diumenge, 2 de juny del 2013

A completar la plantilla

Poc queda per a completar la plantilla vilafranquina de cara a la Temporada 2013/14. Dilluns, el mateix dia que coneixíem el fitxatge del porter Mario, es concretava també la continuitat de l'extrem Brian. I en el transcurs d'aquesta propera setmana podria anunciar-se alguna incorporació més. Els llocs a reforçar de manera prioritària, ara mateix, són un defensor (lateral probablement), un migcampista o dos (si el pressupost ho permet) i un davanter (home de banda amb arribada).
Cal comentar que una de les baixes, Isaac Maldonado, ha fitxat pel Llagostera de 2a B on coincidirà amb dos exvilafranquins més com són Marc Sellarés i Álex Moreno.

Dibuix del FC Vilafranca per a la Temporada 2013/14

Pel que fa als catalans de Tercera que disputaven la promoció d'ascens a 2a B, debacle total. Europa, Manlleu i Cornellà tornaran a ser rivals nostres després de caure eliminats davant Arandina, Conquense i Deportivo B respectivament. L'Olot, que també ha caigut enfront l'Elx B a la Ronda de Campions, tindrà encara una segona oportunitat.
I a 1a Catalana, Santfeliuenc (del Grup 1) i Masnou (del Grup 2) jugaran la promoció per pujar a 3a Divisió. Si l'Olot acabés ascendint, el perdedor d'aquesta eliminatòria a doble partit també ho faria.

Gran Reserva: La Copa Ràdio Vilafranca 2013 donà ahir el seu tret de sortida amb la participació dels equips de 4a Catalana. Es van classificar Can Cartró (2-1 vs Les Cabanyes), Ràpit Català (4-2 vs Quintinenc) i Espirall-Les Clotes (2-1 vs Sant Pau d'Ordal). Demà, a Esports 21 i en directe per Penedès TV, el sorteig de la 2a Ronda.

Vi picat: El descens del Molanta a 3a Catalana, sobretot per la forma tan cruel com s'ha produït. Necessitaven guanyar al Ciudad Cooperativa i que un dels tres rivals directes (entre ells La Múnia) perdès a casa. Els d'Olèrdola han fet la feina (2-5) però un polèmic triomf del Begues (de penal al minut 95) els ha condemnat.