divendres, 28 de juny del 2013

El Sant Esteve Sesrovires rival a la Copa Catalunya

El sorteig d'aquest matí a la seu de la FCF (en aquests casos sempre primant la proximitat geogràfica) ha deparat que el FC Vilafranca s'enfronti al FC Sant Esteve Sesrovires (2a Catalana) en la 1a Eliminatòria de la 2a Fase de la Copa Catalunya 2013/14 (a disputar-se el cap de setmana del 10 i 11 d'agost). El partit es disputarà al camp del conjunt del Baix Llobregat per ser el club de menor categoria tal com estableix el reglament de la competició.


El Sant Esteve Sesrovires ha pujat a 2a Catalana en proclamar-se campió del Grup 8 de 3a Catalana amb 83 punts (3 d'avantatge sobre la Pª UD Málaga ) i un balanç de 104 GF i 44 GC. Enguany compartirà grup amb els equips penedesencs del Molanta i el Moja.
Ha arribat a aquesta eliminatòria després d'eliminar en la 2a i 3a Eliminatòria de la 1a Fase al Pradenc (0-1) i al San Mauro (3-1) respectivament.

En cas de passar ronda, el degà penedesenc se les veuria, al Municipal vilafranquí (17/18 d'agost), amb el guanyador de l'eliminatòria Terrassa - RubíLa resta d'emparellaments són:

Rapitenca - Reus
Jesús i Maria - Gimnàstic Tarragona
Ascó - Lleida
Alpicat - Balaguer
L'Escala - Figueres
Banyoles - Olot
Palamós - Llagostera
Manlleu - Vic
La Llàntia - Vilassar Mar
Cerdanyola Vallès - Gramenet
Espluguenc - Montañesa
Marianao Poblet - Júpiter
Santboià - Sant Andreu
Cornellà - L'Hospitalet
Castelldefels - Europa
Prat (exempt)