dijous, 4 d’octubre del 2012

Amistós amb una lesió inoportuna

FC Vilafranca 3 - CF Cubelles 1
El Vilafranca ha aprofitat la primera de les dues setmanes sense Lliga a 3a Divisió per a disputar un amistós contra el Cubelles de 2a Catalana. El partit ha acabat amb victòria del degà penedesenc per 3-1 amb gols de Guti i Nacarino (2). Pels visitants ha marcat un ex del Vilafranca, Francesc Medina.

 

Puchi ha format dos onzes bastant diferents i ha aprofitat per a donar minuts als menys habituals com el porter Roberto, Nacarino o Guti (que han jugat tot el partit). A més, tres jugadors de la FE At. Vilafranca (Marcos García, Javi Nieto i Sergio Atienza) han gaudit també de l'oportunitat de disputar un partit amb el primer equip.

Gran Reserva: La bona actuació del jove porter Roberto. A l'espera de la seva oportunitat, és en aquest tipus de partits on pot demostrar la seva vàlua. Puc donar fe que ho ha fet.

Vi picat: La lesió muscular, a la cuixa dreta, del migcampista vilafranquí Raúl Calvo. Un contratemps del tot imprevist. Caldrà esperar l'evolució per a saber el temps aproximat de baixa. L'aturada de la Lliga però juga al seu favor.