dimarts, 9 d’octubre del 2012

Com una pica a Flandes

Catalunya 2 - Bèlgica (Ardennes) 1
Agònica victòria de la Selecció Catalana Amateur en el seu debut a la Fase intermitja de la Copa Regions UEFA que s'està disputant a Ucraïna. Els homes de Toni Almendros s'han fet amb el triomf final gràcies a un gol d'Enric Gallego (Cornellà) en el minut 93...
A la primera part, Carlos Martínez (Olot) ha fallat un penal amb 0-0 al marcador però poc després Rovira (Europa) ha avançat Catalunya a la sortida d'un còrner. Just abans del descans, els belgues han empatat mitjançant un penal comès pel mateix Rovira que Cornet ha transformat.
Al segon temps ambdues seleccions han disposat d'ocasions de gol fins que en temps d'afegit ha arribat el deliri a les files catalanes.

Els jugadors de la Selecció Catalana tot just abans de saltar al Dinaz Stadium
(foto: FCF)
 
El jugador del FC Vilafranca, Antonio Domínguez, no ha disputat cap minut i esperarà el seu torn de cara al partit del proper dijous contra Eslovènia (Ljubljana). Val a dir que els altres centrals que han viatjat a Ucraïna, Cano (Europa) i Vivó (Gavà), i que han jugat avui de titulars són de lo millor de Tercera i estan ratllant a un gran nivell. Per tant, és probable que entre els tres es reparteixin els minuts al llarg del Campionat.

Gran Reserva: Al llarg del partit i en diverses ocasions, el hashtag #CatUEFA ha estat TT (Trending Topic o tendència) a Twitter. Una senyal més del seguiment que té el #futbolcat.

Vi picat: La victòria d'Ucraïna (3-0) davant Eslovènia, en l'altre partit del grup, fa presagiar que en el darrer partit contra els amfitrions, un empat (a l'espera sempre del que pugui succeeïr en la 2a jornada) podria no ser suficient per a la Selecció Catalana per a quedar campiona. El goal-average pot acabar sent decissiu...