dimecres, 9 de gener del 2013

Robert Font abandona el FC Vilafranca

El defensa lleidatà, amb orígens penedesencs, Robert Font ja no pertany a la disciplina del primer equip del FC Vilafranca. Ahir dimarts es va fer oficial la seva marxa tot i que el club tenia coneixement de les seves intencions des de fa uns dies. Els motius que l'han dut a prendre aquesta, dura i complicada alhora, decisió han estat personals i concretament familiars (els seus pares i la seva xicota viuen a terres lleidatanes).

Font signà pel degà penedesenc aquest estiu als pocs dies d'estar a prova a les ordres de Puchi. Les seves característiques van encaixar perfectament en el que buscava el "míster" per a reforçar el lateral esquerre i la seva contractació fou tot un encert. Ha jugat un total de 15 partits (10 de titular) dels 18 de Lliga.

Per la seva empenta, l'agressivitat en defensa i el fet de donar-ho tot damunt del terreny de joc era un dels jugadors més estimats per l'afició tot i els pocs mesos que ha estat a la nostra vila.
Des del blog, desitjar-li molta sort en la seva nova etapa personal i futbolística. Sembla ser que el Cervera de 1a Catalana podria ser el seu nou destí.