diumenge, 6 de gener del 2013

Com marca la tradició

CF Gavà 0 - FC Vilafranca 0
Avui és un dia d'aquells on les estadístiques es compleixen des de la primera fins l'última. A més, per als que hi dediquem temps en elles és tot un regal que recomforta la feina feta entre setmana. A saber:
Seguim sense perdre el primer partit de l'any des de que Puchi seu a la banqueta del Vilafranca, si bé els 3 anteriors partits s'havien saldat amb victòria...
El degà penedesenc no guanya un partit de Lliga al Baix Llobregat des del 15 de març de 2009 (1-2 a Martorell). Des de llavors, 6 empats i 6 derrotes. Tindrem l'oportunitat de trencar aquesta mala ratxa a Sant Boi (3 de febrer), Castelldefels (17 de febrer) i/o Cornellà (19 de maig).
Amb el d'avui ja són 7 empats consecutius en els Gavà-Vilafranca. Una dada, segurament, sense precedents en la llarga història del nostre club i amb qualsevol altre rival.
I per finalitzar, el Vilafranca segueix sense conèixer la victòria quan el xiula el col·legiat Congost Larrosa (3 empats i 3 derrotes). Cal destacar però que avui ha realitzat un bon arbitratge.

El 0-0 ha volgut ser un homenatge al famós i tradicional Tortell de Reis

El partit ha tingut dues parts ben diferents. La primera, més de domini local amb un equip (el Gavà) al que li agrada tractar bé la pilota i sortir jugant des del darrere. Davant tenia un Vilafranca ben posicionat damunt del terreny de joc, que ha passat poques angoixes i que ha disposat de la millor ocasió a peus de Puchi però el seu xut ha sortit alt.
En canvi, el segon temps ha estat un carrusel d'errades dels davanters i aturades dels porters que han dut al 0-0 final. Dani Delgado, Maldonado i Marcos han pogut avançar el Vilafranca en ràpids contraatacs però no han estat encertats en la rematada final davant Pacheco. A l'altra porteria, Miguel Ramos ha hagut d'intervindre a peus d'Uri i al tram final del matx, Navarro i Cervantes haurien pogut deixar el triomf a Gavà.
L'empat és el quart seguit en Lliga del Vilafranca. Un altre fet difícil de donar-se ja que no succeïa des de la Temporada 2005/06 (1a Catalana) en les Jornades 20 a 23.

Gran Reserva: Alabau ha jugat i no ha marcat. Enguany no ha fet gaires gols (2) però és que darrerament sempre "mullava" contra nosaltres. Avui s'ha portat bé...

Vi picat: La disbauixa a l'hora d'entrar a La Bòbila. D'una porta a l'altra, de l'altra a l'una i així successivament. Després de tants dies de festa els ha agafat una mica en fred.