dissabte, 22 de juny del 2013

Fase Final de la Copa Regions UEFA

La Selecció Catalana Amateur debuta aquesta tarda, 17:30 hores vs Bielorússia, a la Fase Final de la Copa de les Regions UEFA que es disputa al Vèneto (Itàlia). Els homes dirigits pel seleccionador Toni Almendros estan enquadrats dins del Grup B juntament amb els combinats de Bulgària (dilluns, 17:30 hores) i Rússia (dijous, 17:30 hores).
En cas d'arribar a la final (s'hi classifica el primer de grup) aquesta es disputaria el dissabte 29. El Grup A el composen Itàlia (els amfitrions), Irlanda del NordAzerbaidjan i Hongria.

L'expedició en la seva arribada, dijous, a l'Hotel Terme Augustus (Montegrotto)
(foto: FCF)

Entre els 20 convocats, el defensa del FC Vilafranca Antonio Domínguez que ja va disputar (i guanyar) la Fase Intermitja a Ucraïna el passat mes d'octubre. La llista completa, per demarcacions, és la següent:

Porters: Bayona (Palamós) i Carlos Miguel (Santfeliuenc).
Defenses: Joel i Franco (Cornellà), Domínguez (Vilafranca), Cano i León (Europa) i Vivó (Gavà).
Migcampistes: Munta (Rapitenca), Putxi (Manlleu), Pep Caballé (Cornellà), Heredia (Santboià), Rovira (Europa) i Guillem (Figueres).
Davanters: Diego i Óscar Muñoz (Europa), Enric, Xavi Puerto i Boris (Cornellà) i Pol Compte (Figueres).

Al blog trobareu informació sobre la competició i les evolucions del "vilafranquí" Domínguez al llarg del Campionat. Per a seguir els partits es pot fer a travès del web de la UEFA.