dimecres, 3 d’octubre del 2012

Domínguez, rumb a Ucraïna

Catalunya 1 - CF Gavà 1
La Selecció Catalana Amateur ha fet aquest vespre el darrer test abans de disputar la Fase Intermitja de la VIII Copa Regions UEFA (9 al 13 d'octubre). Els jugadors del Vilafranca convocats, Oriol Molins i Antonio Domínguez, han jugat una part cadascun. El resultat final ha estat d'empat (1-1) sent els autors dels gols Óscar Muñoz (del Castelldefels) per part de Catalunya i Quiles (de penal) pel Gavà.
Finalitzat l'encontre, el central Domínguez ha rebut la bona notícia, de part del seleccionador Toni Almendros, que estava en la llista definitiva de 18 jugadors que viatjaran a Kíev (Ucraïna) la setmana vinent. Allà s'enfrontaran, a banda dels amfitrions també, als representants de Bèlgica i Eslovènia.


La convocatòria completa, segons ha avançat en exclusiva el company de La Xarxa, en Toni Castro, és la següent: Íñigo, Pep Caballé, Enric, Boris i Joel (UE Cornellà); Guillem, Pol Compte i Pedro (UE Figueres); León, Cano i Rovira (CE Europa); Iván Cristino i Carlos Martínez (UE Olot); Vivó (CF Gavà); Domínguez (FC Vilafranca); Putxi (AEC Manlleu); Bayona (Palamós CF) i Heredia (FC Santboià).
Sens dubte, és un gran reconeixement a la bona temporada que està realitzant Domínguez però també un premi a la gran feina de tot l'equip entrenat per Puchi. Antonio, enhorabona, molta sort i bon viatge!
En un altre ordre de coses, recordar que demà (20:30 hores) es disputarà un amistós, al Municipal vilafranquí, contra el Cubelles.