nou fitxatge:

Manel LORA Ponce (15/03/94, Vilafranca del Penedès)

Demarcació: Davanter
Alçada: 1,74 m Pes: 72 kg
Trajectòria: Cat. Inferiors València CF, CF Reus Deportiu, CF Damm, FE At. Vilafranca i EF Hristo Stoitxkov
Estadístiques 2012/13: 25 PJ / 8 Gols.