diumenge, 20 de gener del 2013

Tres tombs, sí. Tres punts, no.

FC Vilafranca 1 - UE Figueres 1
Ja són 7 les jornades sense conèixer la victòria del degà penedesenc. Si bé un punt davant el Figueres no és un mal resultat del tot, la necessitat de sumar de 3 en 3 (com fan altres equips de la part baixa de la taula) comença a ser imperiosa. Amb els triomfs de Balaguer, Gavà, Palamós i Montañesa la zona baixa s'ha compactat de tal manera que els vuit últims classificats estan en un mocador de 6 punts i el Vilafranca només 2 per damunt del descens.

Isaac Maldonado ha tornat a ser titular després de la lesió
(foto: uefigueres.cat)

El partit ha començat molt bé ja que, als 2 minuts, Domínguez ha caçat una pilota dins l'àrea i de volea ha fet el 1-0. Poc ha durat l'alegria a casa del pobre (mai millor dit). Un minut més tard, Marc Mas ha batut Miguel Ramos després d'una badada de marcatge en un servei de banda.
El partit el podria haver guanyat qualsevol dels dos equips perquè ocasions n'hi ha hagut i clares. A més, repartides equitativament. Pel Vilafranca, sobretot una de Dani Delgado que ha enviat una vaselina per damunt la porteria visitant. Pel Figueres, un xut de Marc Vilà que Miguel Ramos ha refusat amb el cos en una bona intervenció.
Ara dos desplaçaments seguits. Primer Terrassa i després Sant Boi. Per tant, caldrà sumar (i si pot ser guanyar) per a trencar la mala ratxa de resultats. És hora de tirar del carro!

Gran Reserva: Després de ser operat divendres, i tot i la prescripció mèdica de guardar repòs, en Puchi no s'ha pogut estar d'acudir al Municipal per a estar al costat dels seus jugadors seient fins i tot a la banqueta. Això sí, les ordres ha deixat que les donés el seu segon, l'Enric Cirera.

Vi picat: A mitja setmana La Xarxa Ràdio feia un estudi sobre l'afluència de públic als camps de 3a Divisió. Com era d'esperar, Vilafranca a la cua de tot (junt amb La Pobla Mafumet). Quina pena...

1 comentari:

08720 ha dit...

No ha fet mal partit avui el Vilafranca (bon partit de Marquez i bones sensacions de Brian) però no ha guanyat i crec que avui també eren dels partits que s'havien de guanyar, a part veig que els de baix s'estan posant les piles... i quan comences a mirar el resultat dels altres perquè tú sumes en comptagotes..passa que ara tindrem que sumar punts en places molt complicades. Segur que els jugadors ho donaran tot. Lo de l'afluència de public..això és el que hi ha, avui ha vingut el Figueres que és un equip per anar a veure i el camp estava buit, a part de les 100 persones que erem (+-)25 eren del Figueres.